Polis ile evli olmak?

Valla doğudan korkmayın. Buralar çok güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kısmetinizde varsa nereye giderse gitsin peşine takılıyorsunuz .

eşim değil ama babam polis ve gercekten zor bir meslek herkes zor yönlerini yazmıs tekrar yazmama gerek yok gercekten haklılar.
eve gelmedigi zamanlar olacak, tatilleri olmayacak, dpgu gorevi falan filan ben evlat olarak bile zorlandım. eşim evlenmeden önce sınavlara girecekti ben istemediğim için girmedi. İyi dusunun bence. Yaparım diyorsanız sorun yok :))

Her kafadan cikan sesleri soyleyeyim; aaa siz cok gezersiniz duzenli bi hayatin olmaz, polisler asabi olur bak cogu seyde alttan alman lazim bla bla bla.. Hiç bir seye kulak asma sadece kalbinin sesini dinle. Birbirinizi sevdikten sonra aşamayacağnız engel yok.
5 yildir birlikteyiz bir kere bile mesleginden ötürü aramizda bi sıkıntı olmadı. Meslegin sartlari agir kendisi gibi hem çok calisirlar hem kelle koltukta bunu kaldirabilecegine inaniyorsan devam et. Cogu zaman istedigin ilgiyi alakayi goremeyeceksin, istedigin yerde istedigin hayati kuramayacaksin, kimi zaman gözün kapıda kulağın telefonda bekleyeceksin, bazen istedigin bi yere veya davete tek basina gideceksin. Düzenin olmayacak, mesela ben; dugunume 3 ay var daha oturacagimiz sehir bile belli degil :)
Asla şikayet etmiyorum mutluyum :) eşlerimiz çok kutsal bi meslek icra ediyor bize de destek olup gurur duymak düşer :)

En büyük korkularimdan birisi asker veya polis eşi olmak
Kendimi tanıyorum o yürek çarpıntısına korkuya gelemem ben
Siz ben yapabilirim diyorsanız ve seviyorsanız devam edin yoksa etmeyin tamamen sizinle alakalı

Biz de diyarbakiri basa yazdik cok ovgu duyduk insallahh orasi cikar. 3 yildan 4 yila cikti ama kazasiz belasiz gidip gelmek onemli olan. Siz bitirmissiniz ne guzel darisi bize.

Biz de diyarbakiri basa yazdik cok ovgu duyduk insallahh orasi cikar. 3 yildan 4 yila cikti ama kazasiz belasiz gidip gelmek onemli olan. Siz bitirmissiniz ne guzel darisi bize.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Biz gelmeden 1 yıl önce uzamış süresi. 1 yıl daha buradayız ama uzatabiliriz. Diyarbakır da günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz

Hakkınızda hayırlısı olsun. Biz gelmeden 1 yıl önce uzamış süresi. 1 yıl daha buradayız ama uzatabiliriz. Diyarbakır da günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz ☺
Konudan alakasız olarak birşey sormak istiyorum size
Diyarbakır korktuğumuz gibi bir şehir mı? Ne tür zorlukları var insanları nasıl?

Valla doğudan korkmayın. Buralar çok güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kısmetinizde varsa nereye giderse gitsin peşine takılıyorsunuz .
Çok teşekkürler.
Zaten olursa bırakamam adamı.
Önce annemden azarı yerim niye evlendin madem diye başlar ve susmaz.
Zaten vicdanen de olmaz.Önce tamam deyip sonra yan çizmek ciddi anlamda kötü bir şey.

Hakkımızda hayırlısı olsun..

Hakkınızda hayırlısı olsun. Biz gelmeden 1 yıl önce uzamış süresi. 1 yıl daha buradayız ama uzatabiliriz. Diyarbakır da günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz
Merkezle ilceleri cok fark ediyor diyorlar. Esim teror olaylarinin en cok oldugu zaman orda uzun sure gorev yapti o donem 2 tane buyuk patlama oldu diyarbakirda, aklimi kaybedecektim. Cok onyargiliyim o yuzden oraya psikolojik olarak.

Kaynimda özel hareketçi maalesef 2 kardeşinin düğününu göremedi ağır bir meslekleri var. Ama önemli olan mesleği değil size olan davranışları sevgisi saygısı olsun keşke beni deli.gibi seven sayan koruyan kollayan merhametini eksik etmeyen eşim olsaydida dağın başında da yaşardım onunla. Sevgi olduktan sonra emin olun ki herşey insana güzel geliyor

Nerde yaptiniz sark gorevini ?
Tunceli pertek tayın olmadan 2ay önce bomba bulunmustu doguya gittigin zaman o yollardan gectigin zaman hüzün çöküyor ve hiç geçmiyor o hüzün ben cok zorlandım sana baglı birazda sosyal hayattan asosyal hayata geciyorsun hersey kısıtlı ama biz ilçede oldugumuz için merkezde olsak bukdr olmazdı

Iyı aksamlar benim kuzenim ozel harekattan biriyle evli ve kuzenim denizi olmayan kırsal bir bolgede asla yasaması mumkun olmayan bir karaktere sahipti. Sizin gibi ciddi bir ılıskılerı vardı erkek ona tum cıddıyetıyle sevgisini belırtmıs ve her daim yanında idi evlilikleri tum ınsanlıga ornek oldu 6 5 yıllık evliler ve suan zorunlu gorev olarak dogunun en kırsal bolgesınde yasıyolar mutlumular? Herkesten cokkk suan 1 cocukları oldu onların evlılıgı kadar gercek bir evlilikle karsılasmadım

Zor yerdeymis sizinki. Evet buna hazirladim kendimi tamamen alistirdim.

Ben mesela evimde silah olmasından rahatsızlık duyarım. O silahı evlat gibi koruyup gözetmek zorunda olmak da bence sıkıcı.

Bi çalışma düzeni yok. Hayatları zor.

Iyice düşünmek gerek.

Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Ayril görüsme tasinma diyeni dinlersen yazik derim sana.
Seviyorsan mantiginiz huyunuz hayata bakis acinizda ortak noktalari buluyorsaniz heryere git. Burdan verilecek akilla bir cevap bulacaksan cocuga yazik. Birak onu ugrastirma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…