- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
cokk degişikmiş ya huu
çok farklı görünüyor, not aldım denemek istiyorummm elinize sağlık teşekkürlerr :)
ellerine sağlık canım çok güzel iştah kabartıcı görünüyor
libyana tariflerin çok hoş özellikle senin tariflerin dikkatimi çekiyo kim yaptığına dikkat etmeden açıyomuşum aaa bi bakıyorum sen... teşekkür ederim alkisalkisalkis
Merhaba canım.ben çırpma olayını biraz fazla yaptım sanırım
ort. süresi var mı peki?
sihirli eti puf içim kıvam verici bir toz varmış ondan aldım daha önce denememiştim hiç jelatin yerine onu kullandım henüz bakmadık tadına ,yorumlarımı yazıcam
Voov ellerine sağlık canımopuyorumnanaktanEn sonunda da yaptım polkekten donuttanve anneciğinin pastasından hepsini denedim
opuyorumnanaktan
Şeniz Ellerine,emeğine sağlık seydamŞenizcnm bende denedim keki bugün cok güzel oldu esim cok begendi kaynim gelmisti onada ikram ettim cok begendi ben kus burnu receli koydum cok güzeldi bidahakine cilek receliyle yapicam yalniz cnm yumurtanin köpükleri nisastayi koyunca sönmeye basliyor benmi yapamadim acaba ama tadi mukemmeldi tesekkürler
kaydirigubbakcemile5HARİKA GÖRÜNÜYOR.deneyeceğim. ellerine sağlık.
Polkek için bu pastyayı sen mi yaptın diye tutturdu en çok da o beyaz köpük kısmını dönüp dönüp sordu beceriksiz olduğumdan değil ama hoşuna gitti galibakaydirigubbakcemile3
Nnasıl yaptığımı çıkaramadı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?