- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.261
kızlar okullar açıldı, çoook yoğunum, yorgunluktan ölüyorum, akşamları uyuyakalıyorum. hatta bi ara şüphelendim test bile yaptım yok yok yine yok. regl de olmadım ve yine dayanamayıp dr a gittim. sanırım tüp bebeği denicem ha oldu ha olacak die beklemektense şansımı biraz daha artırmaya karar verdim bu ay 8 kişiye tüp bebek uygulamış dr um. 7 si tutmuş. bir tanesi de 40 yaşın üzerinde ve problemliymiş. ahh dedim ahh bende bu şans varken ben yine o bir kişiden biri olurum ama yine de denicem çünkü yaza gelsin istiyorum doğum aksi takdirde seneye işssiz kalırım özel sektör böyle malesef. hiç istemiordum ama sanırım kararımı verdim yapıcaam. dua edin nolur, o kadar masraf yapıp olmazsa daha çok yıkılıcam, psikolojisi de cabası tabi ki.biliyorum keşke bekleseydin biraz daha sabretseydin diosunuz ama hayatımı bi şekilde planlamam gerek. 31 oluyorum artık, yaşım geçmeden olsun bir an önce(
okuduklarımdan anladım kadarıyla herkesin hayatı güzel gidiyo inş da böyle devam eder. aklımdasınız hep, ama yazma fırsatı bulamıyorum. kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim. bu sefer olsun artık nolurrrrrrrrrrr....
okuduklarımdan anladım kadarıyla herkesin hayatı güzel gidiyo inş da böyle devam eder. aklımdasınız hep, ama yazma fırsatı bulamıyorum. kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim. bu sefer olsun artık nolurrrrrrrrrrr....