Polis-Asker Eşleri Tanışma

esim ordan birakirim dedi gitmedim bende gezincektim gecen umre eksiği icin geldm yine gelicektim ama kismeet yagmur dinseydiii

esim ordan birakirim dedi gitmedim bende gezincektim gecen umre eksiği icin geldm yine gelicektim ama kismeet yagmur dinseydiii
Geldiğinde haberleşelim canm ben sana yardımcı olurum inş :) akşam eşlerimize birbirinin isimlerini söyleyelim tanışıyolardır muhtemelen :)

himm ben calismiyorum evlendikten sora biraktim benm iş sektörüm zorlayici biraz aile sirketi olarak emlak danismanligi yaptim 4 sene kendi isimi de yaptim ama devam etmedim evdeyimm yani kurslarim filan var pek evde durdugum soylenmez yani :)

Bence ev hanımlığı daha cazip zaten ben gezmeyi ev oturmalarını falan severim :)))

Merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlarinizzi tam okuyamadim ama sizlerw danisnak istediğim bir konu var.evet hepimiz biliyoruz zordur polis asker esi olmak.bu sözübize ezberlettiler belki de ama bende 3 aylik bir polis esiyim.esimle artik zor gunler geçiriyoruz esimin yapisi geregi is stresini bana yansitmaz diyordum ama caresiz olarak yansitio.cok calisyor surekli yolunu gozluyorum hep buna da sukur diyerek geciriyorun gunlerimizi ama ister isteemz aramizda bazen gerginlik oluyor.cok bunaliyorum hic bi akrabamin olmadigi bir sehirdeyim esim isteyken cok yalniz kaliyorum bir sure sonra depresyon moda bagliyorum sanirim.sizden yardim istegim su ki bu zamanlari benzer ya da daha farkli yasaynlariniz olmustur.nasil atlattiniz bu dönemleri alisabildiniz mi ?kendimi hersekilde cok yalniz hissedyrm isteyken ayri yalniz isten gelince de uyuyor mecbur o zaman da bir basima geçiriyorum .onerileriniz nelerdir neler yapabilirm bu duruma nasil kolay alisirim esimi cok seviyorum cok severek evlendik hala da oyle ama böyle skntilar yine de hissedyrm

Bende polis eşiyim istanbulda yaşıyoruz 3 yıllık evliyiz. Ben annemle ve akrabalarımla aynı mahallede oturuyorum. Henüz şark falan yapmadık. Yapmakta istemiyoruz. Sırf şark yüzünden polisliği bırakmayı düşünüyo eşim. Benim eşim branşlı olduğu için gece hiç çalışmıyo 8.30 / 5 çalışma saatleri. Sende kendini oyalayabileceğin kurslara gitsen. Hem arkadaşta edinirsin. Kafa dağıtmış olursun iyi gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…