polis eşi olup şarkı bekleyenler

bazı iller şarktan çıkarılmış :26:

Günaydın. Evet bende okudum bu haberi. Peki bu şene tercih edenler gidemeyecek mi? yada böyle birşey varda neden listelerden çıkarmamışlar ve bizlere tercih yaptırıyorlar.Sabah sabah moralim bozuldu. Türkiyede neyin ne zaman olacağı hiç belli değil.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

yaptığımız tercihler esas tercihler değildi daha,sıralamalardan çıkacak bu iller, offf bizim listede yoktu o iller ama bizim seçtiğimiz illere yüklencek şimdi millet

bizde K.maraşı istiyorduk zaten çıkması zor bi yerdi listeden çıktı oofff offf Geçen sene gidemedik şarka bu sene bekliyoduk listeden çıktı öylede böylede olmadı işte asdfghjk..... ne dicem ne yapıcam bilemedim arkadaşlar yaa.... (

bizim yerimize yine ipka verilmiş zaten bizde gitmek istemiyoduk
istemiyoruz diye diye istanbulda 6 seneyi bitiriyoruz
ama bellide olmaz bi bakmışız şutlanmışız
ilk tercihe bayburtu yazdık olursada inşlh orası olur diyoruz

hakkari yazmayın sakın tayıncıler omrumu yedı ora sımdıde bıngol burası gecen yıl guzeldı hakkarıden gelmıstık sehır gıbı gelıyodu oraya kıyasla ama sonra hıc kucuk bı yerde yasamamıs bırı olarak burada sıktı sımdı bızı anca ıstanbul paklar ona da 1yıl var su gıbı gecse kazasız belasız hayırlıca bıktık artık asayıs yonunden cok sıkıntılı bı yer degıl bıngol ama yıne de dusunun bı derım bunlar esımın gorev yerlerıydı babamın sark gorev yerıde gumushaneydı ama oraya pek aklım yetmıyo tek hatırladıgım ıkı dagın arası ustune catı at ne yagmur deger ne gunes gorur sehrın bı tarafı gunse alır dıger tarafı almaz 4.katta oturursun arkandakı mustakıll ev senden yuksektır duzluk tek bı caddesı vardır vs tabı bunlar 88yılının gumushanesı ınsanlarının cok ıyı oldugunu hatırlıyorum bu arada ılce gorevlerı bulundugun ıl gorev suresının 1yıl eksıgıdır tum ıllerde 2yıl dıye bısey soz konusu degıldır 1sene eksık kalmak ıcın ılı bıseye benzemeyen ılcelere heveslenmeyın derım ben bunlar benım gozlem ve deneyımlerım umarım faydalı olur

toprağım biz gitmişiz hakkariye ama artık zorla gönderirler kimse gitmek istemiyor doğal olarak bingöle gel deyip duruyodun sende sıkılmışsın kız kayseriye gidin siz bende geldikçe tosbamı görürüm

benim eşimde Hakkari de şark görevinde.

eşim kendisi 2 yıllık olduğu için tercih etti. (iş durumundna dolayı ben gidemiyorum)

hakkariye branşında tek tercihle giden eşimmiş, diğerleri hep tercih dışı gitmişler, tercih dışı gitme ihtimali çok yüksek hakkari, şırnak ve tunceliye...

ama çok zor hakkari, geçen sene çok zor geçti, bu yazda yoracak gibi görünüyor, 8 ay bitti gideli, bu yazıda atlatırsak güzel olacak, 2013 atama döneminde geri gelecek inş.

bizim bu ilk senemiz istanbulda seneye bizde gitcez diye düşnüyorduk ama malesefffff
istanbul 4 sene diyrlar yok 2 3 sen ediyorlar :18:

Günaydın arkadaşlar. 4 il listeden çıkartılmıştı. Yeni istatistikler sabah gelmiş ve öğleye kadar tercih yapma süresi vermişler eşimlere.Yeniden tercih yaptık. Hayırlısı.

kızlaaaarrrrrrrrrrrr günaydın herkese.... yahu nerde bu polis eşi sözlüsü nişanlısı bu ne durgunluk böyle hadi tanışalım kaynaşalım fikirlerimizi paylaşalım problemlere birlikte çözüm bulalım....
artık istanbuldan gitmek istiyorummmmm...temmuzda düğünümüzü yapcaz artık tayinimiz nereye çıkarsada orada evimizi kurcaz gerçi baya sıkıntılı ve karışık ve zor günler bizi bekliyor gibi ama olsun aynı zamanda güzelll :)))))) tercihlerimizi yaptık bakalım hayırlısı inş. herkesin gönlünden geçen yerler olur
1.erzurum
2.sivas
3.erzincan
4.ığdır
5.kars
6.ağrı
7.ardahan
neresi gelir bilmiyorum ama beniç içimden geçen sivas yda erzurum bu arada şarktan çıkan iller hangileri hiç haberim yok benim
düğün gelinlik balayı çeyiz kafam okadar karışık ki :)))))))))

merhabaa. hayırlı olsun tercıhlerınız... hakkınızda hayırlı olan yer çıkacaktır.. ama benım içime ığdır doğdu... bakalım :)

ben de polis nişanlısıyım. seneye de bızım tercıhımız var ama doğu değil batı :) :) doğu bıtıyoorr..

Sevgilim şuan Ağrı da çalışıyor.özel harekatçı bazen ilçelere gidiyorlar 1 hafta falan ilçede kalıyor genelde yoğun oluyor ağrı merkezi pek beğenmedim çok küçük şarkta son senesi istanbulu yazdı oda ben buradayım diye

Merhaba Arkadaşlar,
Herkes için hayırlısı olur inşallah.
Rize, Tokat, Yozgat ve Maraş'ın şarktan çıkarılmasına biz çok sevindik. Memleketi yakın olanlar için bir şey diyemeyeceğim ama nasıl olsa biz gidemeyecektik; zira torpillilerden sıra gelmiyor ki...

Merhaba Arkadaşlar,
Herkes için hayırlısı olur inşallah.
Rize, Tokat, Yozgat ve Maraş'ın şarktan çıkarılmasına biz çok sevindik. Memleketi yakın olanlar için bir şey diyemeyeceğim ama nasıl olsa biz gidemeyecektik; zira torpillilerden sıra gelmiyor ki...

bundan sonra gondermesınler da bızı o lanet yere gıdeceksekte apartmanda adam gıbı adamlar olsun topragam sen gıbı falan deseler kı urfadakı esrayla gıdecen yıne gıderım bak o zaman ama yıne de 10kere dusunurum bıngole gel derım tabı 3yıl hakkarıden sonra parıs ama ılk sene ben dar yerlerın adamı degılım bakma sen yoksa yasanır yer bıngol alısmamısım kı kucuk yere dar gelıyor dıye bı sarkı vardı sımdı onu soyluyorum avm gezesım var la cok pıs burda bakkallar bıle avm gorunce bı sevındım avm yazısını ıcerı gırdık bı baktım bakkal kayserıye gelınce topragam bız antalyadan bıle vazgectık kayserıye gıdecegımızı sanmıyorum ızınlerı ayarlarız tosbayı oyle seversın senın tospayla kanka olurlar bı de hakkarının eskı sube muduru ufuk amır degıl ama ondan oncekı sanırım kayserıdeymıs hanıfı ondan pek gıtmek ıstemıyor kafaya koyduk istanbula gıdecez sube rahatmıs ıl dısı gorev senede 1 sıra gelıyomus arazı yok 12/24 calısıyolar lojman en cok 1ay beklersınız dıyolar ama bız ıspartakuleye dıktık gozumuzu agaoglununkılere hayaldı gercek oldu dıyecez ıns kayserıye ne zaman gıdecen hazıranda goruselım

bizimkiler özel harekatcı canım o yuzden tercıh dısı hakkarıye gıtme gıbı bu durumu yok denecek kadar az dıgerlerının nasıl atandıgı konuusndada cok bılgım yok ama hakkarıye bayrak dıkenın dıyesım var o derece yanı allah sabır versın sızede ıns tez zamanda sagsalım kavusursunuz senın gıtmemen aslında ıyı olmus lojman bulamazsan orda yasamak sıkıntı omrumuz curudu orda sure yonunden mantıklı dusunmussunuz bı an once gecer ıns ayrılık zor

kayseriye mayısta gidicem canım kardeşim askere gidecek onu yollucaz temmuzda doğum var kayseride yaparım belki haziranda çalışıyor olucam malesef.hakkaride yaşanmaz gelenler gidenleri pek aratmıyor orda 10 yıl sonrada aynı olur orası şırnak bile daha iyidir bizim şarkta 3 olmuş hayırlı uğurlu olsunmalatya büyük kayseriyede benziyor ama ben ısınamadım mutlu değilim burda avm var ama çıkıyım geziyim havası yok bende asosyal bir insanım galiba insan içine çıkamıyorum Allahtan çalışıyorumda 2 laf edebiliyorum malatyadan sonra serkan tunceliye gidecek biz tosbamla kalıcaz burda 6 yıl sonra tosbam okula başlayacak doğuya götüremem haftanın 2 günü okul açık olur orda istanbul bana dar gelir kayseri istiyorum ben yaaa

bızım ızın olayı karıstı kuzum 14gun vercekler sanırım antalya kayserı kasacak bıraz sark 3olsun topraam ıstanbula gıdınce 2sarktan sonra kolay kolay yollamıyolarmıs tabı bu da bugunkı mevzu yarın kımbılır ne olur ama artık sıvastan oteye sark gormek ıstemıyom ben yaa of of serkan tuncelıde ne yapacakmıs otursun malatyada baska yer mı kalmamıs tosbamla senı yanlız bırakmasın bak enıste menıste dınlemem

Özel harekatın olduğu yerde lojman varmış, yan yana binaları (anlamışsındır heralde yerini) orada kalıyor canım, gitti eşim 1 ay sonra çıktı lojman, yanınada da 2 tane bekar arkadaş aldı.

bakalım gün sayıyoruz, 16 ayımız kaldı Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…