Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Yaaa şöyle bi ilaç olsa içsek de bir an önce o fotograflardaki gibi zayıf, göbeksiz olsak ya...
Nasıl, ne zaman gidecek bu göbek üff

Yaaa şöyle bi ilaç olsa içsek de bir an önce o fotograflardaki gibi zayıf, göbeksiz olsak ya...
Nasıl, ne zaman gidecek bu göbek üff
kUZUUUMMM acele etme bebeğim Siz;

Düzenli ve sağlıklı beslenin sporlarınızı düzenli yapın. İnan ve pes etme..

İnan okadar çok mutlu olucaksnız ki inan ozmanlar böyle diyordum ama bak ne hale geldim diceksiniz 1-2 ay sonra :112:

1- 2 ay çabuk geçsiiinn...
Dümdüz olsun göbekcikler...
Bu kez bırakmıycam sporu, canımı çok sıkıyor çünkü, 2-3 kilo vermem lazım çok değil, bir de şu göbek.
İyi ki açmışsın bu konuyu kedicim ya, desteğin ve yüreklendirmenle hepimiz fıstık olacağız

Vallahi sizde bu azim olmasa ben ne yazarsam ne gösterirsem göstereyim olmazdı. İste ve Yap yeter

Sizde iyiki varsınız:13:

selam canlar
ben sıkıldım attım kendimi sokağa, yürüdüm spor aletlerine filan bindim böyle eğlendim kaldırımda

selam canlar
ben sıkıldım attım kendimi sokağa, yürüdüm spor aletlerine filan bindim böyle eğlendim kaldırımda
Kuzuuum hoşgeldin annem bende bizim burda var aletler ama gitmedim hiç ya İyi yaptın havalarda açıldı ya sokaklara düşeriz gar,

kızlaaaaaar ben de burdayım :)) abim temizliği yaptığım için meyve şarabı almış gelirken televizyonda da Leon: Sevginin Gücü filmini buldum benden iyisi yok :))

Kuzuuum hoşgeldin annem bende bizim burda var aletler ama gitmedim hiç ya İyi yaptın havalarda açıldı ya sokaklara düşeriz gar,

ya bi tane var çok eğlenceli birşey uçuyo gibisin böyle nasıl eğlenceli arkadaşla gittik geçenler bize bakıyo koca kızlar ne yapıyo diye gülmekten öldük

kızlaaaaaar ben de burdayım :)) abim temizliği yaptığım için meyve şarabı almış gelirken televizyonda da Leon: Sevginin Gücü filmini buldum benden iyisi yok :))

selam canım
ben bayılıyorum o filme ya
ohh afiyet olsun, ben de istiyorum

bu güzel olmasında benmi olayaım trilyonlar harcıyorlar vucuduna yüzüne saçına götüne
adı ne acaba biliomusunuz
Hiç bilmiyorum tatlım ya bi yerde okumuştum görümşken fotosunu alım dedim
gel kedicim sana hep yerimiz var :))
oyy yiiirrriiim Geliyom ozaman benimd e şarabımvar cumartesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…