Kekler - Pastalar Polkek (Resimli)

eline sağlıkk obeyazz kısmıı yumurta mıı yumurtayıı hiç sevmem deeeeeee

-Diğer tarafta ayırdığınız yumurtaların aklarını bir çimdik tuzla köpürene kadar mikserle çırpın.Toz şekeride azar azar ilave edip tekrar çırpın ve en son nişastayı ekleyin. 5 dakika kadar daha çırptığınız bu karışımı ( köpük şeklinde olacak) ....
işte canım o beyaz kısmın tarıfı bu

sositososito

libyanacım dün yaptım polkeki ve bir sürü misafirim geldi herkese denettirdim çok beğendiler ama görüntüsü seninki gibi olmadı yani beyaz kısın okadar kabarmadı neden olabilir anlamadım?

libyanacım dün yaptım polkeki ve bir sürü misafirim geldi herkese denettirdim çok beğendiler ama görüntüsü seninki gibi olmadı yani beyaz kısın okadar kabarmadı neden olabilir anlamadım?

kaydirigubbakcemile5 Canım benım afıyet olsun
Ya bazen benımkıler de tutmuyo sans ısı galıb bıraz ama LEZZET daıma MUTHIS oluyor.kaydirigubbakcemile3
Bır de cok ıyı karıstırmak gerek krema kısmını...
Ellerın saglık arkadasım cıcı ramazanlar

Tarifin için çok teşekkür ederim Libyana.Bu gün yaptım iftardan sonra yeriz diye süperdi hem lezzeti hem görüntüsü.Misafirimlerim de vardı onlar da bayıldılar hatta eniştem hazır sandı görünce :lepi: o kadar güzel görünüyodu...Tarifin için senin yaptığım için benim ellerimize sağlık :dance:

Şeniz
Ellerie sağlık canım.Şeniz ben de sık sık yapıyorum ne olaca halımız bılmem jumbo olucaz jumbooo :roflol:
foto cekeydın ya balım:çok üzgünüm:
Sevgiler kaydirigubbakcemile2..

begendim giz bunu
golay biseymis
biliyorsun ben kolay ve cabuk olan seyleri yapmasini seviyorum
cok sabirsizim uzun seylerle ugrasamam
bunuda begendim yapacam bi gün hele

Evet kızlar cok cici bişi..;* canım cektı yıne..

canım ya pudra şekeri ta olarak ne kadar ya sana zahmet bardakla ölçüsünü yazabilirmisinn:asigim::asigim:

canım arkadaşım mükemmel görünüyorrr.... :teytey:
oruçlu oruçlu canımı çektirdin. bunuda mutlaka deniycem. yarından sonraki gün olabilir. bu gü annem normal kek yapmış a.s
keşke senle komşu olsaydıkk balım yaa ne cici şeyler tadardım sayendee kaydirigubbakcemile3

canım ya pudra şekeri ta olarak ne kadar ya sana zahmet bardakla ölçüsünü yazabilirmisinn:asigim::asigim:

Ben 3/4 BARDAK kadar koyuyorum güzelim tam bir bardak değil yani...
Tarıfte paket dıyor ama burada o sekılde paket yok belkı Turkıyede vardır ...
Sevgiler.

Olsun hayatım uzaktan komsu sayılır..Canım hemserimŞeniz

Hem gelıcem ınsaallah Gölcük'e...Sen de orada olursan görüşürüz muhakkak;bol bol cicileri götürürüz mamalar yaparız :1rolleyes::asigim:

Sevgiler BALIMSIN

işte buda benim yaptığım polkek ama libyanacım ya benim kekimin beyaz yeri çok yumuşak ya üstteki hamurçok güzel pişti ama üstü sert o kısım yumuşak kesemiyorum ya parçalanıyo o yüzden senin gibi resmini koyamadım ya bunun bi püf noktası varmı ya

Son düzenleme:

Canım harıka olmus yaa supersın...
Zaten yumusak oluyor kı
sert olmuyor cok
kıvamı guzel senınkının..
pudıng gıbı dımı ama cok pıserse de kreması azalıyor
kekı koyulasıyor
artık zevke gore.
Ellerıne saglık Allahhhhhcokacimcoook

yok canım ya seinkinin yanında benimki görünmüyo bilee:asigim:
anladım canım o zaman bidahakine biraz daha az pişiricem kıvamı daha güsel olcakk çokkkkkkkkkkk saoll bu güzel tarif için bu arada bi gün bekleyince daha güsel oldu benimki sanki ya :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…