• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler herkesin numarasını kaydediyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanık sıfatın olup ceza almadığın sürece sıkıntı olmaz.
Çok teşekkür ederim
İyi de senin konuyu açma amacın polis benden hoşlandı mı değil mi zaten? Dava sonraki iş 😂
bana garip geldi devletin memurları BÖyle işlerde kendi numaralarını kullandıklarını bilmiyordum ve herkesi böyle kaydettiklerini se bilmiyordum günde kaç kişi geliyordur Zaten ben kendi numarası olduğunu düşünmedim oranın telefonu gibi düşündüm ben sonra kendim kaydettim bişey olursa ulaşayım diye yani bi amaç yoktu

Çok teşekkür ederim

bana garip geldi devletin memurları BÖyle işlerde kendi numaralarını kullandıklarını bilmiyordum ve herkesi böyle kaydettiklerini se bilmiyordum günde kaç kişi geliyordur Zaten ben kendi numarası olduğunu düşünmedim oranın telefonu gibi düşündüm ben sonra kendim kaydettim bişey olursa ulaşayım diye yani bi amaç yoktu
Bende memurum ve maalesef devlet bize vatandaşın işini halletmemiz için ayrıca bir hat vermiyor kaldı ki kurumların sabit numaraları dış hatları aramıyor. Benim kurumumda yalnızca müdürün telefonu Dış hatları arar

İş telefonu var mı ki polislerde , dahili hariç?
Devlet dairelerinde yok mesela. Memur değilim ama devlet dairesinde çalışıyorum, mecbur kendi numaramı veriyorum bazen uyuşturucu kullandığını bildiğim insanlara bile. Çünkü dilekce-izin formu vs lazım oluyor, getir desen getirmez, mail at desen beceremez, mecbur yaz imzala çek whatsapptan at diyorum vs . Kaydediyorum hep
Hatta bazen bir daha ararsa acmayayim diye özellikle kaydediyorum😅
Bence polisinki de böyle bir şeydir.

Bende memurum ve maalesef devlet bize vatandaşın işini halletmemiz için ayrıca bir hat vermiyor kaldı ki kurumların sabit numaraları dış hatları aramıyor. Benim kurumumda yalnızca müdürün telefonu Dış hatları arar
Bunu ben bilmiyordum yani o yüzden garip geldi sadece sordum herkes kaydediliyor mu zaten sadece ben olsaydım ne alaka derdim ama herkese öylelermiş işleyiş öyleymiş

İş telefonu var mı ki polislerde , dahili hariç?
Devlet dairelerinde yok mesela. Memur değilim ama devlet dairesinde çalışıyorum, mecbur kendi numaramı veriyorum bazen uyuşturucu kullandığını bildiğim insanlara bile. Çünkü dilekce-izin formu vs lazım oluyor, getir desen getirmez, mail at desen beceremez, mecbur yaz imzala çek whatsapptan at diyorum vs . Kaydediyorum hep
Hatta bazen bir daha ararsa acmayayim diye özellikle kaydediyorum😅
Bence polisinki de böyle bir şeydir.
Haklısınız bana garip geldi devlet memuru şahsi telefonunu işinde kullanmıyor diye düşündüm çünkü günde kaç tane insam görüyorlar yani bi çıkmaz gibi bişeu

Yok zaten dün verdim bugün hemen değiştirdim zaten keyfi yapmadım o anın psikolojisiyle yaptım yani şöyle söyliyeyim ben dava da herhangi bi taraf değilim sadece mağdur insanlardanum benim gibi çok vardı ben olayı sonradan anladım zaten vicdanen çok rahatsız oldım hemen değiştirdim. Mahkeme karşısında da en son dediklerimin aynısını diyeceğim. Peki ben mahkemeye tanık olarak gitsem ilerde memurluk için sıkıntı olur mu bana güvenlik soruşturmasında kusura bakmayın çok oldım
Mağdur olan insan olanı anlatır neden yalan bir şey söylesin ki mağdur ya zaten mantıken ben şu durumdan mağdurum der.
Naptınız siz olmayan şeyleri anlatarak mı mağdur oldunuz ilk ifadenizde?

Bir kişiyi daha eledik el birliği ile haha bugün firar eden edene.

bi olay hakkında tanık olmak için emniyete gittim gitmeden orda ki polis memuru beni aradı kendi numarasından aramış neyse bende numarasını ertesi gün kaydettim çünkü tanık olduğum olay hakkında gelişme var mı diye soracaktom olayda mağdur taraflardanum ama takıntılı olduğum için acaba bana bişey olur mu diye darlarım büyük ihtimal. Neyse kaydettikten sonra baktım durum atmış dedim ne alaka yanş ben kaydettim de polisler her ifade alanı kaydediyor mu. Ya da emniyetin telefonu yok mu kendilerinden mi arıyorlar hep. Kısacası polisin beni kaydetmesi normal mi aramadan mı kaydetti acaba
Kesin sana sırılsıklam aşık.

bi olay hakkında tanık olmak için emniyete gittim gitmeden orda ki polis memuru beni aradı kendi numarasından aramış neyse bende numarasını ertesi gün kaydettim çünkü tanık olduğum olay hakkında gelişme var mı diye soracaktom olayda mağdur taraflardanum ama takıntılı olduğum için acaba bana bişey olur mu diye darlarım büyük ihtimal. Neyse kaydettikten sonra baktım durum atmış dedim ne alaka yanş ben kaydettim de polisler her ifade alanı kaydediyor mu. Ya da emniyetin telefonu yok mu kendilerinden mi arıyorlar hep. Kısacası polisin beni kaydetmesi normal mi aramadan mı kaydetti acaba
Şimdi polis düşünsün bence.
Siz polis beni taciz eder mi numaramı kaydetmiş diyorsunuz ama siz polisi taciz edecek gibisiniz.

Durum atmis derken tam ne demek istediniz mesela? Adam durumuna bir dey koyduysa siz kaydettiginiz icin onunkini gorursunuz o sizinkine bakiyorsa sizi kaydetmistir ben okurken polisten yana degil de sizden yana sorun gordum nedense

simaay simaay nolacak senin bu halin guzuum. yok apartlar yok oteller ifadeler bilmem neler.

Hanımefendi nereden anladınız doğrusunu verdim adamı darlayacam demedim dava işlerini bilmediğim için bilgi almaya çalışırım nerden bilgi alacağımı bilmiyorum zaten memur beni yönlendirirse ordan takip ederim benim ifademi o aldı çünkü
Ben de kaza yaptim o anki ağrımla gittim ifade verdim kimseden numara istemedim iki kere arandim ikincide de bana carpan aracin sahibi numarami istiyormus verelim mi diye sordular hic kaydetmek aklima gelmedi :) ben de bir sey sormak icin karakolu aradim bağladılar konustum yani bu kadar memleket meselesi haline getirmek de ne bileyim... illa kaydetmek gerekmiyor kısaca

Sizin kaydetmeniz ne kadar normalse onunki de o kadar normal.
Işi bitince silecektir zaten,hızlica ulaşması gereken bir durum olursa diye kaydetmiştir.

Sizin bütün açtığınız konular hep takıntılar ve evhamlarınız üzerine keşke yardım alsanız böyle ömür geçmez çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X