Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Hanımlaaar...
Sporumu yaptım da geldim...
Bugün birazcık yoruldum sanki, ağrılar olunca. Ama sporumu yapmış olmanın verdiği huzur paha biçilemez.
Zumbada çok bocaladım yapamadım hareketleri, dönüp durdum tuhaf tuhaf
Zenci bacımı tek geçiyorum
O göbek hareketine bakayım dedim azcık ben onu hiiç yapamam malesef
Yer hareketlerini çok yapamıyorum, başım dönüyor, boynum belim ağrıyor.
5 mekik çekeyim dedim ı-ıhh yapamıyorum.
Ama bu hareketleri yapmadan da iki kat göbeğim gitmez ki. Napcam ben yaa:26:

kedicim bizimle olamamana üzüldüm ama takip ettiğine bende eminim :)
bu sıra bende giremedim.dün değil önceki gün 150 squats ve pump it uplarımı yaptım ancak dün spor yapmaya hiç halim yoktu.enerjim sıfırdı sanki.ama olsun bugün tekrar spora döneceğim yalnız o programdaki gibi squats sayımı gittikçe arttıramayacağım yapması zor değilde nefes beni çok zorladı.ama yinede yapacağım o squatsı :18:
bugün canım pum it uplarıda istemiyor başka bir spor yapacağım yarın programını sabırsızlıkla bekliyorum kedicim...

roxalanne sanada ayrıca çoook teşekkür ederim.paylaştığın her şey çok yararlı hepsi ayrı güzel.

Valla iki gundür yapamadim sporu ama bugun yapacagim kesin...bu hafta da devam edecegim..az önce televizyonda bir profosör kadin vardi..günde 20 dakika yürümenin insana verdigi serotonin hormonundan bahsediyordu..yürümedigim zaman kendimi eksik hissediyorum diyor..yavas yavas bende de spor yapmayinca öyle hissediyorum.

Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :) 5 gundur squat yapiyorum ama yememe dikkat edemedim malesef.yarindan itibaren duzenli bir programa baslamak istiyorum sizlerle.boyum 1.51.kilom 51..44 kg olmak istiyorum.basenlerim ve bacaklarim incelmeli.cok kalinlar.bi de hafif gobegim var.sabahlari 20dk mari winsor basen egzersizlerini yapicam aksamlari da squat ve gobek egzersizleri yapicam.umarim artik istedigim kiloya ulasirim ve ozguvenim yerine gelir (

yaaaa sabah olsa da kedi bizi bi qruplara yerlesdirip sporumuzu verse.....beklemekden sistim yaaaa

bi de bunlara bakmakdan tabii ki...

üzülme baci sana bi teknik soleyim , ama dönüsü uzun zaman alir ama asla kaybolmaz bi refleks oluşturur. yürüken bi is yaparken sürekli mide karin kaslarini sık evet sık ,ayni mekik vs çekerken sıkıorsun ya aynen öle ben liseden beri ole yaptım abartmıyorum hayatta hiç göbeğim olmadi nedir bilmem yürüken koştururken günlük hayatta he spor yaparkende yap ama en cok günlük hayatinda refleks edin bak inan dua edeceksin dene

Kızlar benim bi arkadaşım var, 2 sene önce İzmir'e gitmiş ablasının bi komşusu varmış, kiloluymuş baya, arkadaşımı görmüş, baya hırs yapmış bende zayıflicam diye.. Arkadaşım geçen sene tekrar gitti şok olmuş resmen, o kız gitmiş bambaşka biri gelmiş Sormuş nasıl zayıfladın diye.. Kız da 'hergün 1 saat dans ettim' demiş. Cidden dans çok çok iyi geliyor, vücudun her tarafı titriyo Gerçi çoğunuz biliyodur ama söyliyeyim dedim =)

Kedicim popomla ilgili de bişey dicektim :26: Kafanı şişirdim Canım benim popom büyük, baya büyük şu resimdeki gibi(hafif selülitli hali) Eki Görüntüle 673075 Yalnız 5-8 kilo fazlam bide selülitlerim var biraz, onları nasıl yok edicem?... Çok teşekkürler şimdiden

Ablam da bunu demişti. Ama o içe çekip ona kadar sayıp bırak demişti. Ben dediğin gibi yapayım, alışkanlık haline getireyim çok sağ ol,inşallah işe yarar. Bol bol duacın olurum.

bebaaammm özledim snei yaaa ne zamandir karsilasmiyoruz

bana da mantikli geldi cnaim bu anlatilanlar ve zayiflayan cok var kiii yiyorlar yani karinlari ac kalmiyor ben de mesela 4 saat gecmesine ragmen ac degilim, bu diyette de bes saat olmasi lazim ögünler arasinda ara ögün yok.. ilk basta korktum ara ögünsüz olmaz ya dayanamam diye ama yapinca hic de öyle olmadi.. birazdan aksam yemegi yemem lazim ama yemesem mi diye düsünüyorum :26: spor da yaptim yerim yok cünkü.. ya da accuk yiyem yine de, yoksa gec saatte acikirim o daha kötü, ondan sonra da dusa gircem.. eger istersen kurallarini gerekli detaylarini sana özelden yazabilirim

bu arada benim Kedim, örtmenimmmm nerde yaaaaaaaaa ben onsuz yapamam moralim bozuldu simdi niye gitmis yaaa ama allahtan gelcekmis bikac güne, sevindim ona.. iki gün gelmedim neler olmus

nasılsınız sporcular
kedi annem ne yaptılar sana
rox (isim çok uzun rox desem?) canım süper şeyler paylaşmışsın sağol

gelelim raporuma, öhöm demincek tavuklu kaşarlı makarna yedim
amaa sonrasında yürüdüm yine kaldırımda eğlendim ve yemeğin üstüne yaptığım için bi güzel midemi ağrıtıp kendimi cezalandırdım
sporuma da bugün bölgesellerle başlıyorum çünkü yarın ısınmış olmam gerek uzun zamandır yapamadım yarın ölür kalırım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…