Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

aferin kiz sana.masallah tuh sana.:)) allah yardim edecek sen bole sbirli davraninca ins.herseyin hayirlsi olsun deyip devam et tedavine allahin izniyle olur.allah herkese bu guzel duyguyu tattirsin dilegimiz bu.
sağol canım amaaannn dedim moralini boz boz nereye kadar bi sirkelendim şöyle eşimin desteğiylee nasılsın bu arada bebişlerin durumu nasıl

sağol canım amaaannn dedim moralini boz boz nereye kadar bi sirkelendim şöyle eşimin desteğiylee nasılsın bu arada bebişlerin durumu nasıl

iiler ins cnm sagol.iste normal sanci bekliorum.bakalim ne zaman gelecekelr.hayirlisi ile dogsalar ins.bende onlarla ilgilensemm hep.artik bole sabirsizlik had safhada.gelseler die dua ediorum.dua edin sizde her ucumuz de saglikla atlatalim kavusalim birbirimize.

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA HUZURLA SORUNSUZ KAVUŞURSUN MELEKLERİNE

slm kızlar
aynurcum önce senden başlayım iyiyim çok şükür oğluşumda idare ediyor huysuz biraz ama napalım:) ayrıca tiini sormuşsun o daha doğum yapmadı bugün yarın bekliyoruz:)
fatmacım artık izinli değilim okula başladım çocuğu da anneme bırakıyoruz biraz zor oluyo ama mecbur alışacaz bu duruma... çalışan anne olmak kolay değilmiş sen nasılsın bebiş her geçen gün büyüyo maşallah Allah esirgesin...
özlemcim faborimsin canım yaaa yüksek moralinle herkese ders veriyorsun canım aynen yola devam öpüyorum canım seniii:)
tiin kız sen normal doğummu yapıcan sancı bekliyorum demişsin??

ya normal degil ama normal seyrinnde gidelim dio doktor.yani simdi gun falan vrmeyince bende sanci bekliorum 37.haftadayim icindeyim pazartesi dolacak.bugunlerde olabilir die bekliorum baakalimm iste.hayirlisi

Son düzenleme:
kizlar ya ben dogumdan korkuyorum her ne kadar sezeryan da olsa.insan rahat edemio.narkoz,uyumak bilmem ne bilmem ne hesi beni cok tedirgin edio.bazen uyuyamiorum bu yuzden .

kizlar ya ben dogumdan korkuyorum her ne kadar sezeryan da olsa.insan rahat edemio.narkoz,uyumak bilmem ne bilmem ne hesi beni cok tedirgin edio.bazen uyuyamiorum bu yuzden .

korkma canım korkacak hiçbir şey yok ne olduğunu anlamıyosun zaten bir bakmışsın ameliyat masasında seni uyutmalarını bekliyosun bir bakmışsın bebişlerin yanında herşey olup bitmiş:) içini ferah tut sen

ya esma sendemi sezeryan oldun.sonda die bisiy taktilarmi sanada yani nasil bisiy canin aciyommu eger taktilarsa.

ya esma sendemi sezeryan oldun.sonda die bisiy taktilarmi sanada yani nasil bisiy canin aciyommu eger taktilarsa.

evet canım ben de sezeryan oldum ve evet sonda diye bişiy taktılar ama abartılacak bişey değil yani tamam acı veriyor ama toplasan takmaları 10 saniye sürmüyo takıldıktan sonra da acı falan hiçbir şey hissetmiyorsun bir de çıkarıldığı zaman biraz acı oluyo o da 10 saniye bile sürmüyo... hem sadece sezeryande değil bazen normal doğumda da takıyolarmış bazı arkdaşlarıma takmışlar mesela bazılarına da takmamışlar...
sonuç olarak şunu diyeyim ki o sezeryana girerkenki heyecan bebeklerine kavuşmanın mutluluğu varken bunları düşünmeyeceksin bile:)

slm kızlar nasılsınız ayyyyyyyy tiini dogum telaşı basmış canım benım bı sezaryanmı olcacak hiç korkma amelıyattan ben de amelıyat olmustum 2 sene once rahımde perde var dıe amelyathaneye gırdıgımde korkmuştum ama bı uyuttular ruyalar gordum bı bakmışımkı amelıyat bıtmiş canım onun için hiiiiç korkma saglıcakla bebeklerını alırsın kucagına.bende persembe gunu buyuk dogum hastanesı var burda oraya gıttımtanıdık hemşiremız var dı saaolsun sırda da falan yardımcı oldu muane oldum bebegımı goremedım benden ayrıntılı ultroson istedıler yaptırdım tabı senn suratına da bakmıolar aşırı klabalaık seker yuklemesıde yapıldı cok sukur bı problem cıkmadı onda da ama ayrntıltı ultrasonda ebbegın beynının oldugu yerde boşluk olurmuş ve o boşluk benım bebegımde bıraz buyukmuş 2 hafta sonra tekrar gel deddıler ben nasıl aglıyorum buda bebekte kafa buyuklugune yol açıomuş.eşimde cok kjorktu sonra kendı doktorumuza donmeye karar verdık ertsı gunu doktoruma gıttık o da baktı dogru bı teşhis dedeı fakat normal sınırlarda senn bebgınn kı dedı beenım bebegımınkı 8 mm 10 mm altında ise normalmiş ortalama 7,6 mm immiş doktorum bu 8 mm buyuyedebılr dedı bu şekılde kalada bılır kuculebılırde dedı haftaya salı tekrar bakacak kızlar lutfen dua edın allahım yardım etsın inş bı paroblem cıkmaz dua ya ıhtıyacım var

fatmacim evt dogum telasi sardi beni fena sekilde.birazda seytan vesvesesi olunca cok daha fena oluyo uyku falan yok bende.ama dua ile biraz teslimiyetle daha iim simdi.bnm icinde cok sey solediler fatma suyu az bebek beslenemio senden bunlarin sonucu kotu olur falan die biz kendi doktorum disinda 3 doktora daha gittik teyid etmek icin ama onlar bi problem olmaiini her seyin normal seyrinde gittigini solediler.sana da tavsiyem bi iki doktora daha git biraz SIKINTILARI oluyo ama gozune onlar gozukmuyor.ins bi problem yoktur olmazda ins.
dua et bol bol.bizde edlim ben inaniyorumki bi problem olmayacak allahin izniyle.dualarimiz seninle cnm.sende bana dua ettt.opuyorumm

canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah ilerlemez Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle iyi olcak inşallah

gunaydın kızlarrr daha uyuyosunuz esma cım okula başladınmı sen hala ızıznlımısın yenı arkadslarda hoşgeldınız bu topık ugurunuz olur inş :92::92:benım ugurumdu çunku

slm canım yumurtalar toplandı yarın trnsfer olacak allahın ıznıyle ıns 12 gun sonra sonuc bellı olacak burdan bısey yazmak ıstıyorum gebe olanlara ve gebe kalıp bebegını karnında kaybedenlere lutfen gebe kalmadan trambofıle kan pıhtılasması tahlılını drunuzdan ısteyın bebek olumunun en buyuk sebebı buymus banada dua edın hayırlısıyla yavrucaklarım tutsun sag salım de dogsun canım muhakkak sonucu haber vercem bıtanem hepınızı sevıyorum

canım dualarım seninle ve eminim ki bir sorun çıkmayacak hep bunlar zaten fazla kafaya takmaktan başımıza gelmiyormu annelerimiz ninelerimimz hamileyken kaç kere doktora gitmişler acaba maşallah hepsi de sağlıklı çocuklar dünyaya getirmişler onların hamileliklerinde hiç mi sorun olmamış tabiki olmuş ama haberleri yokmuş yok suyumu azaldı yok suyu fazla mı acaba eli şöylemi kafası böyle mi diye hiç kafaya takmamışlar Allah da yardımcıları olmuş anneannem derdi ki bizim hamileliklerimizde merak ettiğimiz tek şey vardı o da acaba kız mı oğlan mı diye düşünürdük:) belki de bazı şeyleri çok fazla takmamaız lazım canım ne dersin:)

haydi bakalım 12 gün sonraa güzel haberlerle bekliyoruz gulumcum dualarımız seninle Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah

slm kizlar.bugun doktora gittim. gunu aldim eger daha oncsinde gelmezlerse haftaya carsamba ins rabbim bi sIkIntI OLMSIN.dua edin sizde .

slm kizlar.bugun doktora gittim. Gunu aldim eger daha oncsinde gelmezlerse haftaya carsamba ins rabbim bi sıkıntı olmsın.dua edin sizde .

hadi hayırlısı canım inşallah inşşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun meleklerine.sorunsuz sıkıntısız problemsiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…