• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tam da bununla ilgili bir şey söyledi eşim. Hatta annesi de vardı sen yapmadım diyorsun niye ceza alıyorsun dedi. O birini vursa sen de mi katil olursun dedi. Eşim de evet dedi. İkimiz de ceza alırız dedi. Ben işte bunu net bilmiyordum. Birkaç kişi daha böyle olduğunu yazdı. Sağolun.
Yahu saçmalamayın, ikisi de yapıyormuş işte sadece diğeri daha cesur mu diyeyim daha yüzsüz mü diyeyim. Bu işten ekmek çıksaydı ikisi de yiyecekti cezada ikisine kesildi. Sen eşinin yerinde olsan kamu düzeni için görevlendirilmiş iki personel 18 yaş altı kızları taciz etse gidip amirine söylemez misin ? söylersin arkadaşından sana ne beni bundan alın başımızı belaya sokacak başkasıyla ekip yapın dersin. Mevzu illa ki aldatma değil ki, görüyoruz neler dönüyor, kızları kamu gücünü kullanarak korkutup nelere zorluyorlar. Eşin de aynı yolun yolcusu sadece diğeri gibi salak değil. Birini öldürseymiş ona da ceza kesilirmiş bulmuş saf kadınları anlatıyor biriniz de çıkıp ne diyorsun lan sen demiyor, kv ye helal olsun.

Valla kavga etmedim hatta kayınvalidem e de anlattık. O baya sinirlendi birden kayınpeder geldi aklına çünkü o çok karışmış böyle aldatma kadın olaylarına. Sen de mi baban gibi olacaksın falan diye kızdı. O da anne saçmalama falan dedi anlattı.
Böyle tipler, annesi babasını aldatmalara rağmen boşamadığı için aldatmayı çok kötü olarak görmüyorlar.
Eşinizin bu işe karışmasıyla ilgili benim düşüncem şu; ya eşiniz normal ve iş hayatında pısırık, kim ne yaparsa yapsın kafasındaysa arkadaşının yaptığına göz yummuştur ama yaptığı yanlış.
Atik ve kafadar biriyse arkadaşıyla bir hatlar yemiştir ve yakalanmıştır bence.

Çünkü eğer insan kararlı bir duruş sergilerse yanındaki bu kadar rahat ahlaksızlık yapamaz.

Yapmasa bile evli barklı çocuklu adamın swarmda ne işi var.Bence evde çok boş durmasın sürekli iş çıkartın başına, bunların hepsi boşluktan.beni de gbt yapan polis faceden eklemişti hiçbir şey yapmadım.Polis bir arkadaşıma anlattım şikayet etsen öttürürlerdi dedi.İnş başınız ağrımaz

Bunun polislikle alakası nedir? Niyeti bozmuş bir esnafta yapabilir doktorda, işsiz de.

Çalışma şekli 24 saat vatandaşı korumak olan polisin tacizi ile esnaf bir değildir. Dua etsinler memurlukları yanmamış. Aynı şey doktor için de geçerli meslekten atılır. Mesleğin güvenirliliği, saygınlığını yerle bir edemezsiniz.

Sizin de eşinize iyi olmuş. Madem taciz olayından haberdar ağzını açıp şikayet etseymiş. Kendisi görevini yerine getirmemiş. Keşke resmi olarak işlem yapılsaymış ikisine de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back