• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

gulserennn suan ıyı zamanların bak tadını cıkar ben artık eskısı gıbı uyuyamıyor rahat yatamıyorum saga yatsam sagdan tekme sola yatsam soldan tekme elım ayagım yanıyor sısıyor :31:

hım şimdi anladım seni canım
ama öyle bir oluyor ki bu bebekler:37:
eşler eve ateş almaya gelse biz hamile kalıyos yhafff:1:

gulserennn suan ıyı zamanların bak tadını cıkar ben artık eskısı gıbı uyuyamıyor rahat yatamıyorum saga yatsam sagdan tekme sola yatsam soldan tekme elım ayagım yanıyor sısıyor :31:

hiç bişeyin tadını alamıyorum bu aralar
olsun ya
hissetmek istiyorum onu
bende karşılık veririm dedim ya ayağını hissettiğim an başlarım gıdıklamaya:66:

evet canım o topiğe de gelmiştim bu yüzden kendimi hazır hissedemiyorum. mesela eşim yanımda yok diye ailesi gelir yanıma diye çok korkuyorum. daha birbirimize bile doyamadık. ertelemek zorundayız yani. şu anda hamile kalsam sanki felaket olur gibi geliyor. hem istiyorum da ama normal bi hayatımız olduğunda tabi. eşim sadece haftasonları eve gelebiliyor. doğuya tayin olcak bu sene de.beni götüremicek.

o zaman boşver canım yapma bir süre daha sonunda olur hayırlısıyla öncelikle şu tayin işini hallet bitsin gitsin doğuda olmuyor zor oluyor valla gerçi sen gitmicekmişsin ama ayrılık daha zor oluyor :(

oo daha çok gençmişsin ben yaşlandım vallahi :)

yaaa hanım efendi
ben niye istiyorum hamile kalmanı sanki
şöyle hamile kalda paşalar gibi sustur eşini gör bak nasıl duygu ve eşin nasıl mutlu
yeter 1.5 yıl olmuşşşşşşşş
hamile kaaaaaaaaaaaal
hamile kaaaaaaaaaaaal:49:

canım belim çok ağrıyor yaaa nedendir
ne yapabilirim
ağrım sağ kasığımda genelde kasılmaları hep ordan duyuyorum
erkeklerde sağdan olduğu doğrumu
senin tespitlerin neler bu işler doğrumu?

ben yiğit olsun istiyorum
kızda da fatma olabilir hem benim annemin hemde eşimin annesinin adı
eşimde alperen- hüseyin istiyor
hüseyinde kayınpedrmn ismi?

sen fikir sun canım var mı aklında 2 si içinde isim

canım belim çok ağrıyor yaaa nedendir
ne yapabilirim
ağrım sağ kasığımda genelde kasılmaları hep ordan duyuyorum
erkeklerde sağdan olduğu doğrumu
senin tespitlerin neler bu işler doğrumu?

bel agrısı ıcın daha erken benım suan yenı yenı basladı kasılmalara gelınce baya oluyor ya ama sık sık olursa dr una basvur erkek solda kız sagda yok o sagda bu solda tırı vırı ısler bunlar ısteyen ıstedıgı yerde duruyor oynuyor bırak kafalarına gore takılsınlar yeterkı saglıklı olsunlar :9::9::9:

bel agrısı ıcın daha erken benım suan yenı yenı basladı kasılmalara gelınce baya oluyor ya ama sık sık olursa dr una basvur erkek solda kız sagda yok o sagda bu solda tırı vırı ısler bunlar ısteyen ıstedıgı yerde duruyor oynuyor bırak kafalarına gore takılsınlar yeterkı saglıklı olsunlar :9::9::9:

off demek öyle ben şimdi duramıyorum ağrımdan
desene o zaman nasıl yapıcam
üfff yaa

ben yiğit olsun istiyorum
kızda da fatma olabilir hem benim annemin hemde eşimin annesinin adı
eşimde alperen- hüseyin istiyor
hüseyinde kayınpedrmn ismi?

sen fikir sun canım var mı aklında 2 si içinde isim

şahsen ben aile büyüklerinin isimlerinin konulmasına karşıyım ama tabi herkesin kendi tercihi
ben mesela kız isminde berre yi beğeniyorum erkektede duha ismi hoşuma gidiyor ama sure adıya araştırmak lazım bebeğe ağır gelirmi bilmiyorum bunlarda önemli tabii

Back