Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlar enerjinize hayran kaldım :) bütün sayfaları okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla motivasyonlar işe yarıyor Onlar nedir öyle yaa
Ben de basen ve popomu eritmeye çalışıyorum. 6 aydır callanetics ve yanında ek egzersizler yapıyorum. Diyet yapmadığım halde inanılmaz sonuçlar aldım. Tavsiye ederim.
Düzenli bir şekilde sporumu yapıyorum ama eklediğiniz motivasyonlar çok pis gaza getirdi beni :) Yaptıklarıma ek bir program daha ekledim :)
Yaza az kaldı. Kolay gelsin hepimize :)

nasıl o kadar süredir yapıyorsun hep düzenli mi yaptın calli

:) allah azminizi arttırsın:)

seni callanetic topiğinden tanıyorum
çok güzel sıkılaştırıyor
ama kilo verdirmiyor call yaa

call bende yapiyorum 1 haftadir sikilastiriyor ama tartida oynama yapmiyor

bebeğim dhaa şekil alıyorlar ya süper ama sıkılaşıcazzzzzzzzzzz

Sıkı sıkı olsun Taş taş olsunn

Aynen bende durmadan 105 yapamadım ne zaman yorulduysam durdum 5 sn bacaklarımı salladım devam ettim

Benimde maşallahı var çanak anten gibi

Heh aynı böyle ama üst bacakta popo kadar

Canınız bunu çeksinnn akşam akşam Yarın sınavım var bana zihin açıklığıı dileyinnn

Canınız bunu çeksinnn akşam akşam Yarın sınavım var bana zihin açıklığıı dileyinnn

canım şuan börek çekiyor niye bilmiyorum :26:

benim de kardeşim girecek sınava. allah yardımcın olsun.

ooo kuzum benim bi arkadasim var, bacaklari popo cevresinden cok daha fazla... sadece etek giyebiliyor.. benim bacaklarim da kalin hatta basenim var accuk... biraz kilo verince gidiolar ama su an var iste maalesef önemli olan saglikli olmak ve kendimizle barisik olmak dimi???

sadece popo ve basen sorunum var kızlaarr bana bişe söleyin napıyım??
call demeyin yapamıyorum onu belim ağrıyo ve zayıflatsın da istiyorum o zayıflatmıyo..

mari yapıyorum zaten ama günde 30 dk yapıyorum başka napıyım bilemiyorum???:26::26:

sadece basen eriten napabilirim hadi bana da bişi önerin

kuzum illaki zaıf lık güzellik değil kalın baacakların olur ama taş olursunnn

Ayyy motive oldumm sıkılaşsın çok güzel olacak

benim geldigimde de kimse yoktu kuzum.. kizlar kaciyorlar midir nedir

Aaaa acayip ben gelincede kimse olmuyor

canım şuan börek çekiyor niye bilmiyorum :26:

benim de kardeşim girecek sınava. allah yardımcın olsun.

Börek mi yok öyle bir şey mis gibi meyve, sebze varkeeeen Teşekkür ederim Allah kardeşinizede yardımcı olsun

Ya aslında ben kendimi beğeniyorum tek problem çatlak ve sıkılaşma ama gelen geçen popoyu bacağı büyütmüşsün diyor ben böyle seviyorum dediğimde tabi tabi diyorlar insanlar kırmayı çok iyi biliyor. kafalarını kıracağım artık

basen eritmek çok zor yaa

canim baslayali cok olmadi ama pump it up videolari beni sIkIlastirdi basenlerimde kücülme var.. sen de denesene videolari, bir de merdaneyle masaj yapiyordu bi arkadas ve ise yariyo demisti ama bilemiyorum ben denemedim.. denesek mi ki????

heralde saatlerimiz denk gelmiyor bizim yaa.. herkes farkli vakitlerde ugruyor..

bir de o kIrIcI aptallari alip tokatlamak istiyorum.. gecen de bana denk geldi öyle bi salak.. tam dövmelikler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…