Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ayyy evet ne uyuz olmuştuk hatırlıyorum

Ayhiç bulamamıştık ya 2-3 ay yani eylüle kadar sorduk eylülde bulsak giymek için aquaya gidicektik

Artık bu sene enn güzeli kapalım gidelim yazlığa offf

Aynen bebeğim yaa, çekelim gidelim yazlığa balkonumuzda bol karpuzlu salatalıklı akşam güneşi sefaları yapalım..Alalım mini şortlarımızı doğru kumsala
Senin mini etek bende hee bu arada, haberin olsun

Az kaldı zaten

Kedi bugun 20 dk yürüdüm , 20 dk titredim , saunaya girdim 15 dk , 7 tane egzersiz hareketim var sabah akşamda onları yapıyorum .
Sınavlarım dolayısıyla yürüyüş yapamıyordum ama bitti . Yarından itibaren sabah akşam yürüycem ve egzersiz yapcam haftada 3 günde saunaya gircem.
Günde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum aburcubur yemiyorum 7 den sonra ağzıma bişey sürmüyorum 3 haftadır böyleyim arada kaçırdığım olmuştur ama tabikide kilo olarak çok veremedim 3 kilo verdim şuan 57 falanım ama 54 kilo olan arkadaşın pantolununa girebiliiyorum. Bacaklarım sıkılaştı eminim pantolon olmuyordu çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bir de Zumba öneriyorum, Zumba' da ise şu sınıfı öneriyorum, en sevdiğim videolarını paylasıyım bi tane de çıkkıdı çıkkıdı paylaşıcam..

Yalnız aşağıdaki video Boom Boom Pow'ı bacağına güvenenler ve bacak-basen odaklılara tavsiye ediyorum. Benim bacak kas çizgimi kedidir kedi bilir, ben bile ne biçim yanıyorum yaparken, dikkat diyim de önceden, yanınızda bir şişe de su bulundurun bitince çok su içiriyor..

Mutlaka bir seferlik de olsa yapın, hatta hemen şimdi yapın !

[video=youtube;RtZop9VA9Uc]http://www.youtube.com/watch?v=RtZop9VA9Uc[/video]

Şu da biraz daha Türk işi, meşhur Hint şarkısı Ringa Ringa ile beli densa anam yani belly dance(göbek dansı) yanlara iyi gelir hem şıkkıdı şıkkıdı olduğundan kareografisi çok tatlı, şakıyı söylerseniz ay aya yyyy diye hem gülerek yaparsınız halinize..

Tatlı bir workout yanim..

(Zumba iyidir, aman ben öyle zıp zıp sıkılıyorum diyenlere normal workouttan sıkılanlara birebir.)

Ringi ringi ringaaaaa.. a-haa

[video=youtube;dOgetoIx7og]http://www.youtube.com/watch?v=dOgetoIx7og[/video]

Aaaaaa evet ayy gecen sene dar mar giriyordum bu sene kesin girerim

A çokta seviyordum unutma eteğimiii yazın kaybeteme evde 2 oda dolusu elbisen var
Kuzum hoşgeldiiiinnnn

Süpersin ya Mükemmel düzendesin.. Böyle devam et

Bende yarından itibaren her sabah yarım saat koşu sonra hemen eve gelip plates vuhuuuuuu:118: :118:

Valla bilemicem artık kaybolabilir

Spor spor spor

kaybolursa en minisinden şort ya da etek ısmarlarım beybim sana senin şeysin sağolsun

Kuzum hoşgeldiiiinnnn

Süpersin ya Mükemmel düzendesin.. Böyle devam et

Bende yarından itibaren her sabah yarım saat koşu sonra hemen eve gelip plates vuhuuuuuu:118: :118:

Hoşbuldummmm
Eve gidince ölçeceğim annem 2 haftadır görmüyor farkı en iyi o anlayacaktır.
Kedi ya ben böyle gidersem ne kadar sürede 55 olurum hızlı vermem gerekirken veremiyorum neden sence ?

Hoşbuldummmm
Eve gidince ölçeceğim annem 2 haftadır görmüyor farkı en iyi o anlayacaktır.
Kedi ya ben böyle gidersem ne kadar sürede 55 olurum hızlı vermem gerekirken veremiyorum neden sence ?
yA SU KAYBEDİYORSUN YADA İÇTEN YAĞ YAKIYORSUN..

Kızlar bugün kısa şortlarımı gördüm dolapta .s inşallah 1 aydır yaptığım sporun,platesin,yosun tedavisinin faydasını görmüşümdür 2 ay hiç ölçüm yapmıyacağım moralim bozulmasın diye.

Günaydın kızlar...
Her yanım tutulmuş gibi, nasıl ağryor yanlarım.
Bu dün yaptığım sporun işe yaradığını gösterir mi?
Hamlamışım da sanki. Ama pes etmek yok bugün yine yapacağım sporumu.

Bu arada, kedi neden pasif?

Günaydın kızlar, merhabalar..

Kedi yaptığı bir yorum yüzünden 2 gün kadar burada olamayacak, o süre içerisinde burayı bana emanet etti.

Çok ufak bir süreliğine pasif, geri dönecek, dönünce de doğrudan programımıza başlıyoruz zaten.

Herkese kolay gelsin canlar..

Son düzenleme:

Evet her yanının tutulması kaslarının uzun zamandır pasif halde olduğunu belirtiyor, hareketleri doğru yaptıysan ve belinde ağrı yoksa eğer gayet iyi bir şey , bazen dayak yemiş gibi oluyor insan spordan sonra

Pes etmee pes etmeee, iki güne başlıyor program zati, daha cok yap, ilk üç gün sıkıntı çekersin sakın ağrı kesici kas gevşetici felan da alma.. Hadi bakalımm..

İçten yağ yakıyorumdur inşallah çünkü pes etmek üzereyim

Pes etmek falan yok !

Yarın tertemiz bir bahar ayına başlıyoruz hep birlikte

herkes kendini, psikolojisini sıkı tutuyor, program başladığında bu kadar zorlanmayacaksın çünkü hep birlikte yapıcaz sporumuzu,

burda derdimizi yanıcaz oy anam tutuldum diycez, kilo vermişiz oleey diycez, hep beraber yaşıcaz programın içinde onları, sen bugün de pes etme, iki güne kedi dönüyor döner dönmez fırrrrrtına gibi başlıyoruz ...

Eğer yemene de dikkat ettiysen muttttlaka görmüşsündür canım benim , 1 ay 2 ay deme insan iki güne sevindirik oluyo ayna karsısında suram sıkılasmıs sanki di mi yaa diye..

Kısa workout 'hiç' workout kat kat iyidir..

Hem ne demişler:

"Yapılmamış atışların %100'ü ıskadır." Çok severim bu sözü, sen yapamıcam diye atmamazlık yapma, atmazsan zaten yapamayacağın garanti, yap bakalım atışını %100 başarı olmasa da muhakkak yakınlara düşmüştür ve sıfırdan iyidir..

Moraller güncellenmiş, başlar dik bir şekilde yarın güzelm bahar ayına başlıyoruz birlikte..

Bu arada çok çok çok önemli bir şey söylemek istiyorum, sakın ama sakın sporunuzu esnemeden yapmayın, sakın ! Her türlü sakatlık çıkartırsınız kendinize, önceden MUTLAKA ESNEME HAREKETLERİNİZİ YAPIN BAŞLAMADAN!

Bu gerçekten çok önemli..

En sevdiğim koçlardan biri olan Tiffany Rothe'un (burda daha önceden zenci karı diye bahsedilmiş anladığım kadarıyla) esneme hareketlerini her spordan önce yapmanızı istiyorum, nolur bunu atlamayın ! Sonra yataktan kalkamazsınız, boynunuz, beliniz ağrır Allah korusun şimdi değil 1 seneye bel fıtığı olur.

O yüzden bu videoyu elinizin altında sık kullanılanlara ekleyin, bu her zaman için başlangıç videonuz olsun asla bunsuz başlamayın, önemli zayıflıcam diye sakatlayıp atmayın kendinizi kemik ağrısı fıtık ağrısı uğraşmayın bir ömür ... !

---

Sık kullanılanlarınızı kaydedin bunu:

[video=youtube;SPGNKMKpL1E]http://www.youtube.com/watch?v=SPGNKMKpL1E[/video]

dün sporu yaptıktan sonra ne güzel ağrı yok dedim. Sabah anaaam diye uyandım
Belime doğru olan kas ağrıları var daha çok. Çok şükür belim çok ağrımıyor, Göbek kısmımda da hiç ağrı yok mesela Orası çalışmamış sanırım. Oysa en çok orası çalışmalııı

Kedi gelene kadar biz alışalım spora

Hah işte o çok şahane olmuş, kas ağrısı çekiyorsun çünkü, ısıtmışsın kasları ! Olay anında az ya da geçici ama yatıp kalktıktan sonra(remote) dehşet tutulmuş gibi ağrı çekmek iyidir buna 'sore' denir yanı kas ağrısı.. Sevindim senin adına yavruş, iyi olmuş..

Göbek ve bel bölgesi sıkıntılı ve şöyle babayiğit gibi göbeği çalıştırdığını hissettirsin yeter ki şeklinde video yok mu diyen benim gibi göbekli yanlı bacılarıma geliyor, bunu mutlaka kendinizi zorlayın baştan sona bitirin ! Sonra gelip bana dua mı edersiniz bilemicem !

Ama ciddiyim, şunu bi kere de olsa yapın harbi harbi şahane karın -göbek - yan parçalıyıcı, karın kaslarının yandığını hissetmek isteyenlere..

(nefesinizi hocayla aynı ayarlayın huh-huh-huh şeklinde kısa sık aralıklarla, nefes tutarak hiçbir spor yapmayın)

[video=youtube;16Vp5QmprBc]http://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…