Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ben de iyiyim bebiş, geçici olarak burayı ben devraldım, Kedi 2 gün sonra tazecik programla gelcek, umarım iyisindir, moraller yüksektir..

2 günmüymüş cezası, pekiiii...
İyiyim şükür, moraller de harika.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sevindiiiiim
Bu gazla bugün canla başla spor yaparım..
Bu video da çok iyi oldu da ben pek yerde hareket yapamıyorum ya, kaldıramıyorum başımı, boynumu
Bugün bir deniyeyim çok teşekkürler canım

2 günmüymüş cezası, pekiiii...
İyiyiym şükür, moraller de harika.

Ya 3 gün de dün ilk günüydü işte herhalde.. :44:

Ani bi tepki vermiş yoruma dün çok güldürdü beni zaten anlatınca

Bu sırada ben de topiğin içeriğini konularını ayarlarım bari dedi, gelince arayı kapatır zaten..

Ben de bu sırada paylaşımcı insan olarak burdayım.

Kedicim ay başında grubu güncelleyeceğim dedin(göbüşüm vardı ya) bölgesel sıkılaştırma programı demiştim yanılmıyosam=), bende burdayım unutma beni canım

Son düzenleme:
Ben de sevindiiiiim
Bu gazla bugün canla başla spor yaparım..
Bu video da çok iyi oldu da ben pek yerde hareket yapamıyorum ya, kaldıramıyorum başımı, boynumu
Bugün bir deniyeyim çok teşekkürler canım

Yap beybim yap ne demek..

Bu arada hani Tifaany Rothe'un esneme hareketlerini paylaştım ya, mutlaka yapın bunu demiştim.. Bugün mutlaka sporundan önce onu yap ki ufaktan ısıta ısıta başlasın hem tutulmuş yerlerini gevşetsin,
direk spora başlayıp yakarsan kaslarını yarın ağlayarak kalkarsın yataktan,

tecrübeyle sabittir .:26:

Hatunun bacaklara geeelll, işte sporun faydaları sen 35 kilo ver daş gibi kal..

Spor, spor spor... Sadece diyetle sarkarsınız mutlaka spor ..

Kedicim ay başında grubu güncelleyeceğim dedin(göbüşüm vardı ya) bölgesel sıkılaştırma programı demiştim yanılmıyosam=), bende burdayım unutma beni canım

Hatuncum kedi 2-3 gün kadar pasif olucak, bu sürede programları ayarlayacaktır, mutlaka topiği de ziyaretçi olarak takip edicektir eminim.. Unutmaz merak etme, gelsin fırtına gibi başlıyoruz hep birlikte..

Tamam canım, not ettim onu da, bugün hem o ısınma hareketlerini, hem onun danslı hareketlerini hem de şu göbek için olan videoyu yapayım. hepsinden bir kere mi yapayım? Dün o dansdan iki kez yaptım :44:

Tamam canım, not ettim onu da, bugün hem o ısınma hareketlerini, hem onun danslı hareketlerini hem de şu göbek için olan videoyu yapayım. hepsinden bir kere mi yapayım? Dün o dansdan iki kez yaptım :44:

Önümüzdeki 3 gün için kendini zorlama canım, ısınma ve hafifi orta hareketleri birer kere tekrarla, şu an için en iyisi bu, ikişer kere yapma kasların açılsın sonra dilediğin kadar yaparsın..

Paylaştığım esneme hareketlerini bir kere yap.. Arkasından bir Zumba seç, bir danslı workout seç Tiffany'den (o kadından işte).. bugün 30-45 dk arası bitir workoutunun hafifi ısınma dereceleriyle, bugün yapacağın şeyler çok önemli sonuçlar doğurur ya kasların ısınır ya sakatlanırsın Allah korusun, o yüzden diyorum..

bak ben sana bugünlük programını yazayım.. (yapmak istersen tabi ki, aklında başka şeyler de olabilir)

1-Tiffany rothe esneme(mutlaka esneyin dediğim video, biliyorsun)
(hafifi ısınma, esneme hareketleri)

2- Zumba
[video=youtube;KPv8ZGrb78Y]http://www.youtube.com/watch?v=KPv8ZGrb78Y[/video]

(orta ısınma)

3-esneme ısınma, hafif-orta bitiriş

bitiriş videosunu da bir sonraki mesajda açıklayacağım, onu da her spordan sonra kapanış videosu olarak not almanı tavsiye ediyorum bebiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…