- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
bızım ızın olayı karıstı kuzum 14gun vercekler sanırım antalya kayserı kasacak bıraz sark 3olsun topraam ıstanbula gıdınce 2sarktan sonra kolay kolay yollamıyolarmıs tabı bu da bugunkı mevzu yarın kımbılır ne olur ama artık sıvastan oteye sark gormek ıstemıyom ben yaa of of serkan tuncelıde ne yapacakmıs otursun malatyada baska yer mı kalmamıs tosbamla senı yanlız bırakmasın bak enıste menıste dınlemem
Slm kızlar...
Bu şark tayinleri ne zaman açıklanacak bilen varmı ben şuan boludayım da polis eşleri arasında bi balon varda mayısın 1 i ile 15 i arasında açıklanacakmış diye sizden böyle bişey duyan varmı pek inanmıyorum da:26:
kızlaaaarrrrrrrrrrrr günaydın herkese.... yahu nerde bu polis eşi sözlüsü nişanlısı bu ne durgunluk böyle hadi tanışalım kaynaşalım fikirlerimizi paylaşalım problemlere birlikte çözüm bulalım....
artık istanbuldan gitmek istiyorummmmm...temmuzda düğünümüzü yapcaz artık tayinimiz nereye çıkarsada orada evimizi kurcaz gerçi baya sıkıntılı ve karışık ve zor günler bizi bekliyor gibi ama olsun aynı zamanda güzelll :)))))) tercihlerimizi yaptık bakalım hayırlısı inş. herkesin gönlünden geçen yerler olur
1.erzurum
2.sivas
3.erzincan
4.ığdır
5.kars
6.ağrı
7.ardahan
neresi gelir bilmiyorum ama beniç içimden geçen sivas yda erzurum bu arada şarktan çıkan iller hangileri hiç haberim yok benim
düğün gelinlik balayı çeyiz kafam okadar karışık ki :)))))))))
merhaba canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin şuan sizi zorlu bir süreç bekliyor..geçen sene aynı şeyi bende yaşamıştım.eşyaları tayinimizin çıkacağı yerden almayı düşündügümüz için herşeyi tercihlerin açıklanmsından sonraya bırakmıştık.talihsizlik tercihlerde beklendigi tarihten 10 gün sonra açıklanmıştı durum böyle olunca ev yerleştirmemiz düğünden sonraya kalmıştı.inşallh tercihler mayısın ortası gibi açıklanırda eliniz ayağınıza dolaşmadan hazırlıklarınızı tamamlarsınız.bu senede tercih yaptık umarım çıkar..daha fazla kalmak istemiyorum istanbulda. ilk tercihimiz sivas erzurum erzincn vs. diye gidiyor.inşallh gönlümüzden geçen yer hayırlısıyla olur
hakkariye bakarak kat kat iyi tabiki canım ama ben çalıştığım yerden memnun değilim eşim özel harekatta benim merkeze atanıyor sadece süreklide görevde oluyor şimdide görevde yalnız kalıyorum iyice işimde stresli olunca çekilmez oluyor malatya bazen hakkariyi bile özlüyorum
bızde bu yıl şark istedik. ben evliyim ve 2 cocugum var kücükler. 1. ersurum 2. sıvas 3. erzincan 4. artvin 5. kars 6. batman 7. tunceli .. önce bende agrı yapmıstım tercihlerimin arasına ama sonra forumda okudumki tercihlerin arasında ağrı olunca kesın orası cıkıor dıye cıkardık tercıhlerın arasından.. gecen yıl hazıran ayınn ortalarında acıklanmıstı şarklar bu yıl eger dedıgın gıbı mayısın ilk haftasın acıklanıcaksa baya erken. gerci tercıhlerı arasında van olanlarda çıktı ve onlar vana gittiler bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?