ay canımmm utandım ya.. kız nasıl bir profil olabilir ki zaten gördün totomu karnımı yüzümde okadar güzel değil dir.Kedicim gözüme öyle bir profil çizdinki kendinle alakalı,o resimlere hiç gerek yok valla.kendini çek koy.benim gibi olmak istiyorsanız bunu yapın de.yeter yani.maşallah valla
çek canım çek valla daha motive oluyor insan.beklenti içine girion sonraki halimide yapıştırayım diye.iyi oluyor yani.ben bide günlük tutuyorum.ilerde doğumdu bilmem neydi kilo alırsam ordan bakar yine veririm diye.işte o resmide sonuna yapıştırcam.tamamım yani
vucudum sikilastida su gidik erimedi gitti allahim deli olucam sadece gidik boyun yglari eriten video varmidir acaba
sayfaları yenileye yenileye bi hal oluyorum gün içinde.çok zevkli gelio bana burası ya
aa ben geldim topik çoştu
beni beklemeyin kızlarr herzaman gelin muhappet topimiizi annasız bırakmayın
vuuuuuuuuu güzel plan canim... ben taytimi, badimi giyeyim yarin aksam cekileyim ki aksama kadar yemis olurum ve göbek vs cikmis olur daha genis görünürümsonunda iki fotoyu yanyana koyunca daha etkili olur... hatta bir de beliryeci bir sey yapariz ayni kiyafetler ve ayni cekim yeri gibi... ayyy hadi bakalim, insallah ben bi 8 kilo veririm, sen de nasil istiyorsan öyle olursun, hepimiz tas oluruz taaaaaaassssss
sayfaları yenileye yenileye bi hal oluyorum gün içinde.çok zevkli gelio bana burası ya
benim şimdi çekildiğim fotoğrafı gör görme yani.bune bee!şaşırdım bu ben miyim diyeyukardan bakınca vücudum öyle görünmüyodu karşıdan bakınca pes arkadaş dünyaları yemişsin ya kızım sen dedim kendime
bendede psikilojk sanirim sakiz cignedikce balon gibi sistigimi hissediyorum o yuzden sakiz fazla cignemem >SNerede okuduğumu hatırlamıyorum ama sakız çiğnemek gıdığın erimesine yardımcı oluyormuş...
vucudum sikilastida su gidik erimedi gitti allahim deli olucam sadece gidik boyun yglari eriten video varmidir acaba
bende de hep yanak ve gıdık sorunu var, kilo verince küçüldü ama var yine de
kafanı hafif yukarı kaldırıp ellerinin tersini boynundan çenene doğru sür böyle peşpeşe (tam anlatabildim mi bilmiyorum ama) hem gıdığın gitmesine yardım ediyomuş hem de boynun kırışmasını engelliyormuş, ben aklıma geldikçe yapıyorum ne kadar faydalı henüz emin değilim canım
bide yastıksız yat, yastık gıdık yapıyomuş kafan öne doğru geldiği için.
estafurrallah kuzummkurtarıcım ...inşallah senin sayende gidecek kilocuklar msj için teşekkürler canım
aaaaaaaaaa:18:şey hazırlıyordum yahukedi örtmeniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm benim mesajim nerde???? :84::84::84::84::84::84:
yastiksizz yatmakmiii cok zor bu ama egzersizi deniycem sakiz cigneyemesemde sakiz cigner gibi hareket ederim cene kaslari calisir galiba
estafurrallah kuzumm
aaaaaaaaaa:18:şey hazırlıyordum yahusen 2 haftada 3 kilovercektin
ahahahahahhaaaaa ayyyyyyyyyyni ben yaaa... ben de diyorum ya ben yukardan bakinca neden bu simit görünmüyor diye.. halbuki simit kapatiyor ki nasil görünsünayy ama kurtulcaz, böyle düzenli gidersek süper olcaz
bu arada sen de mi kilo vermek istiyorsun canim???
eevet canım benim idealime ulaşmak için 17 kilo vermem lazım.12 kilo ile güzel olurum olmasına ama 17 kilo ile tam olurum yaa
ben inanıyorum azimliyim kararlıyım olucaz.inşallah olucaz