Polis-Asker Eşleri Tanışma

Benimde Nişanlım polis Ve Bayrampaşa'da görev yapıyor o saldırı sonraki halim içler acısıydı Allah Şehit olan polisimizin ailesine Sabr versin. . Çok korkuyorum ama bi okadar da gurur verici Allah Polisimiziden Askerimiziden Razı olsun ve onları korusun Rabbimm . . Ve Allahım bizleri bütün insanları hatta sevdiklerimizden ayırmasınn

kızlar bazı bölgelerde çalışan polislerin evlilik yıldönümlerinde polis evlerinde yemek yeme gibi bir haklarını olduğunu duydum.böyle bir şey var mı? sizden giden oldu mu? eskiden tatil oluyormuş o gün polise.ama şimdi yemek yeme şeklinde değiştirilmiş :26:

kızlar dün eşim yemek için hangi günü ayarlayayım demişti.cumartesi müsaitim şöyle süslenip püslenip gidebiliriz demiştim.haftaiçi olsa gitmez miydin demişti? yani gidebiliriz aslında farketmez demiştim.dün bana mesaj atıp duruyor kendisi geceye gidecekti.rezervasyon yaptırdım diye de haber verdi.mesainin bitmesini bekliyordum.sonra odaya arkadaş girdi ya dışarda eşin bekliyor dedi.nee dedim.ciddi misin dedim.çıktımki yan odada geçmiş bekliyor.çok şaşırdım yandan atıyormuş mesajları dedi bugün yemğe gidersek evlilik yıldönümü diye izinli de oluyormuşum.ben de bugüne aldım dedi.Ortaköy'deki polis evine gittik.Manzara yemekler çok güzeldi.Çiçekte almış çok mutlu ve şaşkındım.
Bazı bölgelerde de polisin doğum günü izin veriyorlarmış.Ne kadar düşünceli yahu bu emniyet müdürlüğü

96 dan önce şark yapanlara ikinci şark geldi.eşimin amcasının hanımı yıllar sonra gelen bu haber karşısında çok üzüldü ağlıyor.bizse hala şarka gitmedik.eşim ne kadar geç gidersek o kadar iyi diyor.İstanbulda görev yapan polislere de tazminat geliyor.sanırım artık 170 tl aylıklarına ilave olacak.

Ben de polis esim diyarbakirdayiz.iki yilimiz kaldi ama ikinci sarkida yapip oyle gideriz buyuk ihtimal.
Diyarbakirda olanlarla tanisabiliriz..hatta eslerimiz tanisiyordur belki bile :)

Slm çok sevindim başlığı görünce bende Polis eşi'yim.. Almanya dan Mardine Gelin geldim.. ordan tayinimiz Yozgata çıktı ..burdan nereye bilemiyorum ama Türkiye yi karış karış gezmek istiyorum.. Gurbeten geldim Vatanımâ
17 aydır çocuk istiyoruz sperm sayımız düşük olduğu için tüp bebek tedavisi gördüm malesef negativ sonuçlandı.. şimdi ise bitkisel Çözümler arıyoruz ..deniyoruz..
Rabbim ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin..

Rabbim Polislerimizi Askerlerimızı korusun..

hoşgeldiniz :)

valla bi dikiş tutturamadık arada bir uğruyorum ben de canlandıralım şuraları beni anlayan insanlarla sohbet etmek güzel oluyor

dışardan bakanlar ayy sizinki de evlilik mi vs vs diyo eşimle aramın iyi olduğunu gören ve dürüst olayım bana göre kıskanç kişiler de siz aynı evin içine daha girmediniz o zaman farklı olur zorlanırsın filan diyolar 3 günde bir gelmesiyle her gün gelmesi farklı olurmuş bu cümlelerden bana gına geldi sahiden artık. sevgiliyken nişanlıyken nikahlıyken hep bi sonraki aşamayı gösteriyolar değişir demek için şuan da çocuk olunca görürsün diyolar hiçbi şey gördüğüm yok

İnsanlar çekemiyo valla. İyi birilerine tahammül edemiyenler çok. Benim eşimde polis fatihde oturuyoruz canm. Senin eşin hangi birimde devriye ekipte falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…