slm kızlar nasılsınız ayyyyyyyy tiini dogum telaşı basmış canım benım bı sezaryanmı olcacak hiç korkma amelıyattan ben de amelıyat olmustum 2 sene once rahımde perde var dıe amelyathaneye gırdıgımde korkmuştum ama bı uyuttular ruyalar gordum bı bakmışımkı amelıyat bıtmiş canım onun için hiiiiç korkma saglıcakla bebeklerını alırsın kucagına.bende persembe gunu buyuk dogum hastanesı var burda oraya gıttımtanıdık hemşiremız var dı saaolsun sırda da falan yardımcı oldu muane oldum bebegımı goremedım benden ayrıntılı ultroson istedıler yaptırdım tabı senn suratına da bakmıolar aşırı klabalaık seker yuklemesıde yapıldı cok sukur bı problem cıkmadı onda da ama ayrntıltı ultrasonda ebbegın beynının oldugu yerde boşluk olurmuş ve o boşluk benım bebegımde bıraz buyukmuş 2 hafta sonra tekrar gel deddıler ben nasıl aglıyorum buda bebekte kafa buyuklugune yol açıomuş.eşimde cok kjorktu sonra kendı doktorumuza donmeye karar verdık ertsı gunu doktoruma gıttık o da baktı dogru bı teşhis dedeı fakat normal sınırlarda senn bebgınn kı dedı beenım bebegımınkı 8 mm 10 mm altında ise normalmiş ortalama 7,6 mm immiş doktorum bu 8 mm buyuyedebılr dedı bu şekılde kalada bılır kuculebılırde dedı haftaya salı tekrar bakacak kızlar lutfen dua edın allahım yardım etsın inş bı paroblem cıkmaz
dua ya ıhtıyacım var