Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kediiii insanın bi yerden sonra bu kızları boğası geliyo :))

kediiii insanın bi yerden sonra bu kızları boğası geliyo :))

hahahahah değil mi

:- Önbce saçlarını kesicen, sonra bacaklarına kezzap atıcan
Bu arada köpeğiimi sahiplendirtmedim , babannemin bahçeli evine bıraktım serbest serbest koşuyor ve ama yatak alıcam ona klube 1haftada bir görmeye gidiceğim mama alacağım bir süre

yaaaa....bi Insallah hayirlisiyla 7kilo versem nasil olurum acaba diye dusunuyom su an.... bu arada komik olsa da 300gram vermisim 3gun icinde.... anca bu kadar vere bildim napiyim...

aynen aynen :)))
sevindim tatlım bahçeli ev onun için daha rahat olur hem gider bakarsın yine senin köpeğin olur :)

yaaaa....bi Insallah hayirlisiyla 7kilo versem nasil olurum acaba diye dusunuyom su an.... bu arada komik olsa da 300gram vermisim 3gun icinde.... anca bu kadar vere bildim napiyim...

kilo vericeğime aldım ben de, şimdi 7 kilo yerine 10 kilo vermem gerekicek. :)

aynen aynen :)))
sevindim tatlım bahçeli ev onun için daha rahat olur hem gider bakarsın yine senin köpeğin olur :)
köpeğim zaten enim ooo sürekli yemeğiyle kendisiyle ilgilenicem ama bu evden taşınmak istiyorum alışamaıdm ısınamadım başka daha kçk bir eve gçersek kesinlikle ölümüne alıcağım.. burda pislenine temizlemesi çoook zor oluyor ya

anladım canım taşınırsın ya hem belli mi olur belki kendi evin olur sevdiceğinle oraya alırsın alexi de :))

merhaba kızlar ne zamandır uğrayamadım bugün bölgesel hareketlerimi sabahtan yaptım 3 set halinde squats yapamıyorum artık, zaten popm kalkmaya başladı sanki gözüme bi hoş gözükmeye başladı

Merhaba herkese uzun süredir giremiyorum çünkü zamanım olmadığı için spor yapamıyorum olduğu zamanlarda yorulmuş bir halde kk da zaman geçiriyorum:))ilk hafta yapmıştım birde hafta sonu bir gün yapabildim basenlerimden 1 cm baldırımdan 2 cm göbeğimden 1 cm gitmiş az ama olsun buda hiç yoktan iyidir:))

canımmm köpüşünden ayrılmışsın çok üzüldüm ama iyi olmuş biraz da, hani diyodun ya çok ilgi istiyo diye belki senden biraz uzaklaşırsa bırakır o hareketleri sen de tekrar aldığında daha temkinli davranırsın inşallah bu ayrılık uzun sürmez

Bu arada özellikle sana söylüyorum Bebacım çünkü daha önce bu yolla kilo verdiğini söylemiştin. :)

Spor salonumu değiştireceğim pazartesi günü ve bi programa bağlı kalmadan yürüyüş-koşu şeklinde tempoyu değiştirerek yürümeyi düşünüyorum koşu bandında. Arada bisiklet falan kullanırım, bu şekilde devam edebilirim diye düşündüm. ya da programımın sonuna bunları eklerim. :) evde de squatsa devam. :)

Birazdan ondan gönderdim diyebilirim çünkü nankörlükte yapıyor.. Ama sürekli yanında olucağım zaten bıraktım hiçte üzülür gibi bir hali yoktu sıpanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…