- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.241
offff kızlarr offff çok canım sıkılıyorrrrrr:78::78::78:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar.bugun doktora gittim. gunu aldim eger daha oncsinde gelmezlerse haftaya carsamba ins rabbim bi sIkIntI OLMSIN.dua edin sizde .
canım dualarım seninle ve eminim ki bir sorun çıkmayacak hep bunlar zaten fazla kafaya takmaktan başımıza gelmiyormu annelerimiz ninelerimimz hamileyken kaç kere doktora gitmişler acaba maşallah hepsi de sağlıklı çocuklar dünyaya getirmişler onların hamileliklerinde hiç mi sorun olmamış tabiki olmuş ama haberleri yokmuş yok suyumu azaldı yok suyu fazla mı acaba eli şöylemi kafası böyle mi diye hiç kafaya takmamışlar Allah da yardımcıları olmuş anneannem derdi ki bizim hamileliklerimizde merak ettiğimiz tek şey vardı o da acaba kız mı oğlan mı diye düşünürdük:) belki de bazı şeyleri çok fazla takmamaız lazım canım ne dersin:)
slm canım yumurtalar toplandı yarın trnsfer olacak allahın ıznıyle ıns 12 gun sonra sonuc bellı olacak burdan bısey yazmak ıstıyorum gebe olanlara ve gebe kalıp bebegını karnında kaybedenlere lutfen gebe kalmadan trambofıle kan pıhtılasması tahlılını drunuzdan ısteyın bebek olumunun en buyuk sebebı buymus banada dua edın hayırlısıyla yavrucaklarım tutsun sag salım de dogsun canım muhakkak sonucu haber vercem bıtanem hepınızı sevıyorum
slm kizlar.bugun doktora gittim. gunu aldim eger daha oncsinde gelmezlerse haftaya carsamba ins rabbim bi sIkIntI OLMSIN.dua edin sizde .
hadi hayırlısı canım inşallah inşşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun meleklerine.sorunsuz sıkıntısız problemsiz olur inşallah
hayırlısı olsun canım arkadaşım anne adaylığından anneliğe terfi etmene 1 hafta kaldı desene... inşallah herşey sorunsuz geçer arkadaşım öpüyorum seni:)
ayyyyyyyy tiin ne guzell maşallah gununu doldurdun dımı allahım saglıcakla kurtasın meeleklerını kucagına al emı facede fotolarını beklıoz haaa dualrım sennle valla sabah eznı okunurken mutlaka uyanıorum nıyeyse aklıma sen gelıosun kendıme ve sana dua edıorum allahım saglıcakla kurtarsın dıe ezan okunurken dua cok et canım optum
yorgunluktan ölüyorum hem iş hem çocuk hem ev birarada ne kadar zormuş yaaa:95::95::95::95:
evt fatmacimm ins ikl yapcam sey persembe gunu fotolarini koymak olcak tabi ben koyamamda esim koyar :)) dualrinda unutmadigin icin sagol cnm bnm bende sana dua ediorum ins allah kabul etsinn.yine geleyim aklina hep geleyimdualrinda unutmayasin :)) ezanlardada dua etcem opuyorumm
KISLAR KISLARRR NERDESİNİZZZZ TİİNİ İYİCE DOĞUM HEYECANI SARDI AZ KALDI CANIM MELEKLERİNE KAVUŞMANA
BİŞEY SORUCAM AŞILAMA FİYATLARI NE KADAR ORTALAMA
sağol fatmacım iyi bari çok pahalı değilmiş benim ekim ayındada olmazsa aşılama yapıcaz ya başka bir topikte 5000-6000tl gibi fiyatlar gördümde şaşırdım bayaaacanım ben aşılama ile gebe kaldım bıosun kullandıgım ilaçlara para verdık 330 lıra idi galıba igneler bıde aşılma olacagım gun doktora 1 muayene parası vermiştık yanı ilaçlar para tutuo anlıcan benımkı unverste hastanesıydı sımdı nasıl bılmıorum
tiincim kaçıncı haftadsın şuan
sağol fatmacım iyi bari çok pahalı değilmiş benim ekim ayındada olmazsa aşılama yapıcaz ya başka bir topikte 5000-6000tl gibi fiyatlar gördümde şaşırdım bayaaa
ah canımmmm kolay gelsın iş yokken çok rahattın demı canım ogluna kım bakıo sen işteyken.
ya kızlar karnım çok kaşınıo 2 gundur çatlıomu acaba goguslerım catladı ama karnımda yoktu galıba ordada catlak olacak:44:
ya kızlar karnım çok kaşınıo 2 gundur çatlıomu acaba goguslerım catladı ama karnımda yoktu galıba ordada catlak olacak:44: