Polis ile evli olmak?

Katiliyorum! %100 emin olmayan askerle polisle evlenmesin bence zor bir hayat cunku. Adamin cok cok sevmiyorsan boyle bir hayata girismenin bence cok da bir anlami yok.

Ben gözü kapalı evlendim eşimle mesleği hiç dert tasa etmeden onun yaptığı işin gururuyla
Kolay değil evet ama sevince bunları düşünmüyorsun yanında olmaktan başka

Acele etmiyorum ama ciddi bir ilişki yaşayacaksam bunun kararını vermiş olmak isterim.. Olursa bile 2-3 sene sonrası inşallah..

Ben sizin gibi düşünemiyorum çünkü şuan da deniz, gezme, tozma gibi özelliklerim yok hatta işim olmadığı için asosyalim bile diyebilirim :) sevmiyorum çok fazla dışarıyı eğlenceyi kalabalığı :)

Ben bir şey sormak istiyorum.
Doğu'da yaşamaya alıştınız mı?
Yoksa çok mu zor alışmak?

Yeni şarkdan gelmiş biri olarak kurtuldum ne zor meslekmiş dedim3sene 10sene gibi geldi biz 6400nufuslu ilçedeydik insanların bakışları bizden rahatsız olmaları rahat hareket edememiz evde tıkılıp kalmamız ömrümü yedi resmen 2ayda bi batıya geldim orda yapamadım eşim gönderdi hep eşin olcak kişiyede baglı canım iyi düşün gercelten zor yolda yürürken arkamıza bakardık hep eşimin görevleri gelmemeleri bi nevi yanlız bi hayat yasıyorsun bazen özentilerin oluyo keşke bizde gidenilsek filan bazen bu durum sıkıyor canını

benim eşim polis :)

bayram, yılbaşı resmi tatil vs vs yok. doğum günü evlilik yıldönümü bile denk gelmiyor çoğu zaman bizim.

önceden tatil rezerve edemiyoruz. çünkü cat diye kapativeriyolar izinleri. ek görevleri, ani durumlari, calisma saatlerinin, duzenin sürekli değişmesi de mesleğin cilvelerinden.

ben çok aileci ayyy yasasin bayramlarci bi insan değilim. esimin izni yoksa gitmem esim olmadan. en son tam bir yıl önce gittik memlekete. yalnızlığı severim. o yüzden eşim şehir dışı görevlerine bı haftalık görevlere ya da gece nöbetine giderse sorun yaşamıyorum. hatta bebegimizin 40 i cikmadan şehir dışına gitmek durumunda kaldi ben de bebekle yalniz kaldim. benim için bu bi sorun değildi mesela.

eşimi seviyorum. zit yönlerimiz var ama daha çok uyumluyuz. hemen hemen her konuda aynı düşüncelerimiz.

benim konuda takıldığım tek nokta "annelerde kalirsin" sözü. ben bu söz yüzünden birakirdim mesela. evde yalnız kalırım ya da ailemle kalırım. esimin ailesinde kalmam.

Ben bir şey sormak istiyorum.
Doğu'da yaşamaya alıştınız mı?
Yoksa çok mu zor alışmak?
Diyarbakır daki tüm tabelaları kaldırıp beni şehir merkezine bırakmış olsalardı, İstanbulun herhangi bir ilçesinde olduğuma yemin ederdim

Biz çok kolay alıştık. Çok sevdik. Çok alıştık Diyarbakır’a. İmkanlarını, insanlarını çok sevdik. Sevdiğinizle olduktan sonra heryer cennet derler ya gerçekten öyle. Geldiğimizden beri hep güzel yanlarını gördük. Çok şükür 3 yıl nasıl geçti hiç anlamadık.

ablacim gitmediysen piya mutfak ve nur ocakbasi (yeni acılan urfa yolundaki) tavsiye ediyorum ahahaahahah

Bence asıl karşı tarafın eş seçiminde en az sizin kadar hatta belki daha fazla düşünmesi ve seçici olması lazım, yaşadıkları o zorlu görevlerde her daim destekçisi olacakmısınız bakalım, yalnız gitmiceksiniz başka şehirlere eşinizle gideceksiniz bunun adı evlilik, anne baba evinden ziyade kendi ailenizi kurmak demek, bence önce evliliğe hazır olmanız gerek sizin. Benim de eşim asker ve doğudayız, eşim bana ilk zamanlar, yapabilcekmisin benimle ben askerim vs dediğinde utandım, nasıl bunu mahçup, utana sıkıla soracak hale getirmiş yurdumuz kızları ve kız aileleri dedim, üzüldüm. Ailem beni tereddütsüz verdi ben de tereddütsüz vardım hatta gururla.

Anladım.Sizin adınıza çok sevindim.
Ben aslında biraz iş bakımından bakıyorum.Şu an özelde çalışıyorum.Diyelim polis erkek arkadaşımla evlendim doğu görevi olursa işten ayrılmam gerek.Oralarda iş bulabilir miyim emin değilim. (Psikologum)
Bir anda hem ev hanımlığı hem doğu hem eşin sürekli nöbette olması ...kafam karışık.
Burada sanırım belirleyici olan sevgi faktörü.
Çok iyi düşünmek lazım.

Benimle tanismak gorusmek isteyen bir doktor oldu, polise askere gore cok cok tehlikesiz bir gorev. Biraz hoslandim, cok da asik olmadim o yuzden kendime de guvenemedim sark gorevine gidemem diye acikcasi adamin gunahina girmek de istemedim. Kendine, sevgisine, karakterine cidden guvenmeyen hic girmesin nacizane fikrim.

Mantığına yatıyorsa adam gayet güzel olur taşınmayı dert etme

İş konusunda birşey söyleyemeyeceğim maalesef gelir gelmez bebeğimiz olduğu için hiç iş bakmadım. Erkek arkadaşınız hangi şubede çalışıyor bilemiyorum ama 7/24 de görevde değiller. Seçim vs gibi olağanüstü durumlar, görevler yoksa tempo aynı oluyor.

İşte burda tıkanıyorum bende. Yalnızlık beni korkutuyor en çok..

Reactions: 000
Vallah esim sonradan oldu bie kere zor yani geceleri hep disarda oluyor. Yani zor yani gorevdeyken basina bisey gelirmi silahi olmasi falan yani sizinde fedakar olmaniz lazim

Nerde yaptiniz sark gorevini ?

Allah analı babalı büyütsün..
Şu an istanbul'da.Ama Temmuz gibi tayin durumu belli olacak. Bana baskı yapmıyor ama açık açık eğer doğu olupta gelmezsen bu iş olmaz dedi.Yaşım oldu 35, eşimden 38 yaşıma kadar 3 yıl ayrı kalamam diyor.
O da haklı.Adama da 38 yaşına kadar bekar gibi takıl diyemem.
Zaten bana şunu dedi.Komiser olduğumda gece ani çağırılmalar olur hazır ol dedi.Bende sorun yok benim uykum ağırdır sen gidersin dedim.

Şimdilik şakaya vuruyorum.Ama karar vermem lazım.

Biraz da ben dem vurayim. Soyle alayim yerimi Oncelikle bayram, dugun, cenazeye cogunlukla yalniz gitmektir polis esi olmak. Bebegini tek basina kucagina almaktir. Ne cok uyudun kalk diye trip atamamaktir. Camda gelmesini beklemektir. Saat basi aramaktir. Izin gunlerinde guc bela ikna edip disarda bir cay icirmektir. Evin sirtinda gezmektir. Her gun uniforma utulemektir.( ki bu en zoru bence ) Ama insan sevince bunlar hic goze gelmiyor. Rabbim ayaklarina tas degdirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…