- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi gulserennn
-
- #1.321
İnsanlar çekemiyo valla. İyi birilerine tahammül edemiyenler çok. Benim eşimde polis fatihde oturuyoruz canm. Senin eşin hangi birimde devriye ekipte falan mı?
Anladım. Peki hiç mi izin günü yokyok canım biz doğudayız eşim de askeri personel sınırda karakol komutanı yakında kendisini görmek için alay komutanına para teklif etmeyi düşünüyorum
Anladım. Peki hiç mi izin günü yok
Seven sevdiğine katlanır derler amahiç mi düzelme ihtimali yok. Hep 2 gün mü görüşebiliceksiniz???iyi zamanımızdaysak haftada iki gün eve geliyor kalan zamanlarda ben yalnız
Bende polis eşiyim. Benim eşim sivil. Sizin ki hangi birmde?Slm hanımlar bende polis esiyim eskisehirdeyiz
Seven sevdiğine katlanır derler amahiç mi düzelme ihtimali yok. Hep 2 gün mü görüşebiliceksiniz???
İnş daha iyi olur....Bir yıldan fazladır böyle 6 ay daha böyle gidecek sonrası belli değil belki daha iyi olur diye bekliyoruz
Çevik kuvvette şuanBende polis eşiyim. Benim eşim sivil. Sizin ki hangi birmde?
İstanbulda olsaydı zor olurdu. Ama eskişehir rahattır sanıyorum.Çevik kuvvette şuan
defoda şef birim mutumetligi yapiyor iyi sukur 8.5 haftasonu tatil allah calisanlara sabir versinİstanbulda olsaydı zor olurdu. Ama eskişehir rahattır sanıyorum.
Amiiiinn. İstanbulda polis olmak çok zor..!! Hakların istismar ediliyo.defoda şef birim mutumetligi yapiyor iyi sukur 8.5 haftasonu tatil allah calisanlara sabir versin
malesef hic bi haklari yok icisleri bakanligi sagolsunAmiiiinn. İstanbulda polis olmak çok zor..!! Hakların istismar ediliyo.
Öğle yemeği vermiyolar. Ama parasını kesiyolar. Görev yazıyolar paralı. Parasını vermiyolar. Benim eşimin gece yarılarına kadar çalıştığıda oluyo sanki zorundaymış gibi. Gel diyolar gidiyo. Evimiz çok yakın emniyete bize yüklüyolar herşeyi. Tamamen adaletsizlik..!!malesef hic bi haklari yok icisleri bakanligi sagolsun
Biizm ogle yemegimiz var allahdan.vala daha hic görev parası almadi eşim geziparki olaylarinda 15gun izinsiz calisti mafoldu karşılı sadece mudurlerden azar isitmek..Öğle yemeği vermiyolar. Ama parasını kesiyolar. Görev yazıyolar paralı. Parasını vermiyolar. Benim eşimin gece yarılarına kadar çalıştığıda oluyo sanki zorundaymış gibi. Gel diyolar gidiyo. Evimiz çok yakın emniyete bize yüklüyolar herşeyi. Tamamen adaletsizlik..!!
O gezi parkı olayında geceli gündüzlü çalıştı benim eşimde.Biizm ogle yemegimiz var allahdan.vala daha hic görev parası almadi eşim geziparki olaylarinda 15gun izinsiz calisti mafoldu karşılı sadece mudurlerden azar isitmek..
NerdensinizMrb arkadaslar benm esimde polis memuru.. nasilsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?