- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
anaammm deme öyle ya :) erisin
erir erir merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaammm deme öyle ya :) erisin
erir erir merak etme
vazgeçmiyorum ama sanırım hevesimiz kırılıyor ben 3 haftadır yapıyorum deli gibi spor ve diyet ama ne kilo verdım ne ınceldım sen neler yaptın bu guzel sonuclar ıcın
aynı zamanda kilo kaybetmem gerek sanırım, ancak öyle eriyecek. :)
merhabalar...
topiği yeni gördüm, çok sevindim gördüğüme de, böyle bişey arıyordum. yalnız bana karışık geldi topik, kimin ne yapacağı yani hangi bölge için hangi sporu yapacağı mı yazılıyor ? başka sayfaya mı yönlendiriliyor,bi kaç sayfa açtım ama kayboldum içinde
derdimi anlatayım bari. 52 kiloyum,160 boyum. hamilelik sonrası fazlalıklarımdan koşu bandı kullanarak ve yedikelrime dikkat ederk kurtuldum diyebilirim.
benim bacak içimde selülit ve sarkma, dış bacaklarımda ise selülit var, yani kalçamın alt kısmında bacaklarımın üstünde şişkinlik, sinir bi durum... bunlar için önerebileceğiniz egzersiz türleri ni merak ediyorum. aslında sormaya çekindim de çünkü her gün birileri topiğe girip soruyordur,siz de bıkmışsınızdır bi de alt karın kısmımda fazlalığım var, yardımcı olursanız bend e katılmayı düşünüyorum. bu egzersizleri yaparak sıkılaşma yaşayanlar var mı merak ediyorum ve ne kadar sürede ? hepinize kolay gelsin
diyetini aksatma canım :)
hoşgeldin
evet ihtiyaç duydukları şeylere göre ayrılmış gruplarımız var, topik başkanı şimdilik cezalı ama gelecek o zaman ortalığı düzenler diye tahmin ediyorum.
birinci sayfada listelerimiz var ve kedi ikinci seri hareketlerimizi verdi, ama yeni başlayacak olan çok birşey kaçırmadın yani
istediğin zaman istediğini sor olur mu çekinmek bu konuyu kedi yardımcı olabilmek için açtı sağolsun.
egzersiz önerilerini kedi yapar olur mu gelince yarın gelecek sanırım
diyetini aksatma canım :)
birkaç gündür ciddi şekilde dikkat ediyorum diyebilirim. kolaya dayanamayan bir insan olarak bugün sadece iki bardak içtim. (normalde günde 2 litreyi bulabiliyordu :s )
şu an dolapta olduğu halde içmiyorum. :)
yeşil çay dediklerinde iğrenirdim ama zevk almaya başladım içerken.
bir de aklıma geldikçe su içiyorum. abur cubur yemeyi kessem zaten kilo veririm benim sorunum onlar galiba.
abim falan artık her gün kilo aldığımı belirtince hırs yaptım bir an önce kurtulmam lazım fazlalıklardan. :)
vee bugünlük bölgesel hareketlerimiz de tamamdır. :)
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 64 kiloyum göbek basen bacak sorunum var yalnız grup ve kimlerin ne yapacağı hakkında bir bilgim yok kendim bakayım dedim kariştı hareketler
selam canım
ilk mesajda var hepsi, linkleri de var hareketlerin.
kedi gelince daha net bi şekilde yardımcı olur sana grubunu filan belirler
hoşbuldum ne sıcak karşılama oldu
hmm tamam kedi gelince öğrenirim artık. bi kaç sayfa okudum başlardan, jillian ı ben de indirmiştim 3 partını da ama yapamam ben onu böyle günde 15 dk dan 2 sefer yapabileceğim, terletip de beni duşa sokmayacak hareketler istiyorum aslında,bakalım gerekirse yaparım artık 2 gündür kendim netten bulduğum harketleri yapıyorum, alt karın çalışıyorum ama nedense üst karnım acıyor bugün, sanırım yanlış yaptım
sen hangi bölge çalışıyorsun,nasıl gidiyor?
ay vallahi çok iyi olur kararlıyım vericem bu fazlalıkları ben şimdilik 30 günlük squata başlamayı düşünüyorum nasıl olur bana bir faydası olur mu ? :26:
tabi ki olur, squats ağırlıklı olarak bacak ve popoyu çalıştırıyor ama çok enerji harcattığı için tüm vücudundan kilo verebilirsin.
şekillenme konusunda yeterli değil ama eğer göbeğin ve belinden şikayetçiysen örneğin başka hareketlerle desteklemen gerek.
işte ne hareketleri yapacağımı bilsem anında başlıcam ben hangi gruba dahil oluyorum onuda bilemedim
tebrikler
ama çoook kola içiyormuşsun 2 litre ne canım ya
almayın eve gerçekten bak tek zararı kilo değil yani.
sevindim abur cuburu azaltmana darısı hepimize :118:
haklısın tabi canım, çok fazla içiyordum.
okulda falan içecek alacağım zaman icetea tercih ediyorum. alıştırmam lazım kendimi artık. :)
hepimiz kurtuluruz inşallah fazlalıklardan
işte ne hareketleri yapacağımı bilsem anında başlıcam ben hangi gruba dahil oluyorum onuda bilemedim
icetea de çok sağlıklı değil ama koladan iyidir hahaha
umarım canım ya, gerçekten böyle oturunca çıkan göbekten nefret ediyorum kendime güvenip dar birşey giymeye kalkayım hemen pırtlayıveriyo
Buranın düzenli takipçisiyim ama hiçbir gruba dahil değilim he he. Nerede bu motivasyon resimleriiiiii
Hıhıı evet kızdırıyorlar beni ya Tamam kuzum seni Bölgesel programına yazıyorumkedicimmm selamalr tatlım gene yoksun kimler kızdırıyor seni böyle
şekerim beni squatstan cıkarıp
BÖLGESEL zayiflama SIKILAŞMA (POPO KALDIRMA -İÇ,DIŞ BACAK SIKILAŞMA-GÖBEK ERİTME PROGRAMI.na eklermisin ben ordan devam edicem haberin olsun.
plates topumuda şişirdim erisin su göbek artık ya ekmeksız ucuncu haftam hala göbek duruyor
kızlar kedi 3 gün cezalı programımız hazırmış amaaa :))
Canım yeni programdan başla sende biraz daha sıkı bu program ama ısın mutlaka egzersizlere başlamadanmerhaba kedi yine pasif olmuşun
canım ben hiç başlamayanlardanım diğer ay ki hareketleri hiç yapmadım şimdi bundan başlayayayım değil mi diğerlerini yapmayayım artık
3 gün sonra mı cvp vereceksin
Evet, iki gün daha yok kedi bilginize.
hahaha evet ama artık gitmeyeceğim gereksiz insanların ikiyüzlülükleri yüzünden gidiyorum hepKedi yine mi cezada.. ):
hahahahaha aman annem ya bırak boş boş işler işte nasssııınıız bakiimmne oldu ki???
kedi kime ne dedin annem ya
canım kaslarının erimesi için sporu 3-4 ay bırakman gerek sonradan hafif egzersizlerle başlamalısın agır egzersiz yaparsan dahada kaslanırsınkızlar yapmayın
benim aynen böyle. boyum 180 olsa belki iyi dururdu ama 166 ve bacaklarımda o kaslar çok kötü duruyo, etek elbise çok yüksek topuklu giymediğim sürece hiç yakışmıyo
bende nasıl inceltebilirim onun cevabını arıyorum????:18:
sorma ne kızcam aslındada çenemi tutamıyorumbirileri kediyi fena kızdırıyor anlaşılan :)) bugün felaket ağrım var, üşüttüm sanırım. reglim bitiyor diye sevinmiştim tam da :/ ama bir iki saate sporumu yaparım
tamma kuzum bundan sonra sizin için tutarım çenemiKediiiiiiiiiiiiiiii
Yine mi görüşemedik biz ya.
Kızdırmasınlar seni, kızma kimseciklere bizim için
Yeni program şahane, tembellik bahane
Bir de şey diycem ben sana.
Hani şu göbek için iki tane yer hareketi var ya, eller yerde,popoyu kaldırma hareketi, çorapsız olan
Ve bir de ayaklar havada boynu kaldırma hareketi...
İşte ben onları denedim daha önce ve yapamadım ama ya
Ters dönmüş tosbağa gibi oluyorum
Napsam bilemedim:26:
Bugün de hasta gibiyim, o yüzden yapamadım. Artık bir iki güne başlıycam inşallah.
Arkadaşlardan incelenler varmış maşallah
Ben de incelmek istiyoruuum
evet tatlım var göbek için paylşatığım hareketleride var topla yapılan ama plates topuyla yapmak için daha çok yolumuz var..kedicim acaba sende plates topuyla yapilan karin egzersizi linki varmi.?Cok daha etkiliymis.canimbenim
Hoşgeldinn kuzuumm nerden kilon kaç boyun kaç nereni eritmek sıkılaştırmak istiyorsunben de katılmak istiyorummmm
hayır tatlım haftanın 4 gunu belle kendine mesela (ama hem bölgesel hemde zayıflarken sıkılaşmadaysan)kedi gene mi yok... bir bilen yazar mı, eskden sadece haftada 3 gün belirliyorduk.
şimdi bölgeseldekiler 3 gün egzersiz 4 gün video yapacak ve hiç boş günleri kalmayacak mı?
Kuzumm bu program kalça ağırlık hem nerrende daha hızlı çalışan kasların varsa oraları daha çabuk yakar demekki kalçan inatcı m.etme sen gidicek o kalça !aaaaaaaaaaaaaa kediyle yine mi karsilasamadim yaaaaa kiz kime ne diyorsun bacim gitme bi yere lütfen sensiz kendimi yalniz hissediyorum
yaaaa benim bi sorum var, kedicim gelince cevaplarsan sevinirim ya da bilen kizlar siz de fikir verirseniz cok sevinirim yahu ben spora basladim, yavas yavas kilo veriyorum bu tamam, belim de inceldi göbek de gitti her biri 4er cm bacaktan da 1,5 cm amaaaaaaaaaaaa basenden 0,5 cm oynama ya var ya yok, o da artik ölcme payidir diye düsünüyorum.. ya kizlar gitmiyo bu zikkim tamam kücülüp yok olsun istemiyorum ama o da kücülsün yaaaaaa vallahi duvarlara vurmaya baslicam
Yok tatlım vazgeçiş yok değil mi kızlaaaarr !Yavaş yavaş vazgeçişler görüyorum sanki :) eskisi kadar yazmıyorsunuz bayanlar.Ben şimdi spor yapıp deli gibi terleyecegim. Belim inceldi yan yaglarim gitti, bacaklarım eridi resmen
tatlım zayıflarken sıkılaşma programı sana göre bence sonrada bölgesele atrız senimerhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm ben 63 kiloyum bu aralar göbegim ve kalçalarım acayim büyümeye başladı bunları eritebilmem için en etkil yöntem hangisi :26: