- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi gulserennn
- #1.281
hazal sen zaten topıgın sahıbı gıbı oldun kız
hosgeldın guzummmm
hoşbulduk guzummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldın guzummmm
selam kızlar başlığı görünce geldim hemen benim eşimde polis
hosgeldın guzummmm
Ben iyim canım izne çıkmıştık eylülde bitti izin geri geldik benimde geldikten sonra alışmam zor oldu Aynı çalışıyorum devam burası bitsede gitsek diye gün sayıyorum.Evet sessiz bu topikler herkes işe güce daldı heralde... Bende vakit buldukça kokoş hatunlara takılıyorum orası baya aktif oluyor genelde ama buralarıda ihmal etmiyorum arada yazıyorum
selam canım, izne çıkacağını söylemiştin hatırlıyorum inşallah güzel geçmiştir.
kokoş hatunlarda gördüm canım çok güzel bi topiğe benziyor, kocam dönünce inşallah ben de kokoş günlerime dönerim şimdi saldım valla işe zor geliyorum. iş hayatı da iyidir umarım
Evet canım güzel geçti ama ortalık karışıktı birkaç gün erken dönmek zorunda kaldık olsun yinede güzeldi... İki sene var daha dönmesine değilmi? benim iş hayatı iyi işte idare ediyor ama benimde bir eylülden itibaren ist. gidip orda çalışmaya başlamam lazım ki eşimin tayini oraya çıksın bizde sanırım seneyeki eylülden sonra bir 8 ay falan ayrı olucaz şurdan bir gitseydik başka birşey istemiyorum inan...
Hoşgeldin cnm ben genelde müsait olunca bakmaya calısıyorum ama denk gelsek konusurduk aslında benım memleketımdesın yane ne guzel :)
Merhabalar. Benim de erkek arkadaşım Şırnak' ta astsubay. Yılbaşından beri haber alamıyorum . O kadar sorumluluk sahibi biri ki zerre kadar kuşkum yok hatta mesaj atardı göreve gitmeden. Sinyal kesici cemırlar el verdiği sürece tabiki. Neyse demem o ki çok üzgün ve özlemekten bitap haldeyim. Son çare olarak burayı gördüm ve ablalarıma sormak istedim. Görevleri haftalarca süren eşleriniz var mı ?
benim sözlümde astsubay şırnaktaykn bende haber alamadığım zamanlar oldu ama seninn baya olmuşş amaa 27 gün geçmiş
:26: