- Konu Sahibi gulserennn
gulserennn suan ıyı zamanların bak tadını cıkar ben artık eskısı gıbı uyuyamıyor rahat yatamıyorum saga yatsam sagdan tekme sola yatsam soldan tekme elım ayagım yanıyor sısıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 :))):)))))))))
oo daha çok gençmişsin ben yaşlandım vallahi :)
hım şimdi anladım seni canım
ama öyle bir oluyor ki bu bebekler
eşler eve ateş almaya gelse biz hamile kalıyos yhafff
gulserennn suan ıyı zamanların bak tadını cıkar ben artık eskısı gıbı uyuyamıyor rahat yatamıyorum saga yatsam sagdan tekme sola yatsam soldan tekme elım ayagım yanıyor sısıyor
evet canım o topiğe de gelmiştim bu yüzden kendimi hazır hissedemiyorum. mesela eşim yanımda yok diye ailesi gelir yanıma diye çok korkuyorum. daha birbirimize bile doyamadık. ertelemek zorundayız yani. şu anda hamile kalsam sanki felaket olur gibi geliyor. hem istiyorum da ama normal bi hayatımız olduğunda tabi. eşim sadece haftasonları eve gelebiliyor. doğuya tayin olcak bu sene de.beni götüremicek.
o zaman boşver canım yapma bir süre daha sonunda olur hayırlısıyla öncelikle şu tayin işini hallet bitsin gitsin doğuda olmuyor zor oluyor valla gerçi sen gitmicekmişsin ama ayrılık daha zor oluyor
hiç bişeyin tadını alamıyorum bu aralar
olsun ya
hissetmek istiyorum onu
bende karşılık veririm dedim ya ayağını hissettiğim an başlarım gıdıklamaya
nıye cnm kac yasındasınkı
oo daha çok gençmişsin ben yaşlandım vallahi :)
bızde guyaaa korunuyorduk
yaaa hanım efendi
ben niye istiyorum hamile kalmanı sanki
şöyle hamile kalda paşalar gibi sustur eşini gör bak nasıl duygu ve eşin nasıl mutlu
yeter 1.5 yıl olmuşşşşşşşş
hamile kaaaaaaaaaaaal
hamile kaaaaaaaaaaaal
olsun ya
yeter
hemde süper olur
ne var şimdi kucağında olup saçını çekse,
küpenle oynasa
canım belim çok ağrıyor yaaa nedendir
ne yapabilirim
ağrım sağ kasığımda genelde kasılmaları hep ordan duyuyorum
erkeklerde sağdan olduğu doğrumu
senin tespitlerin neler bu işler doğrumu?
bel agrısı ıcın daha erken benım suan yenı yenı basladı kasılmalara gelınce baya oluyor ya ama sık sık olursa dr una basvur erkek solda kız sagda yok o sagda bu solda tırı vırı ısler bunlar ısteyen ıstedıgı yerde duruyor oynuyor bırak kafalarına gore takılsınlar yeterkı saglıklı olsunlar
ben yiğit olsun istiyorum
kızda da fatma olabilir hem benim annemin hemde eşimin annesinin adı
eşimde alperen- hüseyin istiyor
hüseyinde kayınpedrmn ismi?
sen fikir sun canım var mı aklında 2 si içinde isim