- Konu Sahibi gulserennn
bende asker eşiyim 4 ay sonra tayinciyiz.bebeğin sağlıkla gelir inşallah
canım çok teşekkür ederim
darısı sana bebeğin var mı yok mu bilmiyorum ama
sende hoşgeldin
nerdesiniz nereleri istediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende asker eşiyim 4 ay sonra tayinciyiz.bebeğin sağlıkla gelir inşallah
slm bende asker esıyım ne guzel bır topik burası normalde 2011 haziran annelerinde takılıyordum
hayırdır inşallah olursa aldırmam ama şuan planlarım dahilinde değil
olsun sen et yine her türlü duaya açığım ben kuzu :)
hoşgeldin.
bundan sonra burdayız
doğumun hazıranda mı
benim ki ağustosta hayırlısıyla
bebeşinin cinsiyeti ne
hadi senin için bi torpil geçim erkek olsun diye dua edim :) şaka bi yana herşeyin hayırlısı olsun...
ben evlenmeden erkek bebek hastasıydım hep derdim ilk çocuğum erkek olsun diye ama nedense evlendikten sonra hep kız çocuklara merak sardım niye bilmem...
hos bulduk cnm evet hazıranda bebegımın cınsıyetı kız haziran 16 allah ızın verırse ılk bebek olunca cok heycanlıyım
hos bulduk cnm evet hazıranda bebegımın cınsıyetı kız haziran 16 allah ızın verırse ılk bebek olunca cok heycanlıyım
kız delisi
eşin ne istiyor
selam kızlar, ben de asker eşiyim, memnun oldum tanıştığıma
ne güzel bebişlerden konuşuyosunuz allah analı babalı büyütsün inş. bizim tayin sıkıntılarımız var malesef o yüzden bebek işini erteledik bi süre. daha 24 yaşındayım ama en fazla 2 sene daha beklerim.
oyyy yerim ben onuuu
tekmelerle aran nasıl?
selam kızlar, ben de asker eşiyim, memnun oldum tanıştığıma
ne güzel bebişlerden konuşuyosunuz allah analı babalı büyütsün inş. bizim tayin sıkıntılarımız var malesef o yüzden bebek işini erteledik bi süre. daha 24 yaşındayım ama en fazla 2 sene daha beklerim.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok biliyo ooooooooooooooo
inş olunca üstüne işer bol bol bebeğin
saol cnm tşk ederım bıraz erken oldu ama hayırlısıyla gelsın basım gozum ustune :))) 8 aylık evlıyım 7 aylık hamıle :)))
bayaaaaa byaaaaaaaaaa bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıyıyızanladınız sanırım uytmuyorkı artık dısardan bakıldıgında hareketlerı anlasılabılıyor :)))))
benim ablamda öyle olmuştu yaaa daha 1 sene olmadan çocuk doğmuştu valla
yaşın kaç pekii ?
hoşgeldin sen benim açtığım kendini çocuk yapmaya hazır hissetmeyenler topiğinede gelmiştin hatırladım ordan seni yanlış hatırlamadım dimi
hoşgeldin canım
bizde tayinciyiz ama bak bebek geliyor
çok da iyi oldu
hiç ertleme derim
olsun sevelim
yazını okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamam
ben seyirme gibi
karıncalanma gibi
hissediyorum
acaba nedir bunlar?
benim ki ne zaman tekmeleyecek çok istiyorum artık onu tamamen hissetmeyi
tekmelediğinde sende ayağını gıdıkla canım, kudursun yavrum benimm