Polonya vizesi

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
155
53
30
Kızlar merhaba . Kardeşim için Polonya dan bir yıllık çalışma izni alındı .Polonya vizesi de alınacak . Kuzenim Almanya'dan Polonya ya rahatlıkla gidip kardeşimi alıp yanında calistirabilecegini soyluyor. Biraz araştırdım ama sanırım mümkün değil. Bilenler yardımcı olursa sevinirim

Yaninda kaçak çalıştırirsa mümkün.
Bence gitsin halis muhlis polonyalilarla, onu çağıran kurumla çalışsın ya, hem çevre edinir hem de gurbetçi gutbetciyi gurbette opermis, benim çevremde de çok fazla Almanya'ya vs göçenler var. Bir şekilde bir işin ucundan tutup gidenler yolunu buldu, "dayım var amcam var,babamın ahbabi var, bana yardımcı olacak" diye Türklerden medet umanlar hep pişman oldu.
Hatta KKda bile bir kız vardı, okurken türk bir bufe sahibinin yanında ise baslamisti,adam bir süre sonra kızın hakkını vermemişti, kız da kaçak çalıştığı ve ona da cezasi olduğundan dolayı şikayet edememişti...
Bence madem çalışma vizesi var ,ona davetiye gönderen firmayı yüzüstü bırakmasın,orada çalışsın..

Sadece valilikten olur yazısı var. Kurum yok şu an . Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Anlayamadım Almanyada çalışmak istiyorsa neden Alman vizesine başvurmadı

Konuya geleyim olmaz, süreli çalışma izinleri sadece vizeyi veren ülkede geçerlidir. Bu durumda kardeşiniz Almanyada yasal olarak çalışamaz. Kaçak olarak çalışabilir, onda da sigorta işlemez, parayı da elden almak durumunda kalır. yakalanırsa da ceza kesilir.

bana kalırsa madem adam gibi Polonyada iş bulup çalışsın madem vizesi var böyle şeylere kalkışmasın. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…