Polis ile evli olmak?

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
Herkese hayırlı akşamlar kızlar,
Başlıktan da anlaşıldığı üzere var mıdır polis ile evli olan?
Şuan görüştüğüm mantığıma çok uyan birisi var. Kalben hoşlantı düzeyinde de olsam onunla çok mutlu güzel anlar geçiriyorum. 5 aydır görüşüyoruz fakat beni en çok etkileyen durumlardan biri mesleği.. Yanlış anlaşılmasın Polisliğe saygım sonsuz fakat evlilik nasıl olur bilmiyorum.. O çok ciddi bakıyor her adıma. Bu yüzden de çok korkuyorum çünkü onu asla üzmek istemiyorum. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Kendisi özel harekat polisi ve daha 6 aylık polis. Şart görevi falan da var. Herkes çok fazla tayin durumu oluyor gidebilecek misin diyor. Kafam öyle karışık ki ne olur bir akıl verin..Nasıl olur sizce?

Önemli olan sizin tavrınız. Kuzenime polis kısmet çıkmıştı ben Doğu görevine gelmem ailemin yaşadığı şehirden ayrılmam dedi diye olmadı. Benim için başka şehirde yaşamak evlendikten sonra sorun değil mesela her yerde yaşayabilirim. Bunun cevabını sizin vermeniz lazım, Doğuya eşinizin yanında gidebilir misiniz?

Bana şuan yaşayabilirmişim gibi geliyor ama bilmiyorum ki..

Polislik gerçekten çok şerefli ve güzel bir meslek hakkını veren için. Vatanı koruma gibi çok asil bir görevleri var. Severseniz, kafa yapınız uyarsa neden olmasın ki. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Evet öyle,
Çok sağolun Allah razı olsun..

Herkesin harci degil polis esi olmak hele ozel harekat polisiyse.Bekarken en onemli kriterlerimden biriydi mesela benim.Istemedim tanismak ve tanismadim da hic.Kendim cunku anksiyete sorunu olan biriyim.Emeklilige kadar ruh sagligimi yerinde tutamayacagima eminim.Senin boyle dusuncelerin yoksa ciddi yaklasabilirsin tabi.

Polis eşiyim. Doğma-büyüme İstanbulluyum. Tatiller dışında başka şehire gitmedim. İstanbuldan başka yerde hayatta yapamam diyordum.Şark görevimizi Diyarbakır da yapıyoruz.

Evliliğimizin ilk aylarında geceleri görevliydi. Evde tek kalıyordum. Onu korusun diye kaç dua ezberledim bilemiyorum... Ulaşamadığım zaman direkt google da “Diyarbakır son dakika haberleri” ne bakıyorum. Bi yerde bi patlama yada saldırı var mı diye.

Bayramlarda, yılbaşında, özel günlerde asla birlikte olamazsınız. Nişanlara düğünlere çoğu zaman gelemez, tek gidersiniz. Kaç defa gece yarısı sıcacık yatağından çıkıp ev aramalarına, baskınlara gittiğini sayamazsınız. Mesai saatlerini seneler geçse bile hesaplayamazsınız. Hele seçim, miting yada gösteri falan varsa yüzünü görmeniz bile büyük nimet :)

Allah hepsinin yardımcısı olsun işleri gerçekten çok zor. Ama evde bekleyen olmak daha zor.

Ekmek parası için yapılacak iş değil. Eşimle gurur duyuyorum. İşini bu kadar severek, mutlu ve ahlaklı yaptığı için.

Ya ben sizin konuları heyecanla okuyodum sma
Siz muavin sevgilisi olan kişiydiniz degil mi
Ayrıldınız mı
Konuya çomak soktum ama gercekten merak ettim ,cünkü hep inş evlenirler diyodum

Ya ben sizin konuları heyecanla okuyodum sma
Siz muavin sevgilisi olan kişiydiniz degil mi
Ayrıldınız mı
Konuya çomak soktum ama gercekten merak ettim ,cünkü hep inş evlenirler diyodum

Evet canım biteli aylar oldu biz.. Hayırlısı böyleymiş..

Bu arada çok mutsuz bir hayatım var gibi bir yorum olmuş ama çok şükür çok huzurlu bir hayatım var. Eşimle, çocuğumla ve Diyarbakır la çok mutluyuz :) Korkularla başetmeyi öğreniyoruz. Sevdiğinizle heryer size cennet oluyor.

Ay öyle güzel anlattınız ki, bir sürü soru sorasım var size aslında şuan çünkü etrafımda hiç yok polis eşi olan.. :)

Konuyu takipteyim.
Benimde şu an görüştüğüm biri var.O da polis.
35 yaşında.2.şark görevi çıkabilirmiş.2.kez doğuya gidebilir.Ondan sonra da yurt dışında büyükelçilikte görevlendirilebilirmiş.2 yıl.
Nasıl olur bilmiyorum benimde kafam karışık.
Belki buralardan fikir alabilirim.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah..
Aynı dediğin gibi oluyor 2. Şark görevi mecburi zaten.. Özel harekat mı sizinki de?
Takipte kal o zaman :)

Reactions: 000
Herkes polis eşi olamaz polis hareket eşi olmak hele ki en zoru

Asker polis vs ile evlenirken kızlar genelde kafalarında değişik sorular oluyo seviyo musunuz sevmiyo musunuz ona karar verin mesleğe göre değil.
Ayrıca gittiği yere göre değişir bazı bölgelere aileyi goturemiyolar. Eğer ben yeterince sevmiyorum mesafeli ilişkiye gelemiyorum diyorsanız hiç devam etmeyin.

Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah..
Aynı dediğin gibi oluyor 2. Şark görevi mecburi zaten.. Özel harekat mı sizinki de?
Takipte kal o zaman :)
Hayır özel harekat değil. O normal sanırım.13 yıldır polis.Şu an komiserlik sınavını da kazandı ayrıca büyükelçilikte görevlendirmede kazanmış.Yani adam yerinde durmayacak gibi.Bana açık açık 2.şark görevi için geleceksen olur ben eşimden yalnız 3 yıl geçiremem dedi.Ama yurt dışı görevlendirme bir Afrika ülkesi.Oraya eşler gidemezmiş.2 yıl annelerde kalırsın ben 6 ayda 1 gelirim diyor.
Çok şaşkınım.Ne yapacağım bilmiyorum.

Sizin erkek arkadaşınızın sanırım 2 şark görevi var değil mi?

Simdi sevgili konu sahibesi, bence bu is mantigina o kadar da yatmamis neden dersen adamin mizaci yani sert olmasi da, meslegi geregei cok gezmasi de senin mantigina ters.

Tamamen size bagli. Ben sahsen kendimi iyi taniyorum. Cok da asik olmadigim biri icin sosyal imkanlari kisitli yerde yasamam. Neden derseniz, asik degilsem o zaman genel olarak hayattan zevk almaya bakarim, is imkani var mi, havuz var mi, deniz var mi, hobi kursu var mi, etkinlik var mi, spor salonu var mi...madem mantik evliligi yapiyorum en azindan guzel ve eglenceli bir hayat yasamak isterim cunku eglence benim icin hayatta onemli bir unsur. Amma velakin eger asiksam Kuzey Kutbuna bile giderim, sevdigin kisiyle olmak aksam eve gelip kapiyi kapattiktan sonra oyle buyuk bir mutluluk ki nerde yasadiginin hicbir onemi yok.

Siz ne istiyorsunuz? Ille de evleneyim, sevmedigim biri de olur, cok istemedigim bir yerde de yasayabilirim gibime geliyor derseniz tabi ki olur. Bence acele etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…