Polis ile evli olmak?

van,bitlis,diyarbakır, daha niceleri, herkesden duyduğum bu.:KK200:biz batı tayıncısıyız 3 senemız uzatıyoruz.şark bıtmesıne rağmen ne kadar uzatabılırsek uzatcaz kovulana kadar:dua::KK71:

Bu uzatma olayını da söyledi aslında. Hatta belgenin adını da söyledi fakat unuttum. 3 sene batı da zaten. Evlendiğim zaman 3 sene daha uzatırız sonra Doğu görevine gideriz dedi.. Bilmiyorum artık hayırlısı ☺️

Polis esi olmak gercekten gonul ister yurek ister bikere herkonuda kendine guvenmen lazim genelde 8-5ve mudur tayfasi haric cok ama cok yogunlar esimle tanistigimizda meslegini gozardi edip asik olup sevdigim icin evlendim zaten biliyodum ne derece yogun oldugunu yillar gecti evlendik doguya gittik haftada bir gorur oldum yuzunu aliskinim uni hauatindan yalniz kalmalara ailemin yarisi polis yarisi asker babam annem hic istemezdi polis asker es nasip kismet bu isler hayirlisini dilemek lazim polis arklarda sole bi zihniyet var eger evlenmeyi dusunuyorsa ciddi manada sorguluyo herkonuda herseyi buda meslekten gelen bir durum bence polis olmus asker olmus doktor olmus muhim degil muhim olan adam gibi birisi olmasi yokmu meslekte karaktersz adamlar varr hemde cok gecenlerde esimin grubunda bi polis ark esini aldatmis esinide ibreti alem olsun diye whatsap grubundan kizin fotosuyla nosunu paylasiyo ortalik 56 oldu bianda sunuda es gecemicemm bikere senin hangi sinavdan kac puan aldigina falan bakamaz en fazla isim soyisimden gbtne baktirir yani seni trollemis sende ciddi dusunuyorsan al karsina konus ozel harekatcilarin biraz faha farkli calisma sistemleri tayin vs.2tane kuzenimde bekar ve dusunmuyolarms adamlar opesrasyondan gozlerini acamiyolar evlenipte esimi dag basina goturemem diyo yada ayri sehirlerde ne anlami kaliyo ki o insanada ayrilik acisni yasatmaya meslekten ziyade gercektn es olurmu bi evlilik yapilabilirmi bazilari icin cok kolay evlenip bosanmak nede olsa polisim meslegim var elimi sallasam ellisi diyenleri cok gorduk

Asker eşiyim.Eşim yanımdayken her şehre giderim de görevde 15 aydır,çok zorlanıyorum.Severek evlendim ,zor dediler olsun dedim ama ultra zor çıktı.

Bu arada çok mutsuz bir hayatım var gibi bir yorum olmuş ama çok şükür çok huzurlu bir hayatım var. Eşimle, çocuğumla ve Diyarbakır la çok mutluyuz :) Korkularla başetmeyi öğreniyoruz. Sevdiğinizle heryer size cennet oluyor.

Diyarbakır güzel ya arada olaylar olmasa.Özlüyorum bazen ofisi Gevranı Sur u.Sıkıntısız bitirirsiniz inşallah

Polis esi olmak gercekten gonul ister yurek ister bikere herkonuda kendine guvenmen lazim genelde 8-5ve mudur tayfasi haric cok ama cok yogunlar esimle tanistigimizda meslegini gozardi edip asik olup sevdigim icin evlendim zaten biliyodum ne derece yogun oldugunu yillar gecti evlendik doguya gittik haftada bir gorur oldum yuzunu aliskinim uni hauatindan yalniz kalmalara ailemin yarisi polis yarisi asker babam annem hic istemezdi polis asker es nasip kismet bu isler hayirlisini dilemek lazim polis arklarda sole bi zihniyet var eger evlenmeyi dusunuyorsa ciddi manada sorguluyo herkonuda herseyi buda meslekten gelen bir durum bence polis olmus asker olmus doktor olmus muhim degil muhim olan adam gibi birisi olmasi yokmu meslekte karaktersz adamlar varr hemde cok gecenlerde esimin grubunda bi polis ark esini aldatmis esinide ibreti alem olsun diye whatsap grubundan kizin fotosuyla nosunu paylasiyo ortalik 56 oldu bianda sunuda es gecemicemm bikere senin hangi sinavdan kac puan aldigina falan bakamaz en fazla isim soyisimden gbtne baktirir yani seni trollemis sende ciddi dusunuyorsan al karsina konus ozel harekatcilarin biraz faha farkli calisma sistemleri tayin vs.2tane kuzenimde bekar ve dusunmuyolarms adamlar opesrasyondan gozlerini acamiyolar evlenipte esimi dag basina goturemem diyo yada ayri sehirlerde ne anlami kaliyo ki o insanada ayrilik acisni yasatmaya meslekten ziyade gercektn es olurmu bi evlilik yapilabilirmi bazilari icin cok kolay evlenip bosanmak nede olsa polisim meslegim var elimi sallasam ellisi diyenleri cok gorduk
O sınav konusunu ben demiştim.
Ve bildi Ales sınav sonucumu ve bir iki farklı sınav sonucumu da şak diye söyledi.Daha önce asla dememiştim.Nasıl bildin deyince de benim bağlantılarım var dedi gülerek..
Yani bildi nasıl bilebilir ya?
Polislerin bu kadar yetkileri var mı?

Tırstım yani.. :KK57:

O sınav konusunu ben demiştim.
Ve bildi Ales sınav sonucumu ve bir iki farklı sınav sonucumu da şak diye söyledi.Daha önce asla dememiştim.Nasıl bildin deyince de benim bağlantılarım var dedi gülerek..
Yani bildi nasıl bilebilir ya?
Polislerin bu kadar yetkileri var mı?

Tırstım yani.. :KK57:
Valla zannetmiyorum cnm en fazla gbt baktirir sallamis olabilir osym sifrenle anck sen gorebilirsn bu sinav sonuclarini sende kendini sorustur sor madem seni arastiriyo bana sorabilirsn merak ettiklerini seceremi cikartmana gerek yok deseydin

Valla zannetmiyorum cnm en fazla gbt baktirir sallamis olabilir osym sifrenle anck sen gorebilirsn bu sinav sonuclarini sende kendini sorustur sor madem seni arastiriyo bana sorabilirsn merak ettiklerini seceremi cikartmana gerek yok deseydin
Yok sallamış olamaz.3 sınavın da sonuçlarını doğru bildi. Hepsi doğruydu.Zaten tepkimi koydum.Bu yaptığın özel alana ciddi müdahale dedim.Biraz daha bir şeyler dedim. Bence bağlantısı var.Bu arada şifremi biliyor olamaz.En son ösym sistemini 7 yıl önce açmıştım.Korkuttu beni.Şeytan diyor ki şikayet et.Uyarı alsın.. :cool:

Yok sallamış olamaz.3 sınavın da sonuçlarını doğru bildi. Hepsi doğruydu.Zaten tepkimi koydum.Bu yaptığın özel alana ciddi müdahale dedim.Biraz daha bir şeyler dedim. Bence bağlantısı var.Bu arada şifremi biliyor olamaz.En son ösym sistemini 7 yıl önce açmıştım.Korkuttu beni.Şeytan diyor ki şikayet et.Uyarı alsın.. :cool:
Bekle bskalim daha neler cikaracak dicek sana bole biriyle bi omur surmez guvenmiyorsa acik acik solesin yani🙄

Bekle bskalim daha neler cikaracak dicek sana bole biriyle bi omur surmez guvenmiyorsa acik acik solesin yani🙄
Aynen.Bir de her polis kız arkadaşının tüm bilgilerine bakarmış.Hiç bakmayan görmedim diyor.
Savunmaya bak ya..

Son şans verdim zaten.Ben sevmem böyle şeyleri.Sizin eşiniz sizi hiç araştırmış mı?

Sorun yok yanlış anlamam.. :KK66:
Evet güvensiz.Bir de kendini savundu yok tüm polisler beraber olduğu kişinin seceresine bakarmış.Bunda bir sorun yokmuş.Tabi ben çok bozuldum hemen şakalara başladı.Zaten sonra ailenle tanıştırsana beni dedi.Bende daha erken diye kesip attım.
Ben evet demeden önce bu kadar güvensiz olduğunu bilmiyordum.
Ben burada isim vermeyeyim internette tanışıp dediklerine göre çok iyi evlilikleri olanları da biliyorum.Biraz denk gelme meselesi bence.

Ama çoğu polis çok şüpheciyse zor ya. Evlensem etrafımdaki tüm kişileri araştırması beni rahatsız eder.Olmaz yahu..:KK57::KK70:

Sakat bence
Yüzüme baka baka seni araştırcam diyen biriyle asla olmazdım çok onur kırıcı ve paranoyakça

Aynen.Bir de her polis kız arkadaşının tüm bilgilerine bakarmış.Hiç bakmayan görmedim diyor.
Savunmaya bak ya..

Son şans verdim zaten.Ben sevmem böyle şeyleri.Sizin eşiniz sizi hiç araştırmış mı?

Görevi kötüye kullanma bu ve çok yanlış.
Yani basbayağı yasaları çiğniyor, insanların özel hayatına tecavüz ediyor bir de bu durumu savunuyor ya pes...

Son düzenleme:
Savunmaya bak ya..

Esimle 5yil gorusup cok severek evlendik yeri geldi annm oldu babam oldu abim oldu yeri geldi cok bunaltti kiskancliklariyla yeri geldi birseyleri kisitladi iyikide yapmis yoksa suanda bulundugum konumda olamazdm neyimi arastirackti zaten herseyimi biliyodu universiteyi ayni sehirde okudum daima yanibasimdaydi sevdik deger verdik saydik sonucunda bu yuvayi kurduk guven olmazsa hicbisey olmaz

Valla haberlerde, dizilerde vs göründüğüyle hiçbir alakası yok. Ben gelirken nötr geldim. Hiçbir düşüncem yoktu. Hayırlısı diyip geldim.

Şehiri size burda ne kadar anlatsam inanmazsınız, gerçekten yaşamanız lazım anlamak için.

İnsanlarına gelince gerçekten çok yardımsever, modern, güleryüzlü ve iyi insanlar.

Bir restorana yada kafeye gittiğinizde arabadan indiğiniz andan itibaren sizi belediye başkanı gibi ağırlıyorlar🥰 Batıda ki o suratsız esnaflığı burda göremezsiniz.Uçağa bindiğimizde kucağımda çocuk olduğu için zorlanıyorum mesela beni bebekle gördükleri anda hemen birkaç kişi kalkıp elimdeki valizi alıp yerleştiriyor, montlarımızı bile alıp koyuyorlar sağolsunlar.

Kızları aşırı güzel 🧿 Ve çok modernler. Kimse kimseye dönüp bakmıyor. 3 senedir denk gelmedim. Valla bir daha göndersinler koşa koşa gelirim😊 Buradaki polislerin %80 civarı aynı şeyi düşünüyor. Hatta söylenene göre geçtiğimiz yaz görev yapan 600 polisin görev süresi bitmesine rağmen 100 tanesi gitmiş. Çoğu 8 seneden önce dönmüyor. Gelenler çoğunlukla çok seviyor. Rahat güzel bir şehir.

İstanbulda Diyarbakırlı biriyle denk gelsem koşa koşa gidip sarılasım geliyor 😂 Yarı hemşerim gözüyle bakıyorum. Önyargıyla gelmeyin derim. Diyarbakır şehir olarakta, insan olarakta mükemmel bir il.
ır
Bu kadar övdüm şehri valla artık bi plaket falan bekliyorum 😂
Diyarbakırlı bir polis eşi olarak vereyim o plaketi :)
Valla memleketimi hiç bu kadar güzel anlatana denk gelmemiştim :KK3:
9 ay öncesine kadar İstanbul'daydık,şimdi Ankara dayız. Gelin sarılalım.
Bu arada siz Türkler kebap yapmayı pek bilmiyor :KK70:

Diyarbakırlı bir polis eşi olarak vereyim o plaketi :)
Valla memleketimi hiç bu kadar güzel anlatana denk gelmemiştim :KK3:
9 ay öncesine kadar İstanbul'daydık,şimdi Ankara dayız. Gelin sarılalım.
Bu arada siz Türkler kebap yapmayı pek bilmiyor :KK70:

Valla tanıdığım Kürt bir abi öyle içköfte yapıyor ki evhanımlarına tur atar :halay:

Valla tanıdığım Kürt bir abi öyle içköfte yapıyor ki evhanımlarına tur atar :halay:
İstanbul da sözde tavsiye edilen yerlere gidiyorduk,ne kebabı kebap,ne mezesi meze. Arkadaş ezme salatanın resmen ruhuna okuyorlar.
Bizim köşebaşında seyyar kebapçılarımız bile enfes.
Ha ama Ankara da Masabaşı diye bir yer var. Orayı nispeten beğendim.

İşin duygusal boyutunu gectim , ben kesinlikle önermem, sürekli tayin , olmayan bir düzen, eşsiz bir hayat,her zaman dolu olan tatiller, sürekli yalnız kalınan zamanlar, içinde ukte kalacak bir evlilik, sürekli eş yolu beklemek vs vsss.. Bunları canı gönülden söylüyorum ki ona göre ver kararını, Bunlara katlanabileceksen ona göre karar ver, çğnkğ hiç bişey dışarda yaşanılan 5 dkklık mutluluk gibi olmayacak.not: tecrübe:)

Sakat bence
Yüzüme baka baka seni araştırcam diyen biriyle asla olmazdım çok onur kırıcı ve paranoyakça
Araştıracağım demedi ki hemen sistemden bakmış. Nasıl bir yetkiyle baktıysa..
Ben çok sinir oldum, alt zeminde bir şeyler var. İrdelemeye başladım.

Görevi kötüye kullanma bu ve çok yanlış.
Yani basbayağı yasaları çiğniyor, insanların özel hayatına tecavüz ediyor bir de bu durumu savunuyor ya pes...
Evet o beni de çok rahatsız etti. Bu kadar olmaması gerek. Kafamda ciddi soru işaretleri var.

Esimle 5yil gorusup cok severek evlendik yeri geldi annm oldu babam oldu abim oldu yeri geldi cok bunaltti kiskancliklariyla yeri geldi birseyleri kisitladi iyikide yapmis yoksa suanda bulundugum konumda olamazdm neyimi arastirackti zaten herseyimi biliyodu universiteyi ayni sehirde okudum daima yanibasimdaydi sevdik deger verdik saydik sonucunda bu yuvayi kurduk guven olmazsa hicbisey olmaz

Bizim ilişki daha yeni. Öyle yıllardır kendisini tanımıyorum.Ama bu kadar kontrol edilmeye ben gelemem. Zaten mesleğim gereği her gün saatlerce insanları dinliyorum.İyice sabır eşiğim azalıyor. Bu beni yıpratır. Ya bu huylarını bana karşı bırakır ya da ayrılırım. 32 yaşından sonra aşırı kıskançlık ve güvensizlik çekemem.
Sizin ilişki dinamiğiniz demek ki farklı. 20lerinizde ilişkiniz tahminen başlamış, beraber hayatı öğrenmişsiniz. Benim erkek arkadaşım 35 ben 32 yaşındayım. Yani 35 yaşına kadar olgunlaşmadıysa geçmiş olsun. Her şeyin hayırlısı diyorum.
Sizin de yuvanız daim olsun..:dua:

X