- Konu Sahibi gulserennn
-
- #1.301
ardarda polis karakollarına yapılan saldırılardan iyice etkilenmeye başladım.en son İstanbuldaki eşimin görev yaptığı Yenibosna'daki bir karakolun ardından Gaziosmanpaşa'daki bir polisimizin şehit olması ile sonuçlanan saldırılar artık eşime her gün doya doya bakıpta doyamadan nöbete göndermeme,sonra evde yapayalnız kalıp ilk defa şehit olan polisi ve eşini,ailesini düşünüp ağlamalarıma neden oldu...Yüce Allahım herkesin eşini,çocuğunu annesine babasına,eşine,çocuklarına bağışlasın.bela,şer sevdiklerimizden uzak olsun...amin.
Merhabalar hanimlar
Konuyu canlandırmak istedim nerdesiniz
huu huu kimse yok muuu :)
Hoşgeldinn kuzummmmmBen varım kızlaaar :)
Konu baya eski :)
Benimde Nişanlım Polis :)
Sizlerinki? :)
hoşgeldiniz :)Slmçok sevindim başlığı görünce bende Polis eşi'yim.. Almanya dan Mardine Gelin geldim.. ordan tayinimiz Yozgata çıktı ..burdan nereye bilemiyorum ama Türkiye yi karış karış gezmek istiyorum.. Gurbeten geldim Vatanımâ
17 aydır çocuk istiyoruz sperm sayımız düşük olduğu için tüp bebek tedavisi gördüm malesef negativ sonuçlandı.. şimdi ise bitkisel Çözümler arıyoruz ..deniyoruz..
Rabbim ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin..
Rabbim Polislerimizi Askerlerimızı korusun..
Bende polis eşiyim 2 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var. İstanbuldayız :)Kızlar tanışalım istedim çünkü paylaşacak çok şeyimiz olduğunu düşündüm.
ben anne adayıyım.
3 ay sonra tayinciyis
polis eşiyim
siz nerdesiniz
neler yaşıyorsunuz
söz sizde....
İnsanlar çekemiyo valla. İyi birilerine tahammül edemiyenler çok. Benim eşimde polis fatihde oturuyoruz canm. Senin eşin hangi birimde devriye ekipte falan mı?valla bi dikiş tutturamadıkarada bir uğruyorum ben de canlandıralım şuraları beni anlayan insanlarla sohbet etmek güzel oluyor
dışardan bakanlar ayy sizinki de evlilik mi vs vs diyo eşimle aramın iyi olduğunu gören ve dürüst olayım bana göre kıskanç kişiler de siz aynı evin içine daha girmediniz o zaman farklı olur zorlanırsın filan diyolar 3 günde bir gelmesiyle her gün gelmesi farklı olurmuş bu cümlelerden bana gına geldi sahiden artık. sevgiliyken nişanlıyken nikahlıyken hep bi sonraki aşamayı gösteriyolar değişir demek için şuan da çocuk olunca görürsün diyolar hiçbi şey gördüğüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?