Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

slm kizlar.bugun doktora gittim. gunu aldim eger daha oncsinde gelmezlerse haftaya carsamba ins rabbim bi sIkIntI OLMSIN.dua edin sizde .

hayırlısı olsun canım arkadaşım anne adaylığından anneliğe terfi etmene 1 hafta kaldı desene... inşallah herşey sorunsuz geçer arkadaşım öpüyorum seni:)

dogru soluyosun canım annem de aynı senn dedıklerını soluyoişte araştırınca iice mutlaka bişi çıkıo rabbbıme emenet yavrum saglıyıla gelsın inş.optum senı canım arkadasım

hadı hayırlı olsun canım inşllah mutlu haberını verrsın bıze kıb canım optum

slm kizlar.bugun doktora gittim. gunu aldim eger daha oncsinde gelmezlerse haftaya carsamba ins rabbim bi sIkIntI OLMSIN.dua edin sizde .

ayyyyyyyy tiin ne guzell maşallah gununu doldurdun dımı allahım saglıcakla kurtasın meeleklerını kucagına al emı facede fotolarını beklıoz haaa dualrım sennle valla sabah eznı okunurken mutlaka uyanıorum nıyeyse aklıma sen gelıosun kendıme ve sana dua edıorum allahım saglıcakla kurtarsın dıe ezan okunurken dua cok et canım optum

hayırlısı olsun canım arkadaşım anne adaylığından anneliğe terfi etmene 1 hafta kaldı desene... inşallah herşey sorunsuz geçer arkadaşım öpüyorum seni:)

evt ins ana olcam :)) ayy hergun ruyama giryolar dogduklari. acaib heyecan basti beni gun gun sayiyorum saymamda acaib 7 gun var hafta sonu 3 gun kalacak sali gunu nasil uyucamm :):)) dualarin icin amin diorum ins carsamba sabahi kucagima alcamm

evt fatmacimm ins ikl yapcam sey persembe gunu fotolarini koymak olcak tabi ben koyamamda esim koyar :)) dualrinda unutmadigin icin sagol cnm bnm bende sana dua ediorum ins allah kabul etsinn.yine geleyim aklina hep geleyimdualrinda unutmayasin :)) ezanlardada dua etcem opuyorumm

KISLAR KISLARRR NERDESİNİZZZZ TİİNİ İYİCE DOĞUM HEYECANI SARDI AZ KALDI CANIM MELEKLERİNE KAVUŞMANA
BİŞEY SORUCAM AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR ORTALAMA

tiincim kaçıncı haftadsın şuan

KISLAR KISLARRR NERDESİNİZZZZ TİİNİ İYİCE DOĞUM HEYECANI SARDI AZ KALDI CANIM MELEKLERİNE KAVUŞMANA
BİŞEY SORUCAM AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR ORTALAMA

canım ben aşılama ile gebe kaldım bıosun kullandıgım ilaçlara para verdık 330 lıra idi galıba igneler bıde aşılma olacagım gun doktora 1 muayene parası vermiştık yanı ilaçlar para tutuo anlıcan benımkı unverste hastanesıydı sımdı nasıl bılmıorum

ya kızlar karnım çok kaşınıo 2 gundur çatlıomu acaba goguslerım catladı ama karnımda yoktu galıba ordada catlak olacak:44:

sağol fatmacım iyi bari çok pahalı değilmiş benim ekim ayındada olmazsa aşılama yapıcaz ya başka bir topikte 5000-6000tl gibi fiyatlar gördümde şaşırdım bayaaa

sağol fatmacım iyi bari çok pahalı değilmiş benim ekim ayındada olmazsa aşılama yapıcaz ya başka bir topikte 5000-6000tl gibi fiyatlar gördümde şaşırdım bayaaa

o kadar dıldır canım tup bebekmı yaptırıosun sankı sıgortan var dımı canım belkı ozel hastanelerde fıyatlar ole olabılır ama yıne sanmıorum sıgortan varsa problem yok ilacın %20 sını sen verıosun zaten

ya kızlar karnım çok kaşınıo 2 gundur çatlıomu acaba goguslerım catladı ama karnımda yoktu galıba ordada catlak olacak:44:

karnın gerildiği için kaşınıyo canım inşallah çatlamaz bende çatlak oldu malesef ama eskisi gibi kırmızı görünmüyo neyseki rengi ten rengime döndü ama olmasa daha iyiydi... yine de feda olsun bebişime napim:)

karnın gerildiği için kaşınıyo canım inşallah çatlamaz bende çatlak oldu malesef ama eskisi gibi kırmızı görünmüyo neyseki rengi ten rengime döndü ama olmasa daha iyiydi... yine de feda olsun bebişime napim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…