• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun dışında bir şey dicem ya benim bir tanıdığım var eski arkadaşımın eşi polis bunlar her hafta bir kaç günlüğüne hep bir yerlere gidiyolar acayip geziyolar 2 çocuğu olmasına rağmen hangi ara çalışıyor adam anlamadım😏🙄 paso geziyolar ayıp olur diye sormadım bir orda bir burda gibiler güzel yani anılar birikmiş oluyor . Tesekkurler 🙂
:))) Biz de çok geziyoruz ama yunus polisler bir gün sabah 8-9 dan gece 12-3 arasında geliyor. Ertesi gün izinli. Her yerde aynı mı bilmiyorum:)

benim bildigim bir digerinin yaptigi hatadan ve bu hataya goz human o ekipteki herkes sorumlu tutuluyor.
askerde de boyledir mesela biri yatagini duzeltmez tum kogus cezalandirilir ki kimse kimsenin hatasina göz yummasin

Konunun dışında bir şey dicem ya benim bir tanıdığım var eski arkadaşımın eşi polis bunlar her hafta bir kaç günlüğüne hep bir yerlere gidiyolar acayip geziyolar 2 çocuğu olmasına rağmen hangi ara çalışıyor adam anlamadım😏🙄 paso geziyolar ayıp olur diye sormadım bir orda bir burda gibiler güzel yani anılar birikmiş oluyor . Tesekkurler 🙂
ne polisi olduguda önemli

Evet kamera görüntüleri de varmış marketten almışlar müdürleri. Ama net bir rahatsızlık yok bir an söylüyor sanırım arkadaşı. Eşime de ekstra baskı yapmışlar başka bir şey yaptı ise anlat niye şikayet ettiler demişler. O da dışarda bir şey olmadı ama marketin içinde olduysa bilmiyorum demiş
Benim de eşim asayişteyken öyle bi durum olmuştu ulaşmıştı kendisi de görüntülere. Belki sizinki de ulaşabilir.

Umarım. Açıkçası eşimi sadece bir kez sahte swarm hesabını yakalamıştım. Bir de eşim 7-24 evde olan birisi. O yakalama da büyük kavgamız olmuştu. Bende şimdi acaba o da yaptı mı kaygısı oldu ister istemez. Tamam hep evde ama işteyken de eğlence mi düşündü diye sorguluyorum
Swarma kadar eşinizin masum olduğunu dusunmustum ama swarm 🤢

indirin ve 10 dk içinde ne ıcın kullanıldığını çözersınız zaten...

Eşin
Merhabalar. Eşim polis ve 4 yıldır evliyiz bir oğlumuz var. Evliliğimiz de iyi diyebilirim çok şükür..
Fakat bugün bir olay oldu. İzin günü ama iş işten müdürleri çağırmış. Mesai arkadaşıyla birlikte.
Eğer dediği doğru ise diğer arkadaşı bir markette kızlara telefon numarası yazan kağıt uzatmış ama kızlar almamış. Ve şikayet etmişler Plakalarını. Olay marketin içinde olmuş eşim ben arabadaydım o sırada dedi. Bu arkadaşının daha önce de buna benzer şeyler yaptığını söylemişti bana. Tabi ben sinirlendim ama.kendi kendime. Evli iki de çocuğu var adamın.
Neyse işte müdürleri demedik laf bırakmıyor . Eşime de şunu demişler böyle şeyler yapıyor niye uyarmadın iş arkadaşını. Bunu daha önce ben de diyordum sen hiç kızmıyor musun diye. O da kocaman adam ben desem de yapar. Benim dememle mi bırakacak diyordu.
Sonuç ceza ikisine de kesilmiş. Gündüzleri çalışıyordu artık nöbete geçmişler.
Evdeyken de komiserini aradı benim yanımda ama ben tam tatmin olmadım gibi. Kendisinin de bir şey yaptığını nasıl anlarım hiç bilmiyorum.
Bir yandan yapmaz diyorum bir yandan da yapmasa neden ceza ikisine de kesiliyor diye düşünüyorum. Özellikle polis eşleri ve tanıdıklarınız olur böyle bir durum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum.
Eşin doğru söylüyo bence arkadaşımın eşi polis yakın olduğumuz icin herşeyi anlatır bana evde olması gerekirken ani telefonlarla çıktığı çok oluyo demişti değiştirebiliyor sa birimini değiştirsin

12/36 veya 24/48 diye çeşitli çalışma saatleri olduğu için olabilir
:))) Biz de çok geziyoruz ama yunus polisler bir gün sabah 8-9 dan gece 12-3 arasında geliyor. Ertesi gün izinli. Her yerde aynı mı bilmiyorum:)
ne polisi olduguda önemli

Hm. Anladım kızlar ne polisi olduğunu bilmiyorum ama gezerken baya şehir değiştiriyolar. Bu korona döneminde bebeģimle evde tıkılmışım o da paylaşım yapıyor sürekli bende gezmiş kadar oluyorum 😁

Çocukları içinde çok güzel bir şey heryeri gezip görüp eğlenip öğreniyolar ne güzel 😊 bizimde 2 gün tatilimiz var ama bu kadar gezemiyoruz nedense anlamadım biraz aktif olmalıyız sanırım . . .

Merhabalar. Eşim polis ve 4 yıldır evliyiz bir oğlumuz var. Evliliğimiz de iyi diyebilirim çok şükür..
Fakat bugün bir olay oldu. İzin günü ama iş işten müdürleri çağırmış. Mesai arkadaşıyla birlikte.
Eğer dediği doğru ise diğer arkadaşı bir markette kızlara telefon numarası yazan kağıt uzatmış ama kızlar almamış. Ve şikayet etmişler Plakalarını. Olay marketin içinde olmuş eşim ben arabadaydım o sırada dedi. Bu arkadaşının daha önce de buna benzer şeyler yaptığını söylemişti bana. Tabi ben sinirlendim ama.kendi kendime. Evli iki de çocuğu var adamın.
Neyse işte müdürleri demedik laf bırakmıyor . Eşime de şunu demişler böyle şeyler yapıyor niye uyarmadın iş arkadaşını. Bunu daha önce ben de diyordum sen hiç kızmıyor musun diye. O da kocaman adam ben desem de yapar. Benim dememle mi bırakacak diyordu.
Sonuç ceza ikisine de kesilmiş. Gündüzleri çalışıyordu artık nöbete geçmişler.
Evdeyken de komiserini aradı benim yanımda ama ben tam tatmin olmadım gibi. Kendisinin de bir şey yaptığını nasıl anlarım hiç bilmiyorum.
Bir yandan yapmaz diyorum bir yandan da yapmasa neden ceza ikisine de kesiliyor diye düşünüyorum. Özellikle polis eşleri ve tanıdıklarınız olur böyle bir durum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum.
4 yıldır evlisiniz eşinizi az çok tanırsınız yani en azından böyle şeyleri yapıp yapmayacağını meyli olup olmadığını tahmin edersiniz diye düşünüyorum

Plaka şikayet edilmiş, şahıs değil. Amir de araçta kim varsa kesmiş cezayı.

Sizin yapmamış olmanız hiç önemli değil, yanınızdaki meslektaşınıza da yaptırmayacaksınız, yoksa siz de yanarsınız diye son derece güçlü bir mesaj vermiş. Böylece, meselâ eşinizin artık o arkadaşına müdahale hakkı da doğuyor, yapma senin yüzünden ben de ceza yiyiyorum diye.

Eşiniz yapıyor olsaydı, arkadaşının daha önceki olaylarında dert yanmazdı size.
Bence içinizi ferah tutun.

Cevabı bilmiyorum, kızlara aferin demeye geldim. Helal olsun.

+1

Eşiniz de yapılan ahlaksızlığa göz yumduğu için o ceza kesilmiş ona, yani kabahatsiz değil bu konuda. Usulünce amirlerini uyarabilirdi işe on dakika geç geldiğini ispiyonlamak gibi bir şey değil ki bu bariz taciz var hem de üniformanın nüfuzu kullanılarak. Eşinize söyleyin suçlular içimizde de olabilir onlardan da korusun kızlarımızı.

Kardeşim polis,şikayet plaka üzerinden yapılmışsa ceza kesilip geçilir,belki gerçekten masumdur eşiniz.Olmasa bile illa ki zamanla bır yerden açık verir.Ben mi çok rahatim bilmiyorum ama böyle bir şey için huzursuzluk çıkarmam.oyle diyorsa öyledir derim

Eşin

Eşin doğru söylüyo bence arkadaşımın eşi polis yakın olduğumuz icin herşeyi anlatır bana evde olması gerekirken ani telefonlarla çıktığı çok oluyo demişti değiştirebiliyor sa birimini değiştirsin
Bakalım yarın ne olacak. Eşim iş arkadaşlarıyla asla görüşmüyor bu arada. Hep evde . Biraz olsun bu rahatlatıyor

4 yıldır evlisiniz eşinizi az çok tanırsınız yani en azından böyle şeyleri yapıp yapmayacağını meyli olup olmadığını tahmin edersiniz diye düşünüyorum
İlla ki tahmin ediyorum fakat insanların ne zaman yanlış yapacağını bilemeyiz.

Plaka şikayet edilmiş, şahıs değil. Amir de araçta kim varsa kesmiş cezayı.

Sizin yapmamış olmanız hiç önemli değil, yanınızdaki meslektaşınıza da yaptırmayacaksınız, yoksa siz de yanarsınız diye son derece güçlü bir mesaj vermiş. Böylece, meselâ eşinizin artık o arkadaşına müdahale hakkı da doğuyor, yapma senin yüzünden ben de ceza yiyiyorum diye.

Eşiniz yapıyor olsaydı, arkadaşının daha önceki olaylarında dert yanmazdı size.
Bence içinizi ferah tutun.

+1
Aynen öyle. Aslında ben sevindim de şöyle belki de bir daha cesaret edemez arkadaşı.

Eşiniz de yapılan ahlaksızlığa göz yumduğu için o ceza kesilmiş ona, yani kabahatsiz değil bu konuda. Usulünce amirlerini uyarabilirdi işe on dakika geç geldiğini ispiyonlamak gibi bir şey değil ki bu bariz taciz var hem de üniformanın nüfuzu kullanılarak. Eşinize söyleyin suçlular içimizde de olabilir onlardan da korusun kızlarımızı.
Ben de bunu dedim polissiniz siz size de güvenemezsek napalım kadın olarak. Asla tasvip etmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back