- Konu Sahibi gulserennn
-
benimde kociş üniversiteden arkadaşımın çalıştığı yerde çalışıyomuş bir gün aradı seni biriyle tanıştırcam dedi aralıkta tanıştık nisanda nişanladık eylülde evlendik kısa sürdü yaniii tanışma yıldönümümüzde 2 aylık evliydik yaniii
aaaaaaaa
süperrrr
kitlemişsin çocuğu
o da seni kitlemiş
en iyisi öylesi biliyor musun
bayıldım
eşime sürekli beni anlatıyorlarmış tanışması gerektiği konusunda ısrar ediyorlarmış iş ve sosyal arkadaşları tanıdıkları
o gece ilçede konser vardı. konsere gittim tabii,
eşimde o gece görevliydi. tamamen tesadüf
beni gördüğü anda durdu ve baka kaldı...
bakış o bakış.
6 yıl bitmek üzere
hala aşığım ona
her eve geldiğinde nasıl heyecanlanıyorum anlatamam
kızlar bizim nasıl tanıştığımızı ailelerimiz bile tam olarak bilmiyorlardurun size anlatayım bari.
üniversite 1. sınıfa başlayacağım gündü,hazırlık okumuştum zaten okula yabancı değildim ama hazırlıktaki arkadaşlarımla görüşmüyordum.asıl sebebi de şu: hz. sınıfında benden hoşlanan bi çocuk vardı, çıkma teklif etmişti ama ben kabul etmedim. aşk yok bişe yok tipim de değil. neyse ben inek bi tiptim zaten ailemin yanına giderdim her haftasonu. bu çocuk bi gün kampüste ben yokken, gece içmiş içmiş, kar yağdığı bi gün, ayağında spor ayakkabı ile kaymış ve belini kırmış. yatalak kaldı resmen. beni de aradı ertesi gün.senin yüzünden efkar yaptım da sakat kaldım falan diye ajitasyon yaptı. ben de ne de olsa sınıf arkadaşım diye geçmiş olsuna falan gittim. ilgilendim vicdan yaptım. neyse ilişki gibi bi durum oldu yani çocuğa acıdığımdan resmen telefonla falan görüşüyoduk. bi kaç ay sonra koltuk değnekleri ile okula döndü. ama bu sefer tabi eski haline geri döndü. gözü dışarda bi tip. anlaşamıyoruz belli. onun benden istekleri farklı. benim beklentim ciddi bi ilişki. bu sefer o ayrılmak istedi. tabi o kadar emek vermişim üzüldüm baya. hazırlık da bitti ben de onu da onun arkadaşlarını da sildm hayatımdan. sil baştan başlayacaktım. bi de bu yenilginin ardından çılgınlık yapasım vardı çok fena. işte o gün, kayıt günü bi arkadaşım vasıtasıyla sadece üni. öğrencilerinin girdiği bi siteye üye olmuştum.
kayıtlarda da sıkıntıdan nete girdim. bu siteye bakıorum. biri msj attı. askeri öğrenci. ben de asker kızıyım. muhabbet ettik bi saat kadar ama tamamen geyik. vakit geçiriyoruz. sonra onun da ankarada olduğunu öğrendim. geyik muhabbeti uzadı bizim. iş şakaya bindi. bak gelirim saat 2de sizin kampüsteyim dedi. ben de hadi ordan canım dedim,sıkar biraz dedim.tamam dedi. telini yazdı bana gitti. benmkini istemedi bile. saat 2 de baktım telefon çalıyo. rektörlüğün önü demişti. bi gittim rektörlüğün önünde 3 tane çocuk var.acaba hangisi? sarışın mı esmermi hiç konuşmadık ki
telini çaldırdım bi yandan uzaktan izliyorum o görmüyor. benimki teline baktı. tamam dedim bu o
gittim, dikildim karşısına, selam hoşgeldin dedim.gülümsedi bana, sıcacık bi gülümsemesi vardı. ela gözleri, sapsarı saçları. askeri kamptan gelmiş tabi sportif bi vücud. ama hiç o niyette değilim başta. 2 ay kadar normal bi arkadaşlğımız oldu.o da benim gibi bi ilişkiden çıkmış yara almıştı.çk ortak yönümüz olduğunu farkettik. sonra bana bi msj attı. ilanı aşk etti. çok ama çok tatlıydı. ben yine ciddiye almıorum. ertesi gün aradı okula ziyarete gelebilirmisin dedi. harpokuluna çağırdı, haftaiçi çıkamıyordu. önce naz yaptım sonra aldım en yakın kankimi gittik.
resmi ebliseyle de görünce tabi iyice vuruldum ama belli de etmiyorum. hala arkadaş muhabbeti ediyorum. bi hafta sonra doğumgünüydü. sadece benimle kutlamak istedi. canlı müzik olan bi yere gittik gündüz vakti. tesadüfen bi çift orada süpriz bi şekilde nişan yaptı arkadaşlarıyla. benimki bana bi baktı, ama ne bakış...
beni durağa bıraktı, dolmuşa bindirdi. döndü arkasını gidiyordu. arkasından baktım. bu o adam dedim içimden, çok fena aşık oluyosun kızım dedim. evleniceksin galiba.
aradan yaklaşık 6 yıl geçti.rüya gibi 6 yıl. 1 yıla yakın da nişanlı kaldık.sona nikah yaptık. geçen yaz da düğünümüz oldu. hep beklemekle geçti.haftasonu gelsin de bana gelsin diye. hala da öyle. hayatın bana verdiği en büyük şans o biliyorum.
canım eşim işe giderken yemek yemiştik ama ben yine acıktım çok fena
atıştırıyordum.
kilo alıcam die de korkuyorum az az sık sık yemeye çalışıyorum diyetisyen kontrolünde ama fazla uyamıyorum. ordakileri yesem yetecek ama onları bile almıyor midem geçen hamile kızlara çok yetersiz gelmişti diyetim
sen neden girmedin bakiim bugün sayfaya pis bankacı
çok beklettin benüüüüüü
akşama kadar nerdeydin kaçak
çok pi uykum geldi
öpüyorum seni yanaklarındaannn
iyi geceler
mamamıda yedim uyuyabilirim.
ii aksamlarrr kızlar bende polis eşiyim malatyadayız bu yıl geldik dogu görevine adanalıyımm ve hamileyim rabbim izin verirse dünya tatlısı bi oglumuz olucak darısı isteyen herkese olsun inşşş
hoşgeldin.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.malatya merkezmi çok güzeldir.
slmmm kızlarr..ne güzel bi topiğimiz daha olmuşş..baya ilerlemişsiniz onun için hiçbirini okuyamadım.bende polis eşiyim istanbulda olanlar varmı?önceden olsa hiç çıkmazdım kadınlar kulübünden ama dün anne oldummmbebişime doyamıyorum onun için giremiyorum pek
ii aksamlarrr kızlar bende polis eşiyim malatyadayız bu yıl geldik dogu görevine adanalıyımm ve hamileyim rabbim izin verirse dünya tatlısı bi oglumuz olucak darısı isteyen herkese olsun inşşş
kızlar imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt!!!!!!
oğlum büyüyor tamam güzel ama yüzüm çilleniyor
lekelenmeler başlamış k.rengi k.rengi yhaaaaaaaaaaaaa
şimdi baktım
elim ayağım titriyor
çok ilerlemişşş
anneciiiimmmmmmmm
korkuyorum yhaa
deneyimli anneler ne yapmalıyım
hamile arkadaşlarım da ne yapıyor bu konuda?
nasıl önlem almalıyım?
acil yardım edin litfen
bunun önüne geçmeliyim:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?