- Konu Sahibi gulserennn
saol canım, kızımın ismi belinay o olmasayıdı günlerim geçmezdi hakkari gibi biyer de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:):):):):) darısı sana ınsallah ozaman
Eki Görüntüle 159139 Eki Görüntüle 159151 Eki Görüntüle 159150 Eki Görüntüle 159148 Eki Görüntüle 159147 Eki Görüntüle 159146 Eki Görüntüle 159145 Eki Görüntüle 159142 Eki Görüntüle 159144 Eki Görüntüle 159143 Eki Görüntüle 159141 Eki Görüntüle 159140 Eki Görüntüle 159152 Eki Görüntüle 159153
belkı begenırsen kalırsın hamıle :))))))))))))))))
saol canım, kızımın ismi belinay o olmasayıdı günlerim geçmezdi hakkari gibi biyer de..
şahsen ben bayıldııııııııııım
mükemmeller
bu akşam hazalha hamileliğe kesin karar verir
inşallah
ben ortak renklerde aldım bişeyler
eldiven-zıbın-bere-pijama-çıtçıtlı bady-çorap vs
öğreneyim cinsiyetini devam edicem
iskenderun seyahatiimizde bir mağaza keşfettim
girdim bi ton şey aldım ama dediğim gibi daha cinsiyetini bilmiyordum
netten bakıyorum mağazanın sayfasına çoooooooook uygun anlatamam ve çok kaliteliler
bebekpoyraz sen hangi ildeydin ona göre sende bakarsın mağazaya
olmadı netten alabiliosun
fiyatı da var ürünlerin, neler var neler
harika ya
ne zaman bitiyor orası canım
şimdiden istediğiniz bi il var mı
tek sevindiğim nokta kızım çok küçük ve burayı hatırlamıcak olması 1 yıl sonra tainciyiz allah kısmet ederse
yok cnm netten almadım hıc zonguldaktayım ama aslen adanalıyım bebek uyku setı begendım netten bır o gelecek onuda koyayım bır bakın Eki Görüntüle 159167 Eki Görüntüle 159168 oda olarakta bunu gordum aama bılmıyorum oda hakkında tekrar dusunecem
hayatım ama bunlarda çok cici
aslında en sağlıklısı mağazaya gidip görmek ama imkanlar işte
bılmıyorum oda rengı bıraz karmasık gıbı geldı ılk zamanlar cok begendım ama dusuncem bakalım
ellerin ayakların neden yanıyor onu anlamadım
şişmesi de tuzdan olmuyor mu
yaaa öyle canım tanıştık kaynaştık
sende yarın tanırsın slmlaşrsın
canım çok yoruluyorum ya
belim ağrıyor birazda
karıncalanma oluyor karnımda bebeğin hareketlerimi bunla acaba?
sen bilirsin