Polis-Asker Eşleri Tanışma

kendilerine göre normal davranıyor ama bana göre çoooook değişti, lakayit ve ilgisiz. cuma günü psikologla randevumuz var ama gelmeyecekmişşşşşşşşşşşşş.
gel de çıldırma. sen olsan ne hissedersin

saçından sürükleye sürükleye götürürdüm
şaka bir yana konuşmalısın bence gelmesi için ikna etmelisin ikimiz için falan filan bişeyler de

teşekkür ederim kızlar hepinize muhasebeciyim canım özel bır fırmada elimi etegımı cektım her işten bugun sıkıntıdan duramıyorum her yerim dökülüyorr

olmadı denemedim mi sanıyorsun? ben hastamıyım diyor?
hayır ben astayım bende sorun var bebeğe zarar gelmemesi için dr senle görüşmek istiyor diyorum yok yok yok

izin istesen vermezlermi canım sonuçta hastasın görüyorlardır heralde

canım izinsizde giderim o sorun degılde yüzüm yok her gun izin alıyorum her gun izin alıyorum dün izinliydim pazartesi günü nıkahım var ona da izin alcam olmaz ayıp olur adamlara durabıldıgım kadar duruyorum bakalım sen nasıl sın görüşemıyoruz bayadır ?

nikahında varmış pzt. hadi hayırlı olsun şimdiden bende iyim valla ne olsun pinekliyorum böyle bendede bu ara bir uyku modu varki gece gündüz yatsam uyurum yanii ne yapcam bilmiyorum iyice miskinleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…