Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bu videoyu günlük sporunuzdan sonra kapanış videosu olarak, cila olarak yapın, not alın kızlar.. Sakatlıkları önler, gece daha rahat uyur, sabah daha dinç hissedersiniz, sporunuzdan önce ve sonra muhakkak ısınma-esneme hareketleri yapmalısınız, paldır küldür spora dalıp birden bire kesmek çok tehlikelidir..

Spor Sonrası Esne-Gevşe hareketleri:

[video=youtube;clxKZdc9wBM]http://www.youtube.com/watch?v=clxKZdc9wBM[/video]

aman Tanrim nasil olmus bu boyle yaaa....
Insallah ALLAHIN IZNILE ben de tipki boyle olmak istiyorum

Olursun tatlım inşallah Rabbim hepimize nasip edicek sağlıklı, güzel dinç günleri..

Hem bak kız oraya 2005-2012 diye paylaşmış..

Yani sakın "Çok zaman alıyoo yaaa.." diye bırakıvermeyin kendiniz, "Bu hafta hiç kilo veremedim ben yaa..." diye pes etmeyin ve her daim şu sözümü hatırlayın bir kenarda..

"Çok zaman alıyor diye vazgeçme ! Zaman zaten her türlü geçecek, peki o zaman geçtiğinde yolun sonunda sen ne halde olacaksın.. ? "

qaliba hergun bundan bitanesini yiye biliriz enerjimimiz dusmemesi icin...

Evet kuzum, yurtdışında falan diyetlerin enerji verici maddelerinden biri budur diğeri bol potasyumlu muz ..

Aman dikkat o muzun altındaki tam tahıllı ekmek, üstündeki yağsız FISTIK ezmesi ve ince muz dilimleri ... Sakın normal ekmek arası fındık ezmesi(aman haa en uzak durulası şey) yemeyin..

Enerjinin pratiği var, 1 muz=100 kalori ama potasyum..

ayyy ne guzel dedin yaaa...agzina saglik. Insallah Allah nasib ederse olcaz tabii ki.

Canım not ettim yazdıklarını, çok sağ ol.
Videoları da sıraya koydum.
Önce ısınma, sonra Zumba, sonra Tiffany Rothe'n danslı videosunu yapacağım. En sonda da bitirme, rahatlama videosu.
Ben şimdilik kaçıyorum, sporumu yapayım, güzelleşeyim de geleyim.

ayyy ne guzel dedin yaaa...agzina saglik. Insallah Allah nasib ederse olcaz tabii ki.

Olcaz kuzum olcaz, Rabbim gönlümüzdekini nasip etçek inşallah..

Hem bak yarın baharın tazecik ayına başlıcaz..Nisan'da hep beraber biz de güzelim ağaçlarla bir çiçek açıcaz..

ne guzel giymis oh mis gibi rahat rahat gulumsuyooo... icecik ve ne kadar saglam gozukuyo...

Aynen bebek, kendini zorlama sadece ısındığını hisset, bugün yumuşak ama etkili tamamla, zaten esnemeleri başta sonda yaparsan sorun yok.. -

hadi görüşürük..

Olcaz kuzum olcaz, Rabbim gönlümüzdekini nasip etçek inşallah..

Hem bak yarın baharın tazecik ayına başlıcaz..Nisan'da hep beraber biz de güzelim ağaçlarla bir çiçek açıcaz..
Insallah olcaz olcaz... ben kedinin proqramini bekliyom...

Ünlülerse ünlüler ama onlar da kadın, onların da kilo problemi var !

"Sana senden başkası yardım etmez ! Kaldır popoyu , hadi günlük sporuna başla ! "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…