Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kedi gene mi yok... bir bilen yazar mı, eskden sadece haftada 3 gün belirliyorduk.
şimdi bölgeseldekiler 3 gün egzersiz 4 gün video yapacak ve hiç boş günleri kalmayacak mı?

canım ben de hiç başlamamıştım bunlardan başla dedi bana ama squats için dedi, diğerlerini bilmiyorum.
zaten dinlenin biraz öbür pazartesi başlarız demişti. o zamana döner zaten bence dinlen biraz :)

tamam canım sağol bilgi verdiğin bekleyelim bakalım :)

aaaaaaaaaaaaaa kediyle yine mi karsilasamadim yaaaaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: kiz kime ne diyorsun bacim gitme bi yere lütfen sensiz kendimi yalniz hissediyorum :KK14:

yaaaa benim bi sorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim :KK16::KK16::KK16::KK16: yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm :KK76::KK76::KK76::KK76: bacaktan da 1,5 cm :KK16: amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülüp yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa :KK4::KK4::KK4: vallahi duvarlara vurmaya baslicam :KK50::KK50::KK50:

Son düzenleme:
ben de katılmak istiyorummmm

hoşgeldin canım :KK3:

tamam canım sağol bilgi verdiğin bekleyelim bakalım :)

evet hep beraber bekleyişteyiz :KK1:

aaaaaaaaaaaaaa kediyle yine mi karsilasamadim yaaaaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: kiz kime ne diyorsun bacim gitme bi yere lütfen sensiz kendimi yalniz hissediyorum :KK14:

yaaaa benim bi yorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim :KK16::KK16::KK16::KK16: yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm :KK76::KK76::KK76::KK76: bacaktan da 1,5 cm :KK16: amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülük yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa :KK4::KK4::KK4: vallahi duvarlara vurmaya baslicam :KK50::KK50::KK50:

bence de gelsin artık özlüyoruz yahu :KK5:
canım demek ki vücudun önce oralardaki yağları yakıyo, herkesin farklı hani benimde önce popo bacak inceldi göbek olduğu gibi duruyo :KK9::KK9:
kedi gelince belki sana artı olarak başka popo hareketleri de verir.

hoşgeldin canım :KK3:

evet hep beraber bekleyişteyiz :KK1:

bence de gelsin artık özlüyoruz yahu :KK5:
canım demek ki vücudun önce oralardaki yağları yakıyo, herkesin farklı hani benimde önce popo bacak inceldi göbek olduğu gibi duruyo :KK9::KK9:
kedi gelince belki sana artı olarak başka popo hareketleri de verir.

evet canim yaa benim öyle oluyor... bak bi arkadasimla vücut ölcülerine baktik, benden bi iki cm uzun ama beli 4 cm kalin mesela, baseni ama 5 cm daha kücük oldugu icin zayif duruyo, ben resmen kum saatiyim yaaa :KK1: tamam memnunum bu durumdan ama genel olarak incelmek istiyorum... 90-60-90 delisi olmadim hic bi zaman, kiiiiii daha bu ölcüyü bile kalin bulan cok arkadasim var :KK53: o kadar incelikte uzun boyda hic da güzel durmuyo, hasta gibi gösteriyo.. ama basenlerim 95-100 arasi olursa cok mutlu olcam :KK16:

insallah yaa kedi artik bi dönse aramiza da bizi kendinden mahrum birakmasa... hayir kime ne diyo da ceza aliyosa, cok da tatli ve dost canlisi bi kiz yani ona sasiriyorum :26:

sen nasilsin peki canim???

kedicim bölgesel incelme bölümünde bi video paylasmis sanirim o benim sorumun cevabi, bakalim onu da yürüyüslerimin sonuna yapayim :KK31: kedicim, sen de gelince insallah bana bi cevap verirsin...

evet canim yaa benim öyle oluyor... bak bi arkadasimla vücut ölcülerine baktik, benden bi iki cm uzun ama beli 4 cm kalin mesela, baseni ama 5 cm daha kücük oldugu icin zayif duruyo, ben resmen kum saatiyim yaaa :KK1: tamam memnunum bu durumdan ama genel olarak incelmek istiyorum... 90-60-90 delisi olmadim hic bi zaman, kiiiiii daha bu ölcüyü bile kalin bulan cok arkadasim var :KK53: o kadar incelikte uzun boyda hic da güzel durmuyo, hasta gibi gösteriyo.. ama basenlerim 95-100 arasi olursa cok mutlu olcam :KK16:

insallah yaa kedi artik bi dönse aramiza da bizi kendinden mahrum birakmasa... hayir kime ne diyo da ceza aliyosa, cok da tatli ve dost canlisi bi kiz yani ona sasiriyorum :26:

sen nasilsin peki canim???

ben de kum saati olmak istiyorum ama bu elmalıkla nasıl yapcam onu düşünüyorum :KK9::KK9:
fena değilim tatlım yeni yapıyorum kahvaltımı, meyve salatası yaptım :KK56:
sonra biraz ders çalışır spor yaparım.

kızlaaar napıyosunuzzz! :)
bugün sonunda diyetisyene gidebildik.artık elimde uymam gereken bir liste var.doktor sordu başarma isteğine 10 üzerinden kaç verirsin dedimki 10 üzerinden 10! :KK1:
taş gibi olucam nasipse :KK1: kedimin verdiği programa henüz başlamadım önceki squatsı yapmaya devam edeceğim.yalnız yeni videodan azcık tırsıyorum :18:
yeni yapanlar yapmaya üşenmeyin inatla ısrarla yapmaya devam edin.onlar 10 yaparken sen 5 yap fark etmez.yeterki yap sonra 10 olacak o!

kedi gene mi yok... bir bilen yazar mı, eskden sadece haftada 3 gün belirliyorduk.
şimdi bölgeseldekiler 3 gün egzersiz 4 gün video yapacak ve hiç boş günleri kalmayacak mı?

Canım haftanın hergününe yaymayabilirsin istersen, misal pazartesi çarşamba cuma günleri iki grubu da yap bi gün fazladan 4.günü tamamla, salı günü olabilir mesela.. böylece hafta içi tüm egzersizlerini tamamlamış olursun.. Tabi hangi günler senin için daha uygunsa o günlere çek programını.. Ayrı 7 güne dağıtmana lüzum yok ama istersen her güne dağıtabilirsin, arzuya bağlı.. (;

yaaaa benim bi sorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim :KK16::KK16::KK16::KK16: yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm :KK76::KK76::KK76::KK76: bacaktan da 1,5 cm :KK16: amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülüp yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa :KK4::KK4::KK4: vallahi duvarlara vurmaya baslicam :KK50::KK50::KK50:

Canım emin ol eninde sonunda oralar da gidiyo bizzat biliyorum.. Ben ki asla bacak inceltemezdim şimdi sadece yeni pantolonlarımı giyebiliyorum.. (; Diğer bölgelerindeki fazlalıklarını verdikten sonra bünye ister istemez alta da çalışmak zorunda kalıyo, ümitsizlik yok! (; :-)

kızlaaar napıyosunuzzz! :)
bugün sonunda diyetisyene gidebildik.artık elimde uymam gereken bir liste var.doktor sordu başarma isteğine 10 üzerinden kaç verirsin dedimki 10 üzerinden 10! :KK1:
taş gibi olucam nasipse :KK1: kedimin verdiği programa henüz başlamadım önceki squatsı yapmaya devam edeceğim.yalnız yeni videodan azcık tırsıyorum :18:
yeni yapanlar yapmaya üşenmeyin inatla ısrarla yapmaya devam edin.onlar 10 yaparken sen 5 yap fark etmez.yeterki yap sonra 10 olacak o!

tebrik ediyorum canım hayranım azmine :KK9::KK9::KK9:
hadi bakalım diyetinle beraber sporunu da yaparsan gerçekten 10 üzerinden 10 olacak herşey :KK76:

ben de kum saati olmak istiyorum ama bu elmalıkla nasıl yapcam onu düşünüyorum :KK9::KK9:
fena değilim tatlım yeni yapıyorum kahvaltımı, meyve salatası yaptım :KK56:
sonra biraz ders çalışır spor yaparım.

Belimizdekileri kesip totoşa yapıştırırsak kum saati oluruz anca öyle oluruz biz :KK53:

Ama şu bel gittiğinde incecik bacaklarla çok hoş olacağız :nazar:

Belimizdekileri kesip totoşa yapıştırırsak kum saati oluruz anca öyle oluruz biz :KK53:

Ama şu bel gittiğinde incecik bacaklarla çok hoş olacağız :nazar:

ahahaha bak bize böyle birşey lazım ki göbeği beli popoya öteleyelim :KK9:

[video=youtube;JOKej-pLoLc]http://www.youtube.com/watch?v=JOKej-pLoLc[/video]

ya canım o göbek nasıl gitti bel nasıl inceldi 3. haftam hala kılom aynı hadı o kalsın göbek aynı bel aynı delı gıbıde spor yapıyorum ekmek yemıyorum vs yaaa banada soyle

Canım haftanın hergününe yaymayabilirsin istersen, misal pazartesi çarşamba cuma günleri iki grubu da yap bi gün fazladan 4.günü tamamla, salı günü olabilir mesela.. böylece hafta içi tüm egzersizlerini tamamlamış olursun.. Tabi hangi günler senin için daha uygunsa o günlere çek programını.. Ayrı 7 güne dağıtmana lüzum yok ama istersen her güne dağıtabilirsin, arzuya bağlı.. (;

Canım emin ol eninde sonunda oralar da gidiyo bizzat biliyorum.. Ben ki asla bacak inceltemezdim şimdi sadece yeni pantolonlarımı giyebiliyorum.. (; Diğer bölgelerindeki fazlalıklarını verdikten sonra bünye ister istemez alta da çalışmak zorunda kalıyo, ümitsizlik yok! (; :-)

evet canim eski kilomdayken istedigim ölcüdeydi sadece gevsekti vücudum.. keske kediyi o zaman tanisaydim hem kilo almazdim hem de sIkI bi sekilde kalirdi vücudum :KK31: ya ama yine de cok gicik bi durum her yer gidiyo orasi kaliyo yaaa :KK22: valla burda bu destek oldukca ümitsizlige kapilmayiz hic birimiz :KK16::KK16::KK16: dedigin gibi sira oraya geliyor yavas yavas :KK76:

ya canım o göbek nasıl gitti bel nasıl inceldi 3. haftam hala kılom aynı hadı o kalsın göbek aynı bel aynı delı gıbıde spor yapıyorum ekmek yemıyorum vs yaaa banada soyle

bisey yapmadim canim, iste videolari yaptim, sonra leslieyi buldum onu yapiyorum cünkü öncelikle bikac kilo vermek istiyorum.. ama kedinin ilk paylastigi pump it up videolari cok ise sanirim, biraz kilo verdikten sonra sadece onlari yapcam ben de... ben de diyet yapiyorum, siyah ekmek yiyorum.. daha yeni 1,5 kilo verdim iste cok bir sey vermedim maalesef...

Kedinin verdiği 8 dakikalık popo egzersizleri ardından iç bacak için birkaç egzersiz, yanlara eğilme (simitler için) :), azıcık ama çok azıcık mekik ardından yeşil çay :p bugün nedense bağırsaklarım çok çalışıyor. :S

bisey yapmadim canim, iste videolari yaptim, sonra leslieyi buldum onu yapiyorum cünkü öncelikle bikac kilo vermek istiyorum.. ama kedinin ilk paylastigi pump it up videolari cok ise sanirim, biraz kilo verdikten sonra sadece onlari yapcam ben de... ben de diyet yapiyorum, siyah ekmek yiyorum.. daha yeni 1,5 kilo verdim iste cok bir sey vermedim maalesef...

Yaptığınız video/hareketlerin linkini atar mısınız bende başlamayı düşünüyorum bel, göbek, üst bacak problemlerim var :KK50:

günaydın kızlar ısınma soğuma videoları varmış geçen kedi vereyim dedi de sonra unuttu galiba gelince verir artık tam takır herşeyi mi hazırlayayaım pazartesi tam gaz çalışacağım göbeğim küçüldü sanki benim hiç bişey de yapmadım ekmeği azalttım sadece :) zaten çok bir kilom yok boyuma göre iyi çok zayıflarsam korkuluk gibi oluyorum boy uzun kilo az ben kilodan çok sıkı sımsıkı olmak için yapcam bunları inş işe yarar kilom gitmez çok umarım bir iki kilo gitse bişey olmaz ama çok gitmesin :KK52:

X