Ben senin yerinde olsam evlenmezdim. Tabi ben kendi fikrimi yazacağım,sonucta hayat senin karar senin ama bence pek iç açıcı değil. Çok aşık olsan da cekilecek iş değil gibime geliyor.
Yalniz benim bu söylediğim sadece polis değil,asker,öğretmen ve bankacı gibi meslekler için de gecerli.
Herkesin kriteri baskadir. Ben devlet memuru,ya da başka birinin altında çalışan degil de kendi işinin işçisi ayni zamanda kendi işinin patronu istedim. Zaten biri gelipte bana seni biriyle tanistirayim dedigimde ilk sordugum buydu. Yani bu durumda para diye düşünebilirsiniz ama oyle degil. Bu ay 2000 tl kazansin oteki ay 10000 tl ama kendi isi olsun dedim.
Neyse,ben bir polisle de görüştüm. Hic haz etmedim. Kendini polat alemdar zannediyordu. Ayni sekilde arkadasim in kocasida polis
O da öyle,bi gizemli haller,güya agirbasli ciddi.hayir bu kadar ciddiysen mahkemeye git.orda artislik yap. Hakim olabilirdin mesela.
Bir de genelde silah ve uniforma aşkı oluyor bazi kizlarda onuda anlamadim. benim de esimin silahı var ama anca kendi topuguna sıkar
Konuyu dağıtmadan söyleyim ki,neden oldugunu bilmiyorum ama esi polis olan bazi kadinlar ceptelefonundaki konusmalari falan siliyor ya da iste bir korku oluyor. Tamam esin poliste sonucta mit müsteşari degil. Neden diye sorunca ki konustugumuz biseyde yok hani aman gormesin. Eve gelince kafasini didiklemiyormus eli silahli adammis. E korkuyor demekki. Birde meslek deformasyonundan ötürü ben stresliyim diyenlerde var eşlerine. Dogru zor bir meslek. Allah yardımcıları olsun cidden.
Dogu ya gitme vs olayina girmiyorum bile. Yani bana surekli bir erkegin dogrularina gore yasama fikri uzak. Misal bir arkadasim hamileydi,cani onu bunu cekiyordu ama sehir merkezine uzak diye ,e adamda surekli calisiyor,adam gel seni annenlere birakayim orda kal biraz demis. Benim kocam bana boyle bisey söyleyemez mesela. o an alamiyorsa canimin cektigi seyi almaz konu kapanir. beni yonetemez. iste diyorum ya benim gorduklerim kendini delikanli zannedenlerdi.
Yine iste bu kisinin tayini cikcak kadin ve cocugu burada kalacak kendisi gidicek. Kadin dert yaniyordu. Ailemden uzak olmak bilmemne ne bileyim diye. Malatya mi elazığ mı ne gidiceklermis. Kendisi bile isteye evlendi. Ayrıca da cok övünüyordu kocasi polis diye
Yani bence zor bir durum. Seviyorsan cok asiksan fizana kadar gider omur boyu yaşarsınız ama ne bileyim. Bir de yukarida arkadaslar annemde kalirsin demis sayfalari karistirdim da bulamadim?
Ne icin dedi onu?Kendisi goreve gidince falan mi