Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ben gidimde alex varken birlikte yattıgımız bataniye vardı o kokuyor azcık onu küvete sıcak suya basayım kalsın gecede yıkayıp yumoş omo felan asayım balkondaki masaya :KK5::KK4::KK4:

Gelcem gene gitmeyin bi yere :KK53:

Aynen kuzum Yaz gelsin 2 beden buyuk aldığım bikinilerimi sen gördün yazın üstümde şalvar misalı:18:bu sene öyle olmucak:KK76:

Sana iki beden büyük bana iki beden küçük bebeğim o bikiniler :KK9:

Ben zayıflayıp senden alıcam o bikinileri :KK8::KK76::KK9:

Beraber bikini alışverişine gideriz bomba iki bikini patlatırız yine.. huuu beybiii.. :KK19:

Sana iki beden büyük bana iki beden küçük bebeğim o bikiniler :KK9:

Ben zayıflayıp senden alıcam o bikinileri :KK8::KK76::KK9:

Beraber bikini alışverişine gideriz bomba iki bikini patlatırız yine.. huuu beybiii.. :KK19:
Huuuu hahahahahhahaha :KK1:

Yazın gene F-F penti derken gene bissüüürrü pikini alcaz :KK9::KK9:

Bakak görek :KK53:

Huuuu hahahahahhahaha :KK1:

Yazın gene F-F penti derken gene bissüüürrü pikini alcaz :KK9::KK9:

Bakak görek :KK53:

Hahaha aynen öyle yavrimu, lan bu sene Pentiyi erken basalım hatta kapısına gidelim ilk bikini gününden :KK47: geçen sene ne ben mavime yetişebildim ne sen kırmızına yeaa sinirlendim hea hala hatırladıkça uyuz oluyorum o mavi bikiniyi bi de Aqua da görmüştük hatırlıyo musun botlu kısımda bi hatunun üstünde nası nası sinir oldumdu.. :KK47:

Bu sene istediğim modeli en önden alcam huleeeynnn.. !:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

NA bu..

$penti-Bikini-2012-Eniyi.jpg

Hrrr.....:KK47::KK47:

Meraba kızlar nasıl gidiyor?

Ben 7 gün boyunca buraya gelemedim.. sebebini anlamadım bi türlü kk ya erişemedim

BU arada squats hareketini bıraktım çünkü FITIK oldum ben ya :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Sadece yürüyüş yapabiliyorum.. fizik tedaviyle iyileşeceğim inşallah

Ben 7 gün boyunca buraya gelemedim.. sebebini anlamadım bi türlü kk ya erişemedim

BU arada squats hareketini bıraktım çünkü FITIK oldum ben ya :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyoruuuum

Sağol canım çok teşekkür ederim.. bir kaç gün yattım diye hemen çok fazla kilo aldım çok üzgünümm :KK14:

Kuzum hoşgeldiiinnn. Acil şifalar kuucuğum ya ..

Ne olduda oldu fıtıgın.. :26:

Kilo alman sorun değil sen iyi ol yeter anneemm :KK17:

Sağol canım çok teşekkür ederim.. bir kaç gün yattım diye hemen çok fazla kilo aldım çok üzgünümm :KK14:

çok geçmiş olsun canım :KK50:
hiç sorun etme kilonu şimdi ftr ye gidince düzelmeye başlarsın hafif hafif yaparsın sporunu. bel fıtığı mı hayırdır?

Kuzum hoşgeldiiinnn. Acil şifalar kuucuğum ya ..

Ne olduda oldu fıtıgın.. :26:

Kilo alman sorun değil sen iyi ol yeter anneemm :KK17:

çok geçmiş olsun canım :KK50:
hiç sorun etme kilonu şimdi ftr ye gidince düzelmeye başlarsın hafif hafif yaparsın sporunu. bel fıtığı mı hayırdır?

Kızlar teşekkür ederimmm

Neden oldu anlamadım ya benim 1 yıldır sürekli belim ve başım çok ağrırdı aslında ama..

Neyse geçen pazar bir uyandım müthiş ağrım var

Hastaneye gittim, iğne vuruldum, sonra ertesi gün MR çektirdim

Belimde ve boynumda fıtık olmuş :KK53:

Kızlar teşekkür ederimmm

Neden oldu anlamadım ya benim 1 yıldır sürekli belim ve başım çok ağrırdı aslında ama..

ikisi birden mi :KK53::KK53:
canım yatarak mı kullanıyorsun bilgisayarı? masada durmuyor mu?

Kızlar teşekkür ederimmm

Herzaman derim ağrıları hafife almayın çok çok geçmiş olsun.

artık dinlen.

Sağlığın önemli.. meyve sebze ye plates ilede giderilir ftık genede sen fizik tedavine gitte bakalım:KK19:

Herzaman derim ağrıları hafife almayın çok çok geçmiş olsun.

artık dinlen.

Sağlığın önemli.. meyve sebze ye plates ilede giderilir ftık genede sen fizik tedavine gitte bakalım:KK19:

FTR ye başlayacağım sınavlar bittikten sonraa

Zaten çalışkan bir insan değilim, ders çalışayım diyorum hemen belim boynum ağrımaya başlıyor :KK14:

İyice çalışasım gitti sınavlardan çakacağım

İkisi birden ya valla pazar günü çektiğim acıyı bir ben bilirim bir de Allah bilir :KK14:

Şu an oturuyorum da birazdan boynum ağrımaya başlar :KK53::KK53:

FTR ye başlayacağım sınavlar bittikten sonraa

Zaten çalışkan bir insan değilim, ders çalışayım diyorum hemen belim boynum ağrımaya başlıyor :KK14:

İyice çalışasım gitti sınavlardan çakacağım

çalışmamak için bahane etme kendine bak otur derslerine çalış ağrın sızın olursa dinlen yine çalış :KK20:
ben çaktım bu yıl sen de uzatma okulunu :KK9:

X