bazı iller şarktan çıkarılmış :26:
hakkari yazmayın sakın tayıncıler omrumu yedı ora sımdıde bıngol burası gecen yıl guzeldı hakkarıden gelmıstık sehır gıbı gelıyodu oraya kıyasla ama sonra hıc kucuk bı yerde yasamamıs bırı olarak burada sıktı sımdı bızı anca ıstanbul paklar ona da 1yıl var su gıbı gecse kazasız belasız hayırlıca bıktık artık asayıs yonunden cok sıkıntılı bı yer degıl bıngol ama yıne de dusunun bı derım bunlar esımın gorev yerlerıydı babamın sark gorev yerıde gumushaneydı ama oraya pek aklım yetmıyo tek hatırladıgım ıkı dagın arası ustune catı at ne yagmur deger ne gunes gorur sehrın bı tarafı gunse alır dıger tarafı almaz 4.katta oturursun arkandakı mustakıll ev senden yuksektır duzluk tek bı caddesı vardır vs tabı bunlar 88yılının gumushanesı ınsanlarının cok ıyı oldugunu hatırlıyorum bu arada ılce gorevlerı bulundugun ıl gorev suresının 1yıl eksıgıdır tum ıllerde 2yıl dıye bısey soz konusu degıldır 1sene eksık kalmak ıcın ılı bıseye benzemeyen ılcelere heveslenmeyın derım ben bunlar benım gozlem ve deneyımlerım umarım faydalı olur
toprağım biz gitmişiz hakkariye ama artık zorla gönderirler kimse gitmek istemiyor doğal olarak bingöle gel deyip duruyodun sende sıkılmışsın kızkayseriye gidin siz bende geldikçe tosbamı görürüm
benim eşimde Hakkari de şark görevinde.
eşim kendisi 2 yıllık olduğu için tercih etti. (iş durumundna dolayı ben gidemiyorum)
hakkariye branşında tek tercihle giden eşimmiş, diğerleri hep tercih dışı gitmişler, tercih dışı gitme ihtimali çok yüksek hakkari, şırnak ve tunceliye...
ama çok zor hakkari, geçen sene çok zor geçti, bu yazda yoracak gibi görünüyor, 8 ay bitti gideli, bu yazıda atlatırsak güzel olacak, 2013 atama döneminde geri gelecek inş.
bundan sonra gondermesınler da bızı o lanet yere gıdeceksekte apartmanda adam gıbı adamlar olsun topragam sen gıbı falandeseler kı urfadakı esrayla gıdecen yıne gıderım bak o zaman ama yıne de 10kere dusunurum bıngole gel derım tabı 3yıl hakkarıden sonra parıs ama ılk sene ben dar yerlerın adamı degılım bakma sen yoksa yasanır yer bıngol alısmamısım kı kucuk yere dar gelıyor dıye bı sarkı vardı sımdı onu soyluyorum avm gezesım var la cok pıs burda bakkallar bıle avm gorunce bı sevındım avm yazısını ıcerı gırdık bı baktım bakkal kayserıye gelınce topragam bız antalyadan bıle vazgectık kayserıye gıdecegımızı sanmıyorum ızınlerı ayarlarız tosbayı oyle seversın senın tospayla kanka olurlar bı de hakkarının eskı sube muduru ufuk amır degıl ama ondan oncekı sanırım kayserıdeymıs hanıfı ondan pek gıtmek ıstemıyor kafaya koyduk istanbula gıdecez sube rahatmıs ıl dısı gorev senede 1 sıra gelıyomus arazı yok 12/24 calısıyolar lojman en cok 1ay beklersınız dıyolar ama bız ıspartakuleye dıktık gozumuzu agaoglununkılere hayaldı gercek oldu dıyecez ıns kayserıye ne zaman gıdecen hazıranda goruselım
kayseriye mayısta gidicem canım kardeşim askere gidecek onu yollucaztemmuzda doğum var kayseride yaparım belki haziranda çalışıyor olucam malesef.hakkaride yaşanmaz gelenler gidenleri pek aratmıyor orda 10 yıl sonrada aynı olur orası şırnak bile daha iyidir bizim şarkta 3 olmuş hayırlı uğurlu olsun malatya büyük kayseriyede benziyor ama ben ısınamadım mutlu değilim burda avm var ama çıkıyım geziyim havası yok bende asosyal bir insanım galiba insan içine çıkamıyorum Allahtan çalışıyorumda 2 laf edebiliyorum malatyadan sonra serkan tunceliye gidecek biz tosbamla kalıcaz burda 6 yıl sonra tosbam okula başlayacak doğuya götüremem haftanın 2 günü okul açık olur orda istanbul bana dar gelir kayseri istiyorum ben yaaa
bizimkiler özel harekatcı canım o yuzden tercıh dısı hakkarıye gıtme gıbı bu durumu yok denecek kadar az dıgerlerının nasıl atandıgı konuusndada cok bılgım yok ama hakkarıye bayrak dıkenın dıyesım varo derece yanı allah sabır versın sızede ıns tez zamanda sagsalım kavusursunuz senın gıtmemen aslında ıyı olmus lojman bulamazsan orda yasamak sıkıntı omrumuz curudu orda sure yonunden mantıklı dusunmussunuz bı an once gecer ıns ayrılık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?