Polis ile evli olmak?

Evlendikten sonrada ailesinin yanindan ayrilmayan insanlar kendisini geliştiremez üstelik şark görevi gözünüzde büyüteceğiniz bir konu olmasin düşünün lojman hayatiniz olacak yeni insanlar yeni kültürler taniyacaksiniz bence siz bunlari dert etmeyin öncelikle karşinizdaki insanla bir hayat paylaşabilirmiyim diye bakın konuya evlenmek icin doğru insan olduğuna kanaat edin önce sonrasinda da her evlilikte olmasi gerekenden biraz fazla özverili bir yaşantinizin olacağina hazirlayin kendinizi...

''Kendini polat alemdar zannediyordu. Ayni sekilde arkadasim in kocasida polis
O da öyle,bi gizemli haller,güya agirbasli ciddi.hayir bu kadar ciddiysen mahkemeye git.orda artislik yap''

Bu tespitinize aynen katılıyorum, bende çevremde benzer durumlara şahit oldum... Hatta arkadaşımın eşi hiç suçu olmamasına rağmen göz altına alınmış, bazı polisler iyi davranıp, bazı polisler ters kelepçe felan yapıp egolarını tatmin etmişler. Sonuçta verdiği ifadede suçsuzluğu kanıtlanıp serbest bırakılmış, ancak arkadaşım ve eşi polislere artık iyi gözle bakmıyorlar... Sonuç olarak görevlerini hakkıyla yapanlara kimsenin söylecek sözü yok ama bazıları arkadaşın dediği gibi polat elemdar sanıyor kendilerini... Böyle birileri ile ömür geçermi bilemem iyi tanımak lazım. Düşünsenize benim görevim var sen annemlerde kalacaksın.... Sana cevap hakkı bile yk. tercih meselesi .Psikolojik olarak iyi birisi anlayıslı dürük birisi ise ve sende seviyorsan düşüneblirsin

Ailemin onay vermemesi ile birlikte bitirme karar aldım.. İçim çok buruk, ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…