Yahu saçmalamayın, ikisi de yapıyormuş işte sadece diğeri daha cesur mu diyeyim daha yüzsüz mü diyeyim. Bu işten ekmek çıksaydı ikisi de yiyecekti cezada ikisine kesildi. Sen eşinin yerinde olsan kamu düzeni için görevlendirilmiş iki personel 18 yaş altı kızları taciz etse gidip amirine söylemez misin ? söylersin arkadaşından sana ne beni bundan alın başımızı belaya sokacak başkasıyla ekip yapın dersin. Mevzu illa ki aldatma değil ki, görüyoruz neler dönüyor, kızları kamu gücünü kullanarak korkutup nelere zorluyorlar. Eşin de aynı yolun yolcusu sadece diğeri gibi salak değil. Birini öldürseymiş ona da ceza kesilirmiş bulmuş saf kadınları anlatıyor biriniz de çıkıp ne diyorsun lan sen demiyor, kv ye helal olsun.Evet tam da bununla ilgili bir şey söyledi eşim. Hatta annesi de vardı sen yapmadım diyorsun niye ceza alıyorsun dedi. O birini vursa sen de mi katil olursun dedi. Eşim de evet dedi. İkimiz de ceza alırız dedi. Ben işte bunu net bilmiyordum. Birkaç kişi daha böyle olduğunu yazdı. Sağolun.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Polis eşi olmak
- Konu Sahibi Lalekiran
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- polis eşi olmak polis eşleri