Ayyy evet ne uyuz olmuştuk hatırlıyorum
Ayhiç bulamamıştık ya 2-3 ay yani eylüle kadar sorduk eylülde bulsak giymek için aquaya gidicektik
Artık bu sene enn güzeli kapalım gidelim yazlığaofff
Aaaaaa evet ayy gecen sene dar mar giriyordum bu sene kesin girerimAynen bebeğim yaa, çekelim gidelim yazlığa balkonumuzda bol karpuzlu salatalıklı akşam güneşi sefaları yapalım..Alalım mini şortlarımızı doğru kumsala
Senin mini etek bende hee bu arada, haberin olsun
Az kaldı zaten
Kuzum hoşgeldiiiinnnnKedi bugun 20 dk yürüdüm , 20 dk titredim , saunaya girdim 15 dk , 7 tane egzersiz hareketim var sabah akşamda onları yapıyorum .
Sınavlarım dolayısıyla yürüyüş yapamıyordum ama bitti . Yarından itibaren sabah akşam yürüycem ve egzersiz yapcam haftada 3 günde saunaya gircem.
Günde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum aburcubur yemiyorum 7 den sonra ağzıma bişey sürmüyorum 3 haftadır böyleyim arada kaçırdığım olmuştur ama tabikide kilo olarak çok veremedim 3 kilo verdim şuan 57 falanım ama 54 kilo olan arkadaşın pantolununa girebiliiyorum. Bacaklarım sıkılaştı eminim pantolon olmuyordu çünkü
Kuzum hoşgeldiiiinnnn
Süpersin ya Mükemmel düzendesin.. Böyle devam et
Bende yarından itibaren her sabah yarım saat koşu sonra hemen eve gelip platesvuhuuuuuu:118: :118:
yA SU KAYBEDİYORSUN YADA İÇTEN YAĞ YAKIYORSUN..Hoşbuldummmm
Eve gidince ölçeceğim annem 2 haftadır görmüyor farkı en iyi o anlayacaktır.
Kedi ya ben böyle gidersem ne kadar sürede 55 olurum hızlı vermem gerekirken veremiyorum neden sence ?
yA SU KAYBEDİYORSUN YADA İÇTEN YAĞ YAKIYORSUN..
Günaydın kızlar...
Her yanım tutulmuş gibi, nasıl ağryor yanlarım.
Bu dün yaptığım sporun işe yaradığını gösterir mi?
Hamlamışım da sanki.Ama pes etmek yok bugün yine yapacağım sporumu.
Bu arada, kedi neden pasif?
İçten yağ yakıyorumdur inşallah çünkü pes etmek üzereyim
Kızlar bugün kısa şortlarımı gördüm dolapta .s inşallah 1 aydır yaptığım sporun,platesin,yosun tedavisinin faydasını görmüşümdür 2 ay hiç ölçüm yapmıyacağım moralim bozulmasın diye.
Evet her yanının tutulması kaslarının uzun zamandır pasif halde olduğunu belirtiyor, hareketleri doğru yaptıysan ve belinde ağrı yoksa eğer gayet iyi bir şey , bazen dayak yemiş gibi oluyor insan spordan sonra
Pes etmee pes etmeee, iki güne başlıyor program zati, daha cok yap, ilk üç gün sıkıntı çekersin sakın ağrı kesici kas gevşetici felan da alma.. Hadi bakalımm..
dün sporu yaptıktan sonra ne güzel ağrı yok dedim. Sabah anaaam diye uyandım
Belime doğru olan kas ağrıları var daha çok. Çok şükür belim çok ağrımıyor, Göbek kısmımda da hiç ağrı yok meselaOrası çalışmamış sanırım. Oysa en çok orası çalışmalııı
Kedi gelene kadar biz alışalım spora