Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kediiii insanın bi yerden sonra bu kızları boğası geliyo :))
hahahahah değil mi
:- Önbce saçlarını kesicen, sonra bacaklarına kezzap atıcanBu arada köpeğiimi sahiplendirtmedim , babannemin bahçeli evine bıraktım serbest serbest koşuyor ve ama yatak alıcam ona klube 1haftada bir görmeye gidiceğim mama alacağım bir süre
yaaaa....bi Insallah hayirlisiyla 7kilo versem nasil olurum acaba diye dusunuyom su an.... bu arada komik olsa da 300gram vermisim 3gun icinde.... anca bu kadar vere bildim napiyim...
köpeğim zaten enim ooo sürekli yemeğiyle kendisiyle ilgilenicem ama bu evden taşınmak istiyorum alışamaıdm ısınamadım başka daha kçk bir eve gçersek kesinlikle ölümüne alıcağım.. burda pislenine temizlemesi çoook zor oluyor yaaynen aynen :)))
sevindim tatlım bahçeli ev onun için daha rahat olur hem gider bakarsın yine senin köpeğin olur :)
köpeğim zaten enim ooo sürekli yemeğiyle kendisiyle ilgilenicem ama bu evden taşınmak istiyorum alışamaıdm ısınamadım başka daha kçk bir eve gçersek kesinlikle ölümüne alıcağım.. burda pislenine temizlemesi çoook zor oluyor ya
köpeğim zaten enim ooo sürekli yemeğiyle kendisiyle ilgilenicem ama bu evden taşınmak istiyorum alışamaıdm ısınamadım başka daha kçk bir eve gçersek kesinlikle ölümüne alıcağım.. burda pislenine temizlemesi çoook zor oluyor ya
Birazdan ondan gönderdim diyebilirim çünkü nankörlükte yapıyor.. Ama sürekli yanında olucağım zaten bıraktım hiçte üzülür gibi bir hali yoktu sıpanıncanımmm köpüşünden ayrılmışsın çok üzüldüm ama iyi olmuş biraz da, hani diyodun ya çok ilgi istiyo diye belki senden biraz uzaklaşırsa bırakır o hareketleri sen de tekrar aldığında daha temkinli davranırsın inşallah bu ayrılık uzun sürmez