Polis ile evli olmak?

Bizim ilişki daha yeni. Öyle yıllardır kendisini tanımıyorum.Ama bu kadar kontrol edilmeye ben gelemem. Zaten mesleğim gereği her gün saatlerce insanları dinliyorum.İyice sabır eşiğim azalıyor. Bu beni yıpratır. Ya bu huylarını bana karşı bırakır ya da ayrılırım. 32 yaşından sonra aşırı kıskançlık ve güvensizlik çekemem.
Sizin ilişki dinamiğiniz demek ki farklı. 20lerinizde ilişkiniz tahminen başlamış, beraber hayatı öğrenmişsiniz. Benim erkek arkadaşım 35 ben 32 yaşındayım. Yani 35 yaşına kadar olgunlaşmadıysa geçmiş olsun. Her şeyin hayırlısı diyorum.
Sizin de yuvanız daim olsun..:dua:
Evet tanistigimizda ben 18 esim ise 23yaslardaydi eskiden cok kiskancti nisanlanana kdr evlendikten sonra taslar iyice yerine oturuyo zaten esimden cok sey ogrendim diyebilirim mesela insanlari tanimayi kime nekdr deger vermem gerektigini cunku cok ama cok iyi niyetliyim ise basladim calistigim birimde iyice pistim alt ust iliskisi var cunku suanda 28yasindayim hayati ogrendim diyebilirim dilerim guzel huzurlu bi yuvaniz olur ins hayirlisi olsun hakkinizda taniyin birbirinizi zaman taniyin en iyisi olacaktir

Ben senin yerinde olsam evlenmezdim. Tabi ben kendi fikrimi yazacağım,sonucta hayat senin karar senin ama bence pek iç açıcı değil. Çok aşık olsan da cekilecek iş değil gibime geliyor.
Yalniz benim bu söylediğim sadece polis değil,asker,öğretmen ve bankacı gibi meslekler için de gecerli.
Herkesin kriteri baskadir. Ben devlet memuru,ya da başka birinin altında çalışan degil de kendi işinin işçisi ayni zamanda kendi işinin patronu istedim. Zaten biri gelipte bana seni biriyle tanistirayim dedigimde ilk sordugum buydu. Yani bu durumda para diye düşünebilirsiniz ama oyle degil. Bu ay 2000 tl kazansin oteki ay 10000 tl ama kendi isi olsun dedim.
Neyse,ben bir polisle de görüştüm. Hic haz etmedim. Kendini polat alemdar zannediyordu. Ayni sekilde arkadasim in kocasida polis
O da öyle,bi gizemli haller,güya agirbasli ciddi.hayir bu kadar ciddiysen mahkemeye git.orda artislik yap. Hakim olabilirdin mesela.
Bir de genelde silah ve uniforma aşkı oluyor bazi kizlarda onuda anlamadim. benim de esimin silahı var ama anca kendi topuguna sıkar 😅🤣😛😂
Konuyu dağıtmadan söyleyim ki,neden oldugunu bilmiyorum ama esi polis olan bazi kadinlar ceptelefonundaki konusmalari falan siliyor ya da iste bir korku oluyor. Tamam esin poliste sonucta mit müsteşari degil. Neden diye sorunca ki konustugumuz biseyde yok hani aman gormesin. Eve gelince kafasini didiklemiyormus eli silahli adammis. E korkuyor demekki. Birde meslek deformasyonundan ötürü ben stresliyim diyenlerde var eşlerine. Dogru zor bir meslek. Allah yardımcıları olsun cidden.
Dogu ya gitme vs olayina girmiyorum bile. Yani bana surekli bir erkegin dogrularina gore yasama fikri uzak. Misal bir arkadasim hamileydi,cani onu bunu cekiyordu ama sehir merkezine uzak diye ,e adamda surekli calisiyor,adam gel seni annenlere birakayim orda kal biraz demis. Benim kocam bana boyle bisey söyleyemez mesela. o an alamiyorsa canimin cektigi seyi almaz konu kapanir. beni yonetemez. iste diyorum ya benim gorduklerim kendini delikanli zannedenlerdi.
Yine iste bu kisinin tayini cikcak kadin ve cocugu burada kalacak kendisi gidicek. Kadin dert yaniyordu. Ailemden uzak olmak bilmemne ne bileyim diye. Malatya mi elazığ mı ne gidiceklermis. Kendisi bile isteye evlendi. Ayrıca da cok övünüyordu kocasi polis diye🤣😅🤣😂
Yani bence zor bir durum. Seviyorsan cok asiksan fizana kadar gider omur boyu yaşarsınız ama ne bileyim. Bir de yukarida arkadaslar annemde kalirsin demis sayfalari karistirdim da bulamadim?
Ne icin dedi onu?Kendisi goreve gidince falan mi
Valla ark, kocam dahil tanıdığım istisnasız bütün polis arkadaşlar o kadar sakin ve güleryüzlü ki inanamazsınız ☺
Diyarbakır güzel ya arada olaylar olmasa.Özlüyorum bazen ofisi Gevranı Sur u.Sıkıntısız bitirirsiniz inşallah
amin inşallah sağolun 🙏🏻

Diyarbakırlı bir polis eşi olarak vereyim o plaketi :)
Valla memleketimi hiç bu kadar güzel anlatana denk gelmemiştim :KK3:
9 ay öncesine kadar İstanbul'daydık,şimdi Ankara dayız. Gelin sarılalım.
Bu arada siz Türkler kebap yapmayı pek bilmiyor :KK70:
Valla yeme kısmı daha çok ilgimi çekiyor 😂

Polisle evliyim, gayet mutluyum çok şukur.
Eşimin biriminden dolayi sikinti yaşamiyoruz, cevik kuvvette.

Fakat bilirsiniz ki birimler farkli olunca, çalışma sistemleride farkli oluyor.
Ozel hareket Polisleri surekli gorevlerde oluyor diye biliyorum.

Mesela 6 ay goreve gidip eve gelemiyor, cocugunun yeri gelior dogumuna yetişemiyor, her an yaninizda olamayabilir. Zor bir birimde canim, herseyi göz önüne al derim.

Esimin birimi ne kadar rahat olmasina ragmen, bazen diş goreve gider gunu birlik yada 1 gunlugune geceden cikar yola.

Ki bilirim korkulcak birsey yok. Yinede endiseleniyorum. Ozel harekat olsaydi, sanirim panik atak olur cikardim😁😁

Ve böyle kutsal bir mesleği yaptigi icin onunla gurur duyup, hergün yeniden seviyorum onu❤😍
Hem sevince insan, nereye giderse gitsin. Sevdgi yanindaysa orasi cennet geliyor insana :KK66:

Evlilik polis öğretmen doktor vs bakmaz ben öğretmenim eşim polis 5 yılın içindeyiz evlilikte gece çalıştığında sabah evden ben çıkarım o sonra gelir birbirimizi görneyiz bile tatil diye bir şeyimiz yok mesela ve ortak zamanlarımız az uyuyor birbirine ama bunu seviyorum çünkü aylarca evde olup evden çıkmayan öğretmen eniştemi görünce boş gün gözetleyen eşime şükrediyorum :) evet düğün cenaze vb şeylere tek gitmek zorunda kalıyorum ama dert etmiyorum eşimin elinde değil ki bu beni zorlayan tek şey hastane işimiz olduğunda zaman ayarlamaktaki zorluk sadece :KK43: tayin konusuna gelince bulunduğumuz şehir 3. Şehrimiz Urfa ve Diyarbakır da yaşadım şimdi de doğudayım ve çok da seviyorum buraları kendim batıdan geldim ve şehir değiştirmek de hoşuma gidiyor açıkçası yeni yerler keşfetmeyi seviyoruz eşimle yeni insanlarla arkadaş olmayı. Bir de tek başıma bir şeyleri yapmak zorunda olduğum için tabiri caizse erkek gibi ol derler ya öyle oldum cesaretim daha da arttı ve en korktuğum şeylerden biri olan araba kullanmayı öğrendim mesela çünkü gece hastalansam beni kim götürecek diye :) ... Daha bir sürü güzel şey.Ama son sözüm evlenirken meslekten önce kişilik önemli kamu spotuyla noktamı koyuyorum :) :)

Benim eşim değil fakat babam emekli polis memuru, yazılıp çizildi mi bilmiyorum. Zordur cok sevgin olmazsa katlanılmaz olabilir çünkü bayram olur tüm sülale bir arada olur siz ya eşsiz gidersiniz yada hiç gitmezsiniz.
Bir olay olur Siz aman evden cıkmayalım bu aralar diye düşünürken eşiniz o olayların göbeğinde olmak zorunda. Gezi olaylarında şark görevini yapan kuzenim 1 aylık bebeği ve eşini doğuda Allaha emanet bırakıp taksimde sokakta yattı mesela.. Ben cogu yaş günümde fotolarım vargmzlerim kapandı kapanacak elbisenin altında pijama babamı bekliyorken.. Zordur polis olmak da eşi olmak da çocugu olmada.. Öyle de onurlu şerefli bir meslektir.
Lojmanlarda edinilen komşuluk hiç olmaz sonra... Evladınız göçebeliği kanıksar.. Cocukluk dan arkadaş kavramı olmaz ama insan asla ayırmaz çünkü türlü türlü arkadaş olmuştur hep. İyi düşünün cok güzel aama cok zordur.. Babam hep şey derdi ben polisim kızım iyi insandan çok katili sapığı vsvsvs ile uğraşırım. Normal baba 3 endişe ediyorsa ben 10 ederim..kimsenin karşılaşmak istemediği insanlar bizim muhatabımız..

Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben tercih etmezdim. Birisiyle tanışırken asker veya polis olduğunu öğrenirsem daha uzatmadan güzelce bitiriyorum konuşmayı.

Hayat tarzınız bu tip bir hayata uyar mı onu düşünüp ona göre karar vermek lazım. Benim uymaz, bunu bile bile böyle bir evliliğe girişip ne kendimi ne adamı mutsuz etmek isterim mesela.

şart olsa duramazdın şarktır o :KK70:
espriyi kenara bırakıyorum polisler öyle zırt pırt tayin olan varlıklar değiller..heleki özel harekatçılar zaten belli başlı şehirlerde yerleri gittiği her yerde en aşağı 4-5 yıl kalacak ..şu an bulunduğumuz ilde eşimin görev süresi 10 yıl üstüne bir de IPKA denilen görev uzatmasını yaparsa burdan emekli olur umarım yardımcı olabilmişimdir.

bu arada bir de not koyayım aynı zamanda rütbeli asker kızıydım babamla gezdiğimizin 70 te birini gezemedik :KK70:
En uzun şark görev süresi 5-6 yıl olmuyor mu

Acele etmiyorum ama ciddi bir ilişki yaşayacaksam bunun kararını vermiş olmak isterim.. Olursa bile 2-3 sene sonrası inşallah..

Ben sizin gibi düşünemiyorum çünkü şuan da deniz, gezme, tozma gibi özelliklerim yok hatta işim olmadığı için asosyalim bile diyebilirim :) sevmiyorum çok fazla dışarıyı eğlenceyi kalabalığı :)

Nişan attığım insan özel harekat polisiydi. Nişan atma sebebimiz aşırı siniri kontrolü kaybetmesi bu ayrı konu herkes bir değildir.
Ama hiç görüşemedik ayrı şehirlerdeydik biz nişan alışverişinde yanında yok elbiseni alıyorsun yanında yok gelip gitme süreci kısıtlı :KK43: birlikte olmaya zaman kalmıyordu ben en çok bundan şikayet etmiştim ama çok seviyorsan hepsine değer düşünüp kendini korkutma eşim nerede ben oradayım bence. Seviyorsan korkma diğer insanlardan farkı fazla fedakarlık yapmak durumunda kalıyorsun sadece

Evet tanistigimizda ben 18 esim ise 23yaslardaydi eskiden cok kiskancti nisanlanana kdr evlendikten sonra taslar iyice yerine oturuyo zaten esimden cok sey ogrendim diyebilirim mesela insanlari tanimayi kime nekdr deger vermem gerektigini cunku cok ama cok iyi niyetliyim ise basladim calistigim birimde iyice pistim alt ust iliskisi var cunku suanda 28yasindayim hayati ogrendim diyebilirim dilerim guzel huzurlu bi yuvaniz olur ins hayirlisi olsun hakkinizda taniyin birbirinizi zaman taniyin en iyisi olacaktir

Evet biraz zaman lazım.
Şu an çok tanımıyorum.Şüphelerim var.
Hakkımda hayırlısı olsun.

Sizinde yuvanız daim olsun.. :KK66:

Evet biraz zaman lazım.
Şu an çok tanımıyorum.Şüphelerim var.
Hakkımda hayırlısı olsun.

Sizinde yuvanız daim olsun.. :KK66:
Evet tani zaman ver zaten dogru kararini vereceksindir bosver cok ustune dusme arayan soran hep karsi taraf olsun erkekler simartmaya gelmiyo 🌝sen en iyisi bizim gelinimiz ol canim bosver ozel harekatciyi😁

Evet tani zaman ver zaten dogru kararini vereceksindir bosver cok ustune dusme arayan soran hep karsi taraf olsun erkekler simartmaya gelmiyo 🌝sen en iyisi bizim gelinimiz ol canim bosver ozel harekatciyi😁
Yok özel harekatçı değil benim erkek arkadaşım.
Normal polis.Özel harekatçı olmaz sanırım 35 yaşından sonra..:ıslık:

Ben öğretmen, eşim polis.
Mesleğine kadar başka sorunlar yaşadığımdan ondan şikayet etsem ayıp olur ama :)
Mesleğinden de şikayetçi olduğum bir gerçek.
Benim izinlerim çok, onun yok.
Onun için şark görevi yaparken, izinlerimi de yanında geçiremiyorum.
Ailemin yanına gidiyorum ve uzun ayrılıklarımız oluyor.
Bu bizi çok zorluyor mesela..
İlişkimizi yıpratıyor kavga vs.
Gitme beni bırakıp diyor ama nasıl gitme.
Yanında bile dursan herifi akşam 3 saat görcem diye tatilimi çöp yapamıyorum.
Yoğun çalışıyor eve bitmiş halde geliyor.
Bana ayıracak enerjik hali bile olmaz genelde.
Tabi rahat çalışan polis arkadaşlar da varmış arkadaşımın eşi öyle mesela..
Biz evlendik evleneli göremedik rahatlık.
İnadına eşim de rahat adam. İş onu aşırı stresli, yorgun, bıkkın bir insan yapıyor.
Poposu sıkıya alışık değil yani :)
Ayın yarıcı gececidir, tek kalırım..
Neden evliyim diye düşündüğüm çok olmuştur.
Can kaygısı falan ayrı mevzu valla, beni en çok özel günlerde, bayramlarda eşsiz olmak zorunda olmak
bıktırdı..

X