polis eşi olup şarkı bekleyenler

herkese kocaman merhabalar gününüz aydın evleriniz neşe ve mutluluk dolsun .........bende hem polis kızıyım hemde polis eşiyim kıslar.. üyeliğim eskidir buraya uzun zamandır pek giremedim.. şimdi günün sorusu tayinciyim canlar siirt yüksek ihtimal şimdi siirtte oturan yada yakın zamanda dönen arkadaşlardan ricam orası nasıl bir yer, insanı nasıl, lojman durumu nedir,lojman ortamı nasıl,2+1 mi 3+1 mi lojmanlar, lojman genişmi darmı,okul durumu alışveriş olanakları ve aklınıza gelen tüm konularda lütfen bana bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler cevaplarınız için hoşçakalın...

bende polis eşiyim tayinimiz tercih dışı van nasıl bi yer nasıl olacak deprem bölgeside şoktayız istanbuldan sonra nasıl olacak bakalım

offff bizim tercih dışı hakkari geldi ya cok üzgünümm 2 sene esim götürmek istemiyor 11 aylık bebeğimizde var nasıl olcak bilmiyorummm nasıl zaman gececek bir akıl verin gitmelimiyim lojman cıkarsa ?

offff bizim tercih dışı hakkari geldi ya cok üzgünümm 2 sene esim götürmek istemiyor 11 aylık bebeğimizde var nasıl olcak bilmiyorummm nasıl zaman gececek bir akıl verin gitmelimiyim lojman cıkarsa ?

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, Hayırlı olsun bize de tercih dışı hakkari geldi nikahımız oldu 24 haziranda da düğün var,

eşim seni götürmem diyor ama ben kesinlikle gitmek için kararlıyım, bende memurum kurum adı vermeyim de, Siz şuan nerde ikamet ediyorsunuz?

tayini hakkariye çıkan arkadaşlar yeni lojmanlar güzel sağlam arkadaşlar bulursanız 2yıl bıraz daha kolay gecer ama olaylı bı sehır bıldıgınız gıbı hastanesı yenı fakat sıkıntı yasayabılırsınız ultrasyon vs gıbı seylerde yanlız su sıkıntısı vardı 2yıl once yenı lojmanlarda sımdı cozuldumu bılmıyorum hakkınızda hayırlısı olsun

Ne kadar çok tercih dışı Hakkari var.

Hepinizin hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıkla gidip sağlıkla gelin inş.

Benim eşimde Hakkaride şarkta, geçen sene gitti, seneye Allah nasip ederse dönecek.

Kızlar mrb. benim nişanlımda bu sene tercih yapıcak fakat sürekli tartışıyoruz tercıh konusunda 'bana sırnak,tuncel ve hakkariyi yazmak zorunda oldugunu ' söyledi ne kadar dogru bılmıyorum ?

Merhaba benim sevgilimde polis adayı pmyo 1. sınıf. Babam anneme şark görevini yapmadan vermem kızımı demiş çok huzursuz oldum.Merak ettiğim konu mezun olur olmaz hakkari gibi 2 yıl olan illere şarka gidip dönebilirmi bilgisi olanlardan yardım istiyorum kimisi gider diyor kimisi 2 yıl 1. bölgede görev yapması gerekir diyor..

cnmm artık yeni mezunların sark yapmayacağı söyleniyo yani ilk atama yeri olarak bu yüzden 2. sark kanunu cıktı ve tecrübeli memurlar sarka gidecekmiş bizde Erzincan yolcusuyuz

Ekimde nisanlimla evlenecegim Allah nasip ederse. Almanyadan Gelin geliyorum ve Diyarbakirda kalcaz benimki orda görevli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…