• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis esi şark hizmeti

Limon135416

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
850
479
103
34
Merhaba arkadaslar

Bu sene saek hizmetine gidecek olan arkadaslarimiz var mi acaba ben polis esi olarak bu sene sark bekliyoruz

Merhaba arkadaslar

Bu sene saek hizmetine gidecek olan arkadaslarimiz var mi acaba ben polis esi olarak bu sene sark bekliyoruz
Bizde batidayiz güya ama kasımdan beri esimle ayriyiz o doğuda ben burda off barı doğuda olsak işten çıkar eve gelirdi en azindan yavrum babasını gorurdu neyse bende dertliyim biraz nereleri düşünüyor sunuz

Arkadaşım Kars ta . Cok sıkılıyor hıcbırsey yok olduğu yerde ıkı yıl kadar kaldı onların hayırlısı oldun Hakkı'nızda

Merhaba biz de agustos da şark hizmeti icin kars'a geldik.. evet biraz sıkıcı bir yer, kışı cok fena... ama cok sukur esimin isleri rahat.. bir cok lojmanlari cok iyi... hem genis hem yeni.. dogunun diger illerine bakarak polis icin kars cok iyi.. siz nereleri tercih ettiniz?

Hakkariyi tercih etmeminizi öneriyorum.
ewt ülkemin her yeri topraklarımız. ama hayat çok sıkıcı orda hayat.
küçücük bir mahalle kadar yer.
zaten polis asker eşi olunca birkaç sokak ve birkaç marketten başka bir yere gitmek çılgınlık olur.
en yakın yer van o da 4 saat. tabi yola çıkarken de ister istemez tedirgin oluyor insan.
tek iyi yönü genelde ilk tercih geliyor dönüşte.

Doğu'nun maalesef heryeri az çok tehlikeli şu an. Ama en tehlikeli yerler; Hakkari, Mardin,Şırnak. Siirt,diyarbakır.

Daha az tehlikeli yerler; Elazığ, Malatya, Erzurum,Erzincan,Iğdır,Kars , Bingöl( sadece dbakıra yakın olan ilçesi Genç tehlikelidir)
Elazığ ve Malatya şehir yaşamı da çok Güzeldir. Allah herkesi korusun.

Merhaba biz de agustos da şark hizmeti icin kars'a geldik.. evet biraz sıkıcı bir yer, kışı cok fena... ama cok sukur esimin isleri rahat.. bir cok lojmanlari cok iyi... hem genis hem yeni.. dogunun diger illerine bakarak polis icin kars cok iyi.. siz nereleri tercih ettiniz?

Ilk 3 tercih bitlis siirt bingöl kars ı ilk tercoh e yazmistim o kadr cok talep varmis ki sonradan degistirdik

Doğu'nun maalesef heryeri az çok tehlikeli şu an. Ama en tehlikeli yerler; Hakkari, Mardin,Şırnak. Siirt,diyarbakır.

Daha az tehlikeli yerler; Elazığ, Malatya, Erzurum,Erzincan,Iğdır,Kars , Bingöl( sadece dbakıra yakın olan ilçesi Genç tehlikelidir)
Elazığ ve Malatya şehir yaşamı da çok Güzeldir. Allah herkesi korusun.

Amin insallah

Back