kaldı 39 gün :44:
Çok sağol canım umarım seninde ameliyatın en güzel sekilde gerçekleşir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım umarım seninde ameliyatın en güzel sekilde gerçekleşir.
Ohh ohhh..Dinlen tabi,ama doktorumuzun dedigi gibi süreklide yatma,kollarını yormadıgın kullanmadıgın sürece gezmek iyi gelecektir Sırt agrıları,gögsünde batma hisleri bunların hepsi normal,bu ameliyatı olan bütün arkadaşlarımız bu sorunları yaşadı.Herşey geçecek bitecek çok iyi olacaksın Allahın izniyle..Detayları büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz..Kendine çok iyi bak,öptümm..
kaldı 39 gün :44:
Canım maşallah çok erken başlamışsın şafak saymaya. Eğer bu sevinçten kaynaklanıyorsa say tabii, kafanı karıştırma hiç (meme-)büyüklerinin öğütlerini dinle :) Ameliyat yaklaştıkça keyiflen mutlu ol. Kime olacaksın ameliyatını karar verdin mi?
uff sorma, aslında yılbaşından hemen sonra olacaktım ama ayın 15inde seyahate çıkıyorum, bavullarımı taşıyamam diye şubata attım ameliyatı, şimdi de gün sayıyorum işte
doktorum istanbulda Akın Demiralay.
Canım hoşgeldiinn... Yazdıgın yorumları büyük bir sabırsızlıkla ve heyecanla okudum emin ol..Evet bugün kontrolüm vardı,herşey yolunda Allahıma şükür Hasan beye seni sordum,çok iyi dedi artık harika görünümde gögüsleri var dedi,döndü ama dedi.Gül hanımda evet ülkesine geri döndü dedi.Tamam dedim bu kız döndüyse gelişemeleri bizimle paylaşır mutlaka dedim ve gerçektende yazmışsın foruma.Bende senin hakkında bilgi verecektim,birçok arkadaşımız merak ediyordu nasıl oldun diye çünkü.Senin yazman daha iyi olmuş.. İnşallah birdahaki gelmende yüzyüze gelir tanışırız,bunu bende çok isterim tabi..Kendini iyi ve hazır hissettiginde foto eklemeyi unutma lütfen,çok çok öpüyorum kendine iyi bak...
Kontrolün iyi geçtiğine sevindim canım. Çok güzel çok moral kaynağı seyler bunlar :)
Ben Hasan Beye birşey sormayı unuttum: masaj yapacak mıyım aceba? Ne zaman başlayacağım ve nasıl yapacağım? Birde sen onların taktığı Sutyenden sporcu sütyenine ne zaman geçiş yaptın ?
uff sorma, aslında yılbaşından hemen sonra olacaktım ama ayın 15inde seyahate çıkıyorum, bavullarımı taşıyamam diye şubata attım ameliyatı, şimdi de gün sayıyorum işte
doktorum istanbulda Akın Demiralay.
Canım masaj için daha çok erken birinci aydan sonra genelde masaja başlanıyor.Sporcu sütyeninede bir hafta 10 gün sonra geçiş yapıyorsun.Ama sen istersen ara sor öyle sporcuya geç
Tamam canım . Tşkler . Bu arada cekiştirdiniz mİ hocamızla beni bakim :))))
Kızlar çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz bu zevki tadarız. Umarım hepimiz kusursuz, dolgun ve kendimize yakışan cicişlere kavuşuruz. Ben çok mutluyum. Umarım sorunsuz bir sekilde iyileşme sürecimi geçiririm. Benim gibi bikini denince huzursuz olan arkadaşlarda inşallah bikini avına çıkar çarşıda pazarda :))
Hepiniz sağolun :)
Olsun canım seninde az kalmış Allahın izniyle sayılı gün çabuk geçer..Geç olsun Güç olmasın öyle degilmi.Gün almakta operasyonun yarısıdır.. Akın bey sanırım Bogaziçi Tıp Merkezinde görev yapıyordu daha öncesinde şimdi nerede çalışıyor hangi hastanede bilemiyorum..Bu arada bende 14 Şubatta ameliyatımı olmuştum,aynı ayda ameliyat olucaz ama benim bir senem dolacak sen yeni ameliyat olacaksın..olsun Hakkında hayırlısı olsun birtanem..Herşey gönlünce olsun inşallahh..
Adına sevindim canım :) Umarım çok mutlu olursun. Bizde seninle birlikte sayıyoruz bunu bil. Burada hepimiz bir digerinin heyecanını ve tecrübelerini paylaşıyor aynı zamanda. Sende bizi durumlardan haberdar et :)
kızlar ameliyatımın üstünden 13 gün geçti.
Taş gibiler. Resmen taş. Mentor high profile cohesive 3 .
Bunlar Yumuşar mı ki? Kendi dokum da yok. Silikon yumuşamazsa ne yapacağım ben?
Cohesive 3 (yani en sert silikon) kullanılan arkadaşlar ne diyor ?
Kızlar bir düzeltme yapacagım. Yeni farkettim benim protezler cohesive 1 imiş yani en yumuşak olanı :)) Boşuna endişelenmişim gerçekten ! Yumuşacık olacak bunlar inşallahhhhhh :))
dur kız, o kadar da yumuşamasınlar, diri dursunlar biraz