- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.201
Karnım çok ağrıyo kızlar sanırım adet olucam umudum ekim'e kaldı galiba:96::96:
adet olmadığın sürece umut var demektir canım pazartesi mi test yaptıracaksın
kızlar merhaba, ben girmeyeli sayfa bayaaa ilerlemiş, okuyamadım ama güzel haberler var gibi duruyo, bebişler geliomuş, hadi hayırlısı:) darısı Fatma'nın başına... Ben bi tatile gittim tatil dönüşü de iş başladı, okullar açılıyor o yüzden çok yoğunum.. artık bebek fikrini de bi kenara bıraktım, bu ay olmasın diyorum yaza denk gelmesi lazım okullar tatil olsun, yoksa işsiz kalırım:)) bu arada özel okulda öğretmenim ben ondan böyle söylüyorum.. yaaaaaaa adetim gecikti bi hafta kadar, 10 gün önce de birazcık kan geldi sonra bişi olmadı. noldu pek anlam veremedim ama hiççç hamilemiyim acaba havalarında deilim. dr u da bıraktım. bi süre kendi halimde takılıcam... olacağı varsa böyle de olur heralde. çok stres oldum son 6 aydır. o stresi bi daha yaşamak istemiyorum. kızlarrr öpüyorum sizi kendinize iyi bakın, dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)))
topıgımızn baş anası:90::90::90: çok iiyim canım şukurler olsun bugun tıroıt sonuçlarımı aldım normale donmuş şukurler olsun ogluşum çok yaramaz teyzesı çok hareketlı maşallahartık gozle gorebılıorum hareketlrını karnımda kuzum benım once tiin sonra ben sonra nurnurca doguma yaklasıoruz belkıde sonra ozlem ayyy inşallah allahım dıger yenı arkadslrımıza şans getırır bu topık:87::87::87:dogunkan beyı ve senı opurum canım esma kız face dekı fotolarmı gordunmu cok mu kılo almışım herkes ole dıo amaaa
kızlar merhaba, ben girmeyeli sayfa bayaaa ilerlemiş, okuyamadım ama güzel haberler var gibi duruyo, bebişler geliomuş, hadi hayırlısı:) darısı Fatma'nın başına... Ben bi tatile gittim tatil dönüşü de iş başladı, okullar açılıyor o yüzden çok yoğunum.. artık bebek fikrini de bi kenara bıraktım, bu ay olmasın diyorum yaza denk gelmesi lazım okullar tatil olsun, yoksa işsiz kalırım:)) bu arada özel okulda öğretmenim ben ondan böyle söylüyorum.. yaaaaaaa adetim gecikti bi hafta kadar, 10 gün önce de birazcık kan geldi sonra bişi olmadı. noldu pek anlam veremedim ama hiççç hamilemiyim acaba havalarında deilim. dr u da bıraktım. bi süre kendi halimde takılıcam... olacağı varsa böyle de olur heralde. çok stres oldum son 6 aydır. o stresi bi daha yaşamak istemiyorum. kızlarrr öpüyorum sizi kendinize iyi bakın, dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)))
canım benım allah razı olsun dr yumurtala mukemmel dedıpersembe yumurtalar toplanacak cok korkuyorumama cok ta heycanlıyım canım yazarım sana sormadımda dr yumurtalar toplandıktan kac gun sonra trnsfer oluyorkı dıye canım ıns burda hamıleyımmmmmmmmm dıye yazarımm
slm kizlar, slm esmacim nasilsin ben iyiyim, bir süredir bebk konusunu kafamdan attim, en son mayista doktora gitmistim ama baktim hala olmuyor, stres yapmadik, hic düsünmedim güzel zamanlar gecirdim kendime cok zaman ayirdim, 6 hafta tatil gibi bir otelde kaliyorsun cocuk bakicin var psikolog tedavisi gördüm hemde doktorum türk bir bayandi, cok güzel arkadasliklarimiz, eglencelerimiz oldu, hafta sonlarida esim geliyordu hafta sonu tatili yapiyorduk. anliycan bütün bunlara ragmen hala hamile degilim, gecen hafta randevu aldim ve doktorla konustum bana rahim filmi cekelim dedi hastaneye gönderdi, cünkü ben agrir diye korktum. tamda adetliydim, adetinin 10 günü yapicaz dediler narkozla yaptilar vede karnimdan 3 delik delmisler, sag tarafim acikmis, sol tikaliymis, doktor yapisiklik var dedi, benim kizdigim o kadar aci cektirdiniz neden ameliyattayken acmadiniz tikali olan yeri, persembe hastanede kontrolum var konusucam ama tekrar ameliyat derlerse olmam canim cünkü cok canim yandi, bogazim tahris olmus öksüremiyorum karnim aciyor, cok sacma dime siz okadar genis capli ameliyat yapin sadece tüplerin biri tikali o kadar, doktor tek tarafla hamile kalabilirsin diyor, artik bunaldim nereye kadar bekliycem yine.. tüp bebek oluyormu acaba kafam soru isaretleriyle dolu????
slm canım seni uzuuuun zamandır buralarda göremedik merak ettim doğrusu sonra face de görünce dedimki tamam bu kız yaşıyormuş çok şükür:) ooohhh iyi yapmışsın arkadaşım geçirdiğin kötü günlerden sonra ilaç gibi gelmiştir ne güzel... ayrıca bildiğim kadarıyla tüp bebek yaptırırsan tüplerin tıkalı olması sorun yaratmaz çünkü dış gebelik nedeniyle iki tüpü de alınan bir arkadaşım tüp bebekle hamile kalmıştı demekki tüplerin çok da önemi yok tüp bebekde... bunalma canım niye bunalıyosun herşeyin bir zamanaı var hayatımızda isteyip de elde edemediğimiz bazı şeyler varsa da bunda da bir hayır vardır diye düşünürüm hep sen de öyle düşün... öpüyorum seni kendine iyi bak
heyecan sıfır hayatım adet oluyorum hafif hafif gelmeye başladı bu sabah bu ay kısmet olmadı üzülmedim mi tabiki üzüldüm ama yapacak bişey yok doğru zaman değilmiş demekki illa ilk seferde olacak değildi yaa:122:özlem yarın test günün heyecan durumun nasıl canım
heyecan sıfır hayatım adet oluyorum hafif hafif gelmeye başladı bu sabah bu ay kısmet olmadı üzülmedim mi tabiki üzüldüm ama yapacak bişey yok doğru zaman değilmiş demekki illa ilk seferde olacak değildi yaa:122:
uuzlme canım ne dıcez hayırlısı deılmış dıcez ahhh ozlem ben 2,5 sene tedavı ıle ugrastım ondan oncekı normal tedavılerımı saymıorum bıle ama noldu cok sukur rabbıme sonunda oldu canım sabır işi demiştı doktorum ve hayırlısını ıste demıstı hiç uzulme bı zamanı var senn bebegınde gelecek demekkı bugune kısmet dılmış bız naparsak yapalım allah onun zamanı gelınce verecek senn de cocugun olacak buna butun klabımle ınanıorum canım sen bu ay bıde aşılma için doktoruna bı danış baklaım ne dıcek ben 2 kez kullndım klomenı 1.de 1 yumurta olustu 2.kullanmmamda yumnurta cok ama hıç bırı buyumedı 1 ay ara verdık sonra aşılamaya geçtık 1.aşılmada tutmadı tamamen umudumu yıtrdım dedım kesın artık tup bebek olur benımkı dedım aşılmada bı işe yarmıo dedım ama 2. aşılmada cok şukur rabbıme yuzumu guldurduonun için uzulme bız cok sanslı hastalarız bebegın o-l-a-c-a-k tmm canım optum senııı
gunaydın kızlarrrdaha uyuyosunuz esma cım okula başladınmı sen hala ızıznlımısın yenı arkadslarda hoşgeldınız bu topık ugurunuz olur inş :92::92:benım ugurumdu çunku
ah be canım bee dediğin gibi uyuyor olsam keşke çalışana gün erken başlıyor:126: Senin gibi bizimde uğurumuz olacak bu topik bak 1 yılda üç hamiş haberi aldık buradanBende yarın doktora randevu aldım :94:
ah be canım bee dediğin gibi uyuyor olsam keşke çalışana gün erken başlıyor:126: Senin gibi bizimde uğurumuz olacak bu topik bak 1 yılda üç hamiş haberi aldık buradanBende yarın doktora randevu aldım :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?