Polis ile evli olmak?

Nişan attığım insan özel harekat polisiydi. Nişan atma sebebimiz aşırı siniri kontrolü kaybetmesi bu ayrı konu herkes bir değildir.
Ama hiç görüşemedik ayrı şehirlerdeydik biz nişan alışverişinde yanında yok elbiseni alıyorsun yanında yok gelip gitme süreci kısıtlı :KK43: birlikte olmaya zaman kalmıyordu ben en çok bundan şikayet etmiştim ama çok seviyorsan hepsine değer düşünüp kendini korkutma eşim nerede ben oradayım bence. Seviyorsan korkma diğer insanlardan farkı fazla fedakarlık yapmak durumunda kalıyorsun sadece

Öyle bir sıkıntımız yok şuanlık 😀
Buluşmalarımız falan çok rahat ve haftanın çoğu günü gerçekten evde 😂

hayirlisi olsun yok olmaz 😁
Teşekkür ederim.
Komiser olacak ama ben istemiyorum.
Hem sorumluluk çok olacak hem de çok daha yoğun olacak.

Ama kararlarına saygı duymam gerek.

Özel harekatçı benimkiydi 😂
Biz birlikte konuyu araştırdık bu konu ikimizinde işine yaradı 😂
Aynen.
Çok anlayışlısınız.
Teşekkür ederim..:KK9:

Ikimizin de hakkında hayırlısı olsun..

Teşekkür ederim.
Komiser olacak ama ben istemiyorum.
Hem sorumluluk çok olacak hem de çok daha yoğun olacak.

Ama kararlarına saygı duymam gerek.
Esim emniyet amiri cekirdekten yetisme kesinlikle tavsiye etmm haftada yuzunu birkez zor goruyorum bende cok yogun calisiyorum evli oldugumuzu unuttuk doguda yine bi nebze rahattik ist gibi biyere tayin cikardilar bransindan öturu bazen cidden isyan ediyorum evde oldugu gunde uykudan gozunu acamiyo cunku eve girmesi sabah 4-5buluyo zaten 7.30da ben ise gidiyorum aksam geldigimde gitmis oluyo tayinde istemiyo ist gondermiyo cunku be doguya gitmis olsam yine birsure auri kalicaz bi insan kocasiyla telde konusmaya sevinirmi msjlayi gectim ben havalara ucuyorum vallahi polis olarak kalsin en azindan saatini bilir tatilini bilir insanlarin problemleriyle ugrasmk cok zor iste bir aksama olsa bir yanlis olsa direk sorumlusn mudur bey gel bakimm canimcimm diyo misall 🤔sabir istiyo kisacasi umarim hayirlisi olur hakkinizda belki iyi biridir bi sans ver bence

• Beğen
Reactions: 000
Hayır özel harekat değil. O normal sanırım.13 yıldır polis.Şu an komiserlik sınavını da kazandı ayrıca büyükelçilikte görevlendirmede kazanmış.Yani adam yerinde durmayacak gibi.Bana açık açık 2.şark görevi için geleceksen olur ben eşimden yalnız 3 yıl geçiremem dedi.Ama yurt dışı görevlendirme bir Afrika ülkesi.Oraya eşler gidemezmiş.2 yıl annelerde kalırsın ben 6 ayda 1 gelirim diyor.
Çok şaşkınım.Ne yapacağım bilmiyorum.

Sizin erkek arkadaşınızın sanırım 2 şark görevi var değil mi?
Canim benim eşimde polis..ama bu yurt dışı görevinde lojman veriliyor..bir arkadaşım daha yeni gitti Makedonyaya elçilik binasina yakin lojmanda kalıyor. .giden çoğu kişide esini götürüyor çünkü lojman veriliyor diye biliyorum. .ve maddi acidan baya iyi iki yıl çalışıp çok çok iyi bir birikim yapılır.

• Beğen
Reactions: 000
Bence çok güzel, benim eşimle kültürüm çok zıt ve çok tartışıyoruz, özeniyorum o yüzden, eksi yanlarını bilemem.

Herkese hayırlı akşamlar kızlar,
Başlıktan da anlaşıldığı üzere var mıdır polis ile evli olan?
Şuan görüştüğüm mantığıma çok uyan birisi var. Kalben hoşlantı düzeyinde de olsam onunla çok mutlu güzel anlar geçiriyorum. 5 aydır görüşüyoruz fakat beni en çok etkileyen durumlardan biri mesleği.. Yanlış anlaşılmasın Polisliğe saygım sonsuz fakat evlilik nasıl olur bilmiyorum.. O çok ciddi bakıyor her adıma. Bu yüzden de çok korkuyorum çünkü onu asla üzmek istemiyorum. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Kendisi özel harekat polisi ve daha 6 aylık polis. Şart görevi falan da var. Herkes çok fazla tayin durumu oluyor gidebilecek misin diyor. Kafam öyle karışık ki ne olur bir akıl verin..Nasıl olur sizce?
kafa yapınız uyduktan sonra iyi anlaşıp mutlu olduktan sonra size her yer parisss... instada severek takip ettiğim tatlış bi kız var ismi cekublog . kocası polis, doğu görevi sebebiyle mardinin ilçesinde yaşıyolar ama çook mutlular. takip et istersen soru cevaplarında bu konularla ilgili soru sorarsın. ha bi de kk daki liona dan geldim ona selam yolla demeyi unutma :KK70:

Şark görevi, 2 3 yılda bir şehir değiştirip yeniden düzen kurmak, belirli olmayan iş saatleri günleri size sorun olmayacaksa olur hatta çok güzel olur :).

Tabi karakteriniz bunu kaldırmaya müsaitse, aksi takdirde depresyona girersiniz. Lütfen çok iyi düşünün her şeyi...

Bende polis eşiyim. Eşimle 4 sene sevgiliydik. Sonra evlendik. Evlendikten 1 hafta sonra eşim seçim görevine gitti ve ben 1 ay ailemin yanına geri döndüm eşiminde yüzünü göremedim o 1 ay. Sonra geldi. 3-4 günlüğüne il dışı görevleri oluyordu bende tek kalıyordum. Şimdi ben başka bir ilde devlet destekli özel bi kurumda kendi mesleğim için iyi bi yerde işe girdim. Şubat ayından beri tayin bekliyoruz. Tayin dönemleri haziranmış. Emniyet teşkilatının böyle özellikleride var. Başka bi meslek olsa 1 aya tayin çıkarıyolar yada geçici görev. Siz batıda özel bi kurumda işe girip eşinizinde görev süresini tamamladıktan sonra gihe geçme ihtimali var. Doğu görevine falan gitmiyor yani. Normal memur gibi 8-5 çalışıyor. Benim eşimde büyük ihtimal öyle olacak. Sizde bi araştırın

Polis eş var ama yok gibi bir şey maalesef. Gerçekten zor tarafları var. Düğünde bayramda hep yalnız olursun hatta öyle ki akrabaların boşandığın türünden dedikodular bile çıkarırlar benimkiler gibi😜 ama eğer kendi başına kalmayı seven bir insan isen bir iki güne bir evde yalnız kalmak da iyi geliyor eşim sürekli evde olsa sanırım evlilik hayatı bana zor gelirdi. Ben tek başıma kafa dinlemeyi de severim çünkü. Tayin olayı askerlerdeki gibi çok değil 2 şark görevi var. Öyle sürekli sürekli tayin çıkmaz. Bir de tabi polislerin ruh sağlığı ne kadar yerinde o da ayrı bir boyut çalışma saatleri belli dönemlerde çok ağır oluyor uykusuzluk vs derken psikolojileri de etkilenmiyor değil. Bu da eve yansıyor

kafa yapınız uyduktan sonra iyi anlaşıp mutlu olduktan sonra size her yer parisss... instada severek takip ettiğim tatlış bi kız var ismi cekublog . kocası polis, doğu görevi sebebiyle mardinin ilçesinde yaşıyolar ama çook mutlular. takip et istersen soru cevaplarında bu konularla ilgili soru sorarsın. ha bi de kk daki liona dan geldim ona selam yolla demeyi unutma :KK70:

Çok teşekkür ederim hemen bakıcam 🥰

Esim emniyet amiri cekirdekten yetisme kesinlikle tavsiye etmm haftada yuzunu birkez zor goruyorum bende cok yogun calisiyorum evli oldugumuzu unuttuk doguda yine bi nebze rahattik ist gibi biyere tayin cikardilar bransindan öturu bazen cidden isyan ediyorum evde oldugu gunde uykudan gozunu acamiyo cunku eve girmesi sabah 4-5buluyo zaten 7.30da ben ise gidiyorum aksam geldigimde gitmis oluyo tayinde istemiyo ist gondermiyo cunku be doguya gitmis olsam yine birsure auri kalicaz bi insan kocasiyla telde konusmaya sevinirmi msjlayi gectim ben havalara ucuyorum vallahi polis olarak kalsin en azindan saatini bilir tatilini bilir insanlarin problemleriyle ugrasmk cok zor iste bir aksama olsa bir yanlis olsa direk sorumlusn mudur bey gel bakimm canimcimm diyo misall 🤔sabir istiyo kisacasi umarim hayirlisi olur hakkinizda belki iyi biridir bi sans ver bence

Komiserlik sınavını kazandı. Ona gidecek. Sonra da bir Afrika ülkesinde misyon görevi olabilirmiş. Ben istemiyorum ama engelleyemem de. Ben akşam gece tek kalırım ama çok görüşemeyiz gibi görünüyor. Zaten çoğu arkadaşının eşi ev hanımı imiş o yüzden. Bakalım hakkımda hayırlısı.
Şu an aileler tanışmadı o yüzden hiç belli değil. Ama yurt dışına 2 yıllığına giderse ben her halükarda 2 yıl yalnız kalacağım.
O çok zor gibi..:KK64:
Size de Allah kolaylık versin..:KK66:

Canim benim eşimde polis..ama bu yurt dışı görevinde lojman veriliyor..bir arkadaşım daha yeni gitti Makedonyaya elçilik binasina yakin lojmanda kalıyor. .giden çoğu kişide esini götürüyor çünkü lojman veriliyor diye biliyorum. .ve maddi acidan baya iyi iki yıl çalışıp çok çok iyi bir birikim yapılır.

Biliyorum. Euro üzerinden maaş alınıyormuş. Ama o yurt dışına misyon görevine çıkarsa görev yeri Balkan veya Avrupa ülkeleri değil de Afrika olacakmış. Oraya da sen gelemezsin diyor. Eğer evlenirsek 2 yıl yalnız kalacağım.
O yüzden evlenip 2 yıl tek kalmak çok uzun süre..:KK43:

Balkan ülkesi olsa keşke Makedonya süperdir, 2 yıl gezer tozarsın..:halay:

Polis eş var ama yok gibi bir şey maalesef. Gerçekten zor tarafları var. Düğünde bayramda hep yalnız olursun hatta öyle ki akrabaların boşandığın türünden dedikodular bile çıkarırlar benimkiler gibi😜 ama eğer kendi başına kalmayı seven bir insan isen bir iki güne bir evde yalnız kalmak da iyi geliyor eşim sürekli evde olsa sanırım evlilik hayatı bana zor gelirdi. Ben tek başıma kafa dinlemeyi de severim çünkü. Tayin olayı askerlerdeki gibi çok değil 2 şark görevi var. Öyle sürekli sürekli tayin çıkmaz. Bir de tabi polislerin ruh sağlığı ne kadar yerinde o da ayrı bir boyut çalışma saatleri belli dönemlerde çok ağır oluyor uykusuzluk vs derken psikolojileri de etkilenmiyor değil. Bu da eve yansıyor

Bu çok güzel bir anlatım olmuş..🥰

Benimkide aynasız. Bebek poposu gibi bi adamdır evimizde. Rol çatışması illa ki yaşanıyor ev ve iş arasında bazen, fakat mesleki güruhtan çok karakter özellikleri belirler hangisinin ağır basacağını.

Polis eşiyim. Doğma-büyüme İstanbulluyum. Tatiller dışında başka şehire gitmedim. İstanbuldan başka yerde hayatta yapamam diyordum.Şark görevimizi Diyarbakır da yapıyoruz.

Evliliğimizin ilk aylarında geceleri görevliydi. Evde tek kalıyordum. Onu korusun diye kaç dua ezberledim bilemiyorum... Ulaşamadığım zaman direkt google da “Diyarbakır son dakika haberleri” ne bakıyorum. Bi yerde bi patlama yada saldırı var mı diye.

Bayramlarda, yılbaşında, özel günlerde asla birlikte olamazsınız. Nişanlara düğünlere çoğu zaman gelemez, tek gidersiniz. Kaç defa gece yarısı sıcacık yatağından çıkıp ev aramalarına, baskınlara gittiğini sayamazsınız. Mesai saatlerini seneler geçse bile hesaplayamazsınız. Hele seçim, miting yada gösteri falan varsa yüzünü görmeniz bile büyük nimet :)

Allah hepsinin yardımcısı olsun işleri gerçekten çok zor. Ama evde bekleyen olmak daha zor.

Ekmek parası için yapılacak iş değil. Eşimle gurur duyuyorum. İşini bu kadar severek, mutlu ve ahlaklı yaptığı için.
Arkadaşım çok güzel özetlemiş.Evet polis eşi olmak zor ama insan sevdiği için katlanıyor

Bence sizin içinize pek sinmemiş. Öyle hissettim nedense. Hal böyleyken bence hisleriniz yoğun da değilken pek yanaşmayın bu ilişkiye. Mesela sizi araştırması hoşunuza gitmemiş ama bana kalırsa bu önemli bir şey değil. Hatta olması gereken bir şey. İnsan hayatına alacağı kişiyi iyi bilmek ister ona göre yol almak ister. Ben olsam ben de araştırırdım yani. Hele ki bu devirde...

X