- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de hiç başlamamıştım bunlardan başla dedi bana ama squats için dedi, diğerlerini bilmiyorum.
zaten dinlenin biraz öbür pazartesi başlarız demişti. o zamana döner zaten bence dinlen biraz :)
ben de katılmak istiyorummmm
tamam canım sağol bilgi verdiğin bekleyelim bakalım :)
aaaaaaaaaaaaaa kediyle yine mi karsilasamadim yaaaaa kiz kime ne diyorsun bacim gitme bi yere lütfen sensiz kendimi yalniz hissediyorum
yaaaa benim bi yorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm bacaktan da 1,5 cm amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülük yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa vallahi duvarlara vurmaya baslicam
hoşgeldin canım
evet hep beraber bekleyişteyiz
bence de gelsin artık özlüyoruz yahu
canım demek ki vücudun önce oralardaki yağları yakıyo, herkesin farklı hani benimde önce popo bacak inceldi göbek olduğu gibi duruyo
kedi gelince belki sana artı olarak başka popo hareketleri de verir.
evet canim yaa benim öyle oluyor... bak bi arkadasimla vücut ölcülerine baktik, benden bi iki cm uzun ama beli 4 cm kalin mesela, baseni ama 5 cm daha kücük oldugu icin zayif duruyo, ben resmen kum saatiyim yaaa tamam memnunum bu durumdan ama genel olarak incelmek istiyorum... 90-60-90 delisi olmadim hic bi zaman, kiiiiii daha bu ölcüyü bile kalin bulan cok arkadasim var o kadar incelikte uzun boyda hic da güzel durmuyo, hasta gibi gösteriyo.. ama basenlerim 95-100 arasi olursa cok mutlu olcam
insallah yaa kedi artik bi dönse aramiza da bizi kendinden mahrum birakmasa... hayir kime ne diyo da ceza aliyosa, cok da tatli ve dost canlisi bi kiz yani ona sasiriyorum :26:
sen nasilsin peki canim???
kedi gene mi yok... bir bilen yazar mı, eskden sadece haftada 3 gün belirliyorduk.
şimdi bölgeseldekiler 3 gün egzersiz 4 gün video yapacak ve hiç boş günleri kalmayacak mı?
aaaaaaaaaaaaaa kediyle yine mi karsilasamadim yaaaaa kiz kime ne diyorsun bacim gitme bi yere lütfen sensiz kendimi yalniz hissediyorum
yaaaa benim bi sorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm bacaktan da 1,5 cm amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülüp yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa vallahi duvarlara vurmaya baslicam
kızlaaar napıyosunuzzz! :)
bugün sonunda diyetisyene gidebildik.artık elimde uymam gereken bir liste var.doktor sordu başarma isteğine 10 üzerinden kaç verirsin dedimki 10 üzerinden 10!
taş gibi olucam nasipse kedimin verdiği programa henüz başlamadım önceki squatsı yapmaya devam edeceğim.yalnız yeni videodan azcık tırsıyorum :18:
yeni yapanlar yapmaya üşenmeyin inatla ısrarla yapmaya devam edin.onlar 10 yaparken sen 5 yap fark etmez.yeterki yap sonra 10 olacak o!
ben de kum saati olmak istiyorum ama bu elmalıkla nasıl yapcam onu düşünüyorum
fena değilim tatlım yeni yapıyorum kahvaltımı, meyve salatası yaptım
sonra biraz ders çalışır spor yaparım.
Belimizdekileri kesip totoşa yapıştırırsak kum saati oluruz anca öyle oluruz biz
Ama şu bel gittiğinde incecik bacaklarla çok hoş olacağız
yaaaa benim bi sorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm bacaktan da 1,5 cm amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülüp yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa vallahi duvarlara vurmaya baslicam
Canım haftanın hergününe yaymayabilirsin istersen, misal pazartesi çarşamba cuma günleri iki grubu da yap bi gün fazladan 4.günü tamamla, salı günü olabilir mesela.. böylece hafta içi tüm egzersizlerini tamamlamış olursun.. Tabi hangi günler senin için daha uygunsa o günlere çek programını.. Ayrı 7 güne dağıtmana lüzum yok ama istersen her güne dağıtabilirsin, arzuya bağlı.. (;
Canım emin ol eninde sonunda oralar da gidiyo bizzat biliyorum.. Ben ki asla bacak inceltemezdim şimdi sadece yeni pantolonlarımı giyebiliyorum.. (; Diğer bölgelerindeki fazlalıklarını verdikten sonra bünye ister istemez alta da çalışmak zorunda kalıyo, ümitsizlik yok! (;
ya canım o göbek nasıl gitti bel nasıl inceldi 3. haftam hala kılom aynı hadı o kalsın göbek aynı bel aynı delı gıbıde spor yapıyorum ekmek yemıyorum vs yaaa banada soyle
ahahaha bak bize böyle birşey lazım ki göbeği beli popoya öteleyelim
[video=youtube;JOKej-pLoLc]http://www.youtube.com/watch?v=JOKej-pLoLc[/video]
Naptı o yaa
bisey yapmadim canim, iste videolari yaptim, sonra leslieyi buldum onu yapiyorum cünkü öncelikle bikac kilo vermek istiyorum.. ama kedinin ilk paylastigi pump it up videolari cok ise sanirim, biraz kilo verdikten sonra sadece onlari yapcam ben de... ben de diyet yapiyorum, siyah ekmek yiyorum.. daha yeni 1,5 kilo verdim iste cok bir sey vermedim maalesef...