• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

Ben iyim canım izne çıkmıştık eylülde bitti izin geri geldik benimde geldikten sonra alışmam zor oldu:66: Aynı çalışıyorum devam burası bitsede gitsek diye gün sayıyorum.Evet sessiz bu topikler herkes işe güce daldı heralde... Bende vakit buldukça kokoş hatunlara takılıyorum orası baya aktif oluyor genelde ama buralarıda ihmal etmiyorum arada yazıyorum :52:

selam canım, izne çıkacağını söylemiştin hatırlıyorum inşallah güzel geçmiştir.
kokoş hatunlarda gördüm canım çok güzel bi topiğe benziyor, kocam dönünce inşallah ben de kokoş günlerime dönerim şimdi saldım valla işe zor geliyorum. iş hayatı da iyidir umarım:71:

selam canım, izne çıkacağını söylemiştin hatırlıyorum inşallah güzel geçmiştir.
kokoş hatunlarda gördüm canım çok güzel bi topiğe benziyor, kocam dönünce inşallah ben de kokoş günlerime dönerim şimdi saldım valla işe zor geliyorum. iş hayatı da iyidir umarım:71:

Evet canım güzel geçti ama ortalık karışıktı birkaç gün erken dönmek zorunda kaldık olsun yinede güzeldi... İki sene var daha dönmesine değilmi? benim iş hayatı iyi işte idare ediyor ama benimde bir eylülden itibaren ist. gidip orda çalışmaya başlamam lazım ki eşimin tayini oraya çıksın bizde sanırım seneyeki eylülden sonra bir 8 ay falan ayrı olucaz şurdan bir gitseydik başka birşey istemiyorum inan...

Evet canım güzel geçti ama ortalık karışıktı birkaç gün erken dönmek zorunda kaldık olsun yinede güzeldi... İki sene var daha dönmesine değilmi? benim iş hayatı iyi işte idare ediyor ama benimde bir eylülden itibaren ist. gidip orda çalışmaya başlamam lazım ki eşimin tayini oraya çıksın bizde sanırım seneyeki eylülden sonra bir 8 ay falan ayrı olucaz şurdan bir gitseydik başka birşey istemiyorum inan...

evet canım malesef,3 ayı bitti daha. izne de yollamıyolar. ortalık fena karıştı,ankarada bile rahat değiliz ki. inşallah tayin istediğiniz gibi olur canım ya 8 ay katlanılamayacak bi süre değil inan, zaten rahat gider gelirsiniz o taraflara, havaalanı vs var sanırım. ben gidemiyordum da adam allah bilir nerde...hayırlısıyla atlatırsınız inşallah doğu görevini canım.

merhaba kızlar.buraya pek kimse uğramıyormuş artık.hep muhabbetlerin sonuna denk geliyorum zaten.bende polis eşiyim antalyadayız.bir kızım var.

Ben istanbulda oturuyorum.Memleketim antalya bir başkadır her köşesi :) Biraz demiycem baya sıcaktır...Bakalım bu sene tayin çıkarsa yolcuyuz bizde neresi olursa dügünümüz olcak kısmetse hazıran ayında bir yıl daha istiyoruz istanbulda kalmak ama bakalım kısmet herşey ipka vercez bu yıl yine geçen yılda vermiştik ve kaldık...

:50:
Merhabalar. Benim de erkek arkadaşım Şırnak' ta astsubay. Yılbaşından beri haber alamıyorum . O kadar sorumluluk sahibi biri ki zerre kadar kuşkum yok hatta mesaj atardı göreve gitmeden. Sinyal kesici cemırlar el verdiği sürece tabiki. Neyse demem o ki çok üzgün ve özlemekten bitap haldeyim. Son çare olarak burayı gördüm ve ablalarıma sormak istedim. Görevleri haftalarca süren eşleriniz var mı ?

:50:
Merhabalar. Benim de erkek arkadaşım Şırnak' ta astsubay. Yılbaşından beri haber alamıyorum . O kadar sorumluluk sahibi biri ki zerre kadar kuşkum yok hatta mesaj atardı göreve gitmeden. Sinyal kesici cemırlar el verdiği sürece tabiki. Neyse demem o ki çok üzgün ve özlemekten bitap haldeyim. Son çare olarak burayı gördüm ve ablalarıma sormak istedim. Görevleri haftalarca süren eşleriniz var mı ?

benim sözlümde astsubay şırnaktaykn bende haber alamadığım zamanlar oldu ama seninn baya olmuşş amaa 27 gün geçmiş
:26:

benim sözlümde astsubay şırnaktaykn bende haber alamadığım zamanlar oldu ama seninn baya olmuşş amaa 27 gün geçmiş
:26:

Evet. Telefonu da çekmiyor. Bilemiyorum ki. Rabbim en kısa zamanda iletişime geçirir umarım bizi. Yoksa bu dert beni verem eder:18:
Duyarlılığın için de teşekkür ederim :31:

Polis eşlerine sorum olcak bende polis nişanlısıyım hanımlar evlenme tahkikatı için işlemlere başlıycam ama tahkikatta neler oluyor tahkikat geçiren hanımlardan yorumlar beklıyorum

bende polis kızı astsubay nişanlısıyım:)Nişanlım Tekirdağ'da görev yapıyor.Tam evleneceğimiz zaman şarkı çıkıcak galiba .Bakalım bekliyoruz,her şeyin hayırlısı olsun diye.

slm

bende 2 senedir bir polişeşiyim....ilk önce bir sabıkana ( gbt kaydı ) bakıyorlar bu cok önemli sabıkan varsa evlenemiyorsun....sonra kan uyuşmazlı var mı diye ve bulaşıcı hastalık var mı diye....

slm kızlar forma kimseler yazmamış hazalha ayşeiremsu ve diğerleri? yeni gelenler hoşgelmiş yer değiştirenler hayırlı olsun. yazın kızlar merak ediyorum hepinizi. bebeğim doğdu ve artık 1 yaşında minik oğlum kocaman oldu yürüyor bi kaç gündür.....:nazar::nazar::nazar:

ardarda polis karakollarına yapılan saldırılardan iyice etkilenmeye başladım.en son İstanbuldaki eşimin görev yaptığı Yenibosna'daki bir karakolun ardından Gaziosmanpaşa'daki bir polisimizin şehit olması ile sonuçlanan saldırılar artık eşime her gün doya doya bakıpta doyamadan nöbete göndermeme,sonra evde yapayalnız kalıp ilk defa şehit olan polisi ve eşini,ailesini düşünüp ağlamalarıma neden oldu...Yüce Allahım herkesin eşini,çocuğunu annesine babasına,eşine,çocuklarına bağışlasın.bela,şer sevdiklerimizden uzak olsun...amin.

Back