• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis sevgilisi olanlar yardim edebilir mi?

Yayburcukadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
49
37
3
37
İstanbul
Öncelikle merhabalar, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. İlk derdimi size açayım dedim. Ben 30 yasindayim , sevgilim de 30. 1 yıldır sevgiliyiz. Sosyal medya aracılığı ile tanıştık aksi halde tanışmamız zor olurdu.
Ben Anadolu yakası o Avrupalı ilk başlarda cicim ayları tanıma , tanışma vs. Komik biraz çocuksu yanını gösterdi. Bende öyle sonra nedense ben aslında sınırlı biriyim birden parlarim sonra unuturum kindar değilim dedi. Sonra ilk moral bozukluğu muz ben onların evine gitmistim bekar evine ,evden birşeyler yapıp götürmustum birkac saat oturup çıktık evden ayakkabı bağlıyorum en basitinden bana acele et dedi Zaten ediyorum dedim sonra elim ayagima dolaştı epey oyalandim mecburen bu tokalı ayakkabılardandi buna kızdı bizimki benim hem modum düştü birşey demedim. Sonra farklı bir gün alışveriş yapmıştık onun evi için ellerde poşetler bana elindekileri ver dedi yok yok bende tasirim mühim değil dedim sinirlendi . İşte ben erkeğim ben tasirim vs bu da beni etkiledi Vel hasıl kelam sinirli biri ama 5 dk sonra unutuyor. Meslekle ilgili mıdır bilemiyorum. Polis ağırlıklı ve tüm erkekleri ele alsak var mı böyle yapan :( seviyorum da onu çünkü hayvansever ve çocukları seviyor. Ayrıca tontis ama öfkesi siniri ne olacak bilemiyorum :(

Öncelikle merhabalar, kadınlar kulübüne yeni üye oldum. İlk derdimi size açayım dedim. Ben 30 yasindayim , sevgilim de 30. 1 yıldır sevgiliyiz. Sosyal medya aracılığı ile tanıştık aksi halde tanışmamız zor olurdu.
Ben Anadolu yakası o Avrupalı ilk başlarda cicim ayları tanıma , tanışma vs. Komik biraz çocuksu yanını gösterdi. Bende öyle sonra nedense ben aslında sınırlı biriyim birden parlarim sonra unuturum kindar değilim dedi. Sonra ilk moral bozukluğu muz ben onların evine gitmistim bekar evine ,evden birşeyler yapıp götürmustum birkac saat oturup çıktık evden ayakkabı bağlıyorum en basitinden bana acele et dedi Zaten ediyorum dedim sonra elim ayagima dolaştı epey oyalandim mecburen bu tokalı ayakkabılardandi buna kızdı bizimki benim hem modum düştü birşey demedim. Sonra farklı bir gün alışveriş yapmıştık onun evi için ellerde poşetler bana elindekileri ver dedi yok yok bende tasirim mühim değil dedim sinirlendi . İşte ben erkeğim ben tasirim vs bu da beni etkiledi Vel hasıl kelam sinirli biri ama 5 dk sonra unutuyor. Meslekle ilgili mıdır bilemiyorum. Polis ağırlıklı ve tüm erkekleri ele alsak var mı böyle yapan :KK43: seviyorum da onu çünkü hayvansever ve çocukları seviyor. Ayrıca tontis ama öfkesi siniri ne olacak bilemiyorum :KK43:

bunun meslekle bir alakası yok. yaradılış, mizac meselesi.

Arada öyle olabiliyor meslekle alakası olduğunu düşünmüyorum kişiliği öyledir
Benim nişanlımda askeri personel
Bende muhasebeciyim bendede oluyor kimsenin günü gününü tutmuyor ki
Bence büyütülecek şeyler değil
Mutluluklar :KK51:

Teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım insallah. Bende sısinir biriyim ama onun yanında pamuk gibiyim. Kavgada ederim yani. Olayların büyüyüp kötü hale gelmesinden korkuyorum. Sanırım biraz otokontrol gerekli

Teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım insallah. Bende sısinir biriyim ama onun yanında pamuk gibiyim. Kavgada ederim yani. Olayların büyüyüp kötü hale gelmesinden korkuyorum. Sanırım biraz otokontrol gerekli
evet bi taraf ateşken diğeri su olmalı başka türlü ilerlemiyor ilişkiler

Geçen sene vardı benim tanıdığım biri
Ama hiç böyle sinirli filan değildi

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Meslek değil karakter meselesi.

Mesleğin evde ne işi var, bak hüsnü çoban komserime, bak mesut komserime bak rıza babama... :-) :-) müsaade etmeyin kimseye, mesleğindeki edindiği kullanmak zorunda olduğu rolü günlük hayatta kullanmasın... çok tehlikeli ve vahim bir durum..

evet bi taraf ateşken diğeri su olmalı başka türlü ilerlemiyor ilişkiler
Dogrudur. Burçlara da inanirim bu arada ateş su değince deyince aklıma geldi. Ben ateş( yay burcu ) o (balik) su grubu yükseleni aslan ve o bunda sinir hakimiyet liderlik vasıflarını tetikliyor sağol poncikgelin

Geçen sene vardı benim tanıdığım biri
Ama hiç böyle sinirli filan değildi

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Meslek değil karakter meselesi.
Anliyorum. İdare edeceğiz o zaman. Hayırlara vesile olsun. Ayy mutlu olalım artik ya hiçbir kadın mutsuz olmasın. Teşekkür ederim

meslekle ilgili degildir cunku dr ogretmen polis grubu olarak her gun degisik insanlarla muhatap oluyoruz ama eve gidip ortaligi yikmiyoruz hatta evde daha cok sessizlik sükunet ariyoruz stresi unutmak için .bu arkadasta belli ki var bi agrasyon,is ciddiye binmeden once tart iyice

meslekle ilgili degildir cunku dr ogretmen polis grubu olarak her gun degisik insanlarla muhatap oluyoruz ama eve gidip ortaligi yikmiyoruz hatta evde daha cok sessizlik sükunet ariyoruz stresi unutmak için .bu arkadasta belli ki var bi agrasyon,is ciddiye binmeden once tart iyice
İnşallah aşarız şuan iyiyiz şükür ama işte ufak kopurmeler olabiliyor teşekkür ederim .

Onu eleştir bakalım yanlış gördüğün yanlarını söyle nasıl tepki verecek.
Şimdi sinersen ilerde bi olaya tepki verdiğinde ilişkiniz mahvolur.
Polislikle falan alakası da yok.
Tontiş tatlış diye de bu olanları örtüleme kendine yaparsın.

Back
X