Polis eşi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lalekiran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.445
2.911
133
Merhabalar. Eşim polis ve 4 yıldır evliyiz bir oğlumuz var. Evliliğimiz de iyi diyebilirim çok şükür..
Fakat bugün bir olay oldu. İzin günü ama iş işten müdürleri çağırmış. Mesai arkadaşıyla birlikte.
Eğer dediği doğru ise diğer arkadaşı bir markette kızlara telefon numarası yazan kağıt uzatmış ama kızlar almamış. Ve şikayet etmişler Plakalarını. Olay marketin içinde olmuş eşim ben arabadaydım o sırada dedi. Bu arkadaşının daha önce de buna benzer şeyler yaptığını söylemişti bana. Tabi ben sinirlendim ama.kendi kendime. Evli iki de çocuğu var adamın.
Neyse işte müdürleri demedik laf bırakmıyor . Eşime de şunu demişler böyle şeyler yapıyor niye uyarmadın iş arkadaşını. Bunu daha önce ben de diyordum sen hiç kızmıyor musun diye. O da kocaman adam ben desem de yapar. Benim dememle mi bırakacak diyordu.
Sonuç ceza ikisine de kesilmiş. Gündüzleri çalışıyordu artık nöbete geçmişler.
Evdeyken de komiserini aradı benim yanımda ama ben tam tatmin olmadım gibi. Kendisinin de bir şey yaptığını nasıl anlarım hiç bilmiyorum.
Bir yandan yapmaz diyorum bir yandan da yapmasa neden ceza ikisine de kesiliyor diye düşünüyorum. Özellikle polis eşleri ve tanıdıklarınız olur böyle bir durum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum.

ben yapmadım demiş mi acaba kızları şikayet ettirecek kadar rahatsız etmişler demek ki tövbe tövbe
İnşallah yapmamıştır eşin ne deyim bilemedim

Bu arada eşi polis olan ark
Esimde kizlar bize kagit uzatiyor diyor. Ben daha ne kizlara ne bunlara inaniyorum saldim yoksa ruh hastasi olup cikacaktim....takilma hasta olursjn benm gibi
Şöyle aynı şeyi eşi polis olan bir arkadaşım demişti. Ve evet yunus polis bizimki de hatta birkaç kez birlikte dışardayken bize çok bakılıyordu.

ben yapmadım demiş mi acaba kızları şikayet ettirecek kadar rahatsız etmişler demek ki tövbe tövbe
İnşallah yapmamıştır eşin ne deyim bilemedim
Şöyle ilk markete giriyor uzatıyor kağıdı sanırım merhaba diyerek almamış kızlar. Sonra çıkıyorlar hemen ilerde bir market daha varmış oraya gidiyor kızlar bunlar da sadece o marketin önüne kadar gitmişler sanırım. Eşim aslında birimini değiştirmek istiyordu. Bu olay olunca bir daha uyarmak onunla görev arkadaşı olmam başımı yakacak dedi o da çok üzgündü.

İkisine ceza verip geçmişler. Dileseler tek de verebilirlerdi suç hangisinde bulabilirlerdi. Ama adam eşinizin yanında böyle bir hata yapma cesaretini bulduysa eşinizde de kabahat var. Eşiniz suçlu mu bilemeyiz maalesef şu durumda.

Yani eşiniz doğru söylüyor olabilir gibime geldi. Zaten diğeri gevşek diye öteden beri rahatsız oluyormuş.
Umarım. Açıkçası eşimi sadece bir kez sahte swarm hesabını yakalamıştım. Bir de eşim 7-24 evde olan birisi. O yakalama da büyük kavgamız olmuştu. Bende şimdi acaba o da yaptı mı kaygısı oldu ister istemez. Tamam hep evde ama işteyken de eğlence mi düşündü diye sorguluyorum

Konunun dışında bir şey dicem ya benim bir tanıdığım var eski arkadaşımın eşi polis bunlar her hafta bir kaç günlüğüne hep bir yerlere gidiyolar acayip geziyolar 2 çocuğu olmasına rağmen hangi ara çalışıyor adam anlamadım paso geziyolar ayıp olur diye sormadım bir orda bir burda gibiler güzel yani anılar birikmiş oluyor . Tesekkurler

Ben de aynı şeyi dedim bakalım zaman gösterecek

Evet kamera görüntüleri de varmış marketten almışlar müdürleri. Ama net bir rahatsızlık yok bir an söylüyor sanırım arkadaşı. Eşime de ekstra baskı yapmışlar başka bir şey yaptı ise anlat niye şikayet ettiler demişler. O da dışarda bir şey olmadı ama marketin içinde olduysa bilmiyorum demiş

Esiniz dogru soyluyor olabilir. Cunku abimde bana hep ogut verir arkadaslarindan. Kendisi evli zaten bide gencliginden beri gozu disarda drgildi tek kisiyi sevdi abim diye demiyorum hani disardan degerlendiriyorum. Neyse bu tarz seyler anlatiyodu yani. Dikkat et polis diye guvenme falan der arada. Numara veren kizlar oldugu kadar beğendiği kiza meslegini kullanarak yaklasan polislerde var. Hani meslek olarak nitelendirilmemeli aslinda her meslekte vardir. Bi arkadasimada instagramdan bi polis bilmem ne kargon geldimi diye mesaj atmis arkadasim nasil haberi olabilir diye korkmustu ve sikayette bulundu. Baska turlu yalan konusan biri degilse veya guven probleminiz yoksa dogru soyluyordur heralde

12/36 veya 24/48 diye çeşitli çalışma saatleri olduğu için olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…