• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

yorulduğun içindir.şimdi iyi zamanların 7.aydan sonra daha çok zorluyor.bebğin hareketlerini hissetmen için biaraz daha var.ama olabilirde.dr kontrolun yarınmı.hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah.kızımda 24 ağustos doğumlu.

canım senin yaşını sordum
bebekpoyraz da öyle dedi
yarın kontrolüm teşekkür ederim.
benimde o tarihlerde olur yaklaşık
kızın başak yani ve temiz titiz bi çocuk dimi başaklar öyleymiş

canım senin yaşını sordum
bebekpoyraz da öyle dedi
yarın kontrolüm teşekkür ederim.
benimde o tarihlerde olur yaklaşık
kızın başak yani ve temiz titiz bi çocuk dimi başaklar öyleymiş

33 yaşındayım.evet.yerde bulduğu şeyi getirip acucuma koyuyor.ıslak mendille halıları,sehpaları,masayı siliyo.banyoda biri ellerini yıkıyosa kolları sıvayıp uzatıyoki oda yıkayacakmış.bakalım büyüyünce nasıl olacak.

33 yaşındayım.evet.yerde bulduğu şeyi getirip acucuma koyuyor.ıslak mendille halıları,sehpaları,masayı siliyo.banyoda biri ellerini yıkıyosa kolları sıvayıp uzatıyoki oda yıkayacakmış.bakalım büyüyünce nasıl olacak.

oyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu mıncık mıncık
ısırıyorum onuuuu
çok temizmiş valla
duygulandım keşke tüm çocuklar öyle olsa

oyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu mıncık mıncık
ısırıyorum onuuuu
çok temizmiş valla
duygulandım keşke tüm çocuklar öyle olsa

inşallah seninkide öyle olur.ama çok tatlılar.bende hamilelere özeniyorum.hamile olmak başka bir duygu.tadını çıkarın.ben en kısa zamanda tekrar istiyorum.:66:

olur inşallah canım annesin sen tadını biliyorsun
inş hamile haberlerini alırım
ama aklından çıkar önce
zamanı gelince olur kuzucuğun

olur inşallah canım annesin sen tadını biliyorsun
inş hamile haberlerini alırım
ama aklından çıkar önce
zamanı gelince olur kuzucuğun

çıkmoyor.her an aklımda gene allaha dua ediyorum kızım var tesellim.ama artık korkuyorumda bu 3. düşüğümdü.öncekiler 12 haftalıktı ama bu 17 haftalıktı.insan o kadar çok bağlanıyoki anlatamam.ama vakti saati gelince kızıma bir kardeş daha gelecek allahın izniyle.

çıkmoyor.her an aklımda gene allaha dua ediyorum kızım var tesellim.ama artık korkuyorumda bu 3. düşüğümdü.öncekiler 12 haftalıktı ama bu 17 haftalıktı.insan o kadar çok bağlanıyoki anlatamam.ama vakti saati gelince kızıma bir kardeş daha gelecek allahın izniyle.

çok üzdün beni
kıyamam sana canım beniim
vardır rabbimin bi bildiği veren de alan da o
polip olabilir gibi canım, histereskopi yaptırmaya ihtiyacın olabilir

geçen haftaya kadar gebe kaldığım andan itibaren 1.5-2 kiloya yakın aldım. yarın tekrar tartılacağım bakalım ne değişiklik var 1 haftadan sonra.
ama ben almak istemiyorum kesinlikle
en fazla 4-5 kilo daha olabilir allahın izniyle

çok üzdün beni
kıyamam sana canım beniim
vardır rabbimin bi bildiği veren de alan da o
polip olabilir gibi canım, histereskopi yaptırmaya ihtiyacın olabilir

yooookkkk siz üzülmeyin.dr doğunca yaşamasına engel bir sakatlığı olabilir dedi.ben her zaman için allahta sağlıklı hayırlı evlat isterim.demekkki hakkımda bu hayırlıymış.çooook üzüldüm ama bir fayda yok.

normal kilolu bi anne 9-14 e kadar alabilirmiş.
diyetisyenimiz kilolu bi danışanıma uyguladığım diyetle bebeğe kilo aldırırken anneye kilo verdirdik dedi.
bende öyle olsun istedim.
nitekim iyi ilerliyorum şimdilik. inş
kilolu annelerde amaç bu.
bu arada ben şişko değilim. fitken birden 7 8 kilo aldım onu vermeye çalışıyordum

diyetisyenimiz kilolu bi danışanıma uyguladığım diyetle bebeğe kilo aldırırken anneye kilo verdirdik dedi.
bu arada ben şişko değilim. fitken birden 7 8 kilo aldım onu vermeye çalışıyordum

benzayıftım byaaa boyum 175 4 kılo verdım 4 kılo aldım yanı almadım gıbı bıse aman tek saglıgıyla gelsınlerde bıse ıstemıyorum ben ya ..

ben kızımda 16 kilo aldım.ve halen haile kaldığım kilodan 10 kilo fazlam var veremiyorum.az biraz şişkoyum.:84:

kızlar müsadenizle ben uyuyayım
size doyum olmuyor ama çok yoruldum bugün
belim dinlemiyoru beni bi türlü
ağrıyor fena halde
yarın kontrolüm var
dua edin ne olur
çok memnun oldum:70:
herkes melek gibi çok iyi ve çok sıcaklar
inş böyle devam eder gider arkadaşlığımız
iyi geceler güzel anneler:71::71::71:

sevindim.kızın olacaktı galiba ismini çok beğendim.:46:

evet babasıyla kararlastırp koyduk esım mersınlı denıze yakon oldugu ıcın hakkarının daglarında su gorememıs zavallım bır gun telefonda grvdeydı ozaman kızım olursa kumsal koycam adını dedı bende dur ozaman bır gelsın dedım ozaman geldi oldu ıste :))))

Back