• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

okurken duygulandım sonunda da yaşlar gözümden aktı...
ama mutlu sonla bittiği için ağladım sevinçten yani
rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah hayırlısı olsun hakkımızda...

kizlar merhaba nasilsiniz. Hep takip ediorum ama pek yazmiorum.meyveler yavas yavas olusuyo ins sirasiyla.bu topige yazan herkes ins hamlelige ilk adimini atio :))) esma annemiz bize oncu oldu allahin izniyle :)) smdiiii benden haberler vereyim size.bugun doktora gittim zaten sIkca gidiyoruz artik.bugun ise bebegin birinin suyu bayaa azalmis alalim artik onlari dedi doktor.persembe bi kezz daha bakalim dedi en gec pazartesi dogum var.benm tontisler gelecekler artik.en erkende persembe.iki gun sonra yani :) dua edin saglila kkucagima alayim ikisinide.biraz korkum var heyecan dorukta.lutfen dua edin size en gec haftaya carsamba falan yazarim kizlar bu cocuklar aglio hep napcamm benn die bir sesleniste bulunurum :))) ins sizden dua bekliorum hepinizi opuyorummm

:emir_bebek::emir_bebek: kızlaarrr geliyyooooooorrrrr kızlarr geliiiiiyyyoooooooooorrrrrrrr:66::66:
dualarımız seninle canım Allahın izniyle sorunsuz bi doğum geçireceksin

kizlar merhaba nasilsiniz. Hep takip ediorum ama pek yazmiorum.meyveler yavas yavas olusuyo ins sirasiyla.bu topige yazan herkes ins hamlelige ilk adimini atio :))) esma annemiz bize oncu oldu allahin izniyle :)) smdiiii benden haberler vereyim size.bugun doktora gittim zaten sIkca gidiyoruz artik.bugun ise bebegin birinin suyu bayaa azalmis alalim artik onlari dedi doktor.persembe bi kezz daha bakalim dedi en gec pazartesi dogum var.benm tontisler gelecekler artik.en erkende persembe.iki gun sonra yani :) dua edin saglila kkucagima alayim ikisinide.biraz korkum var heyecan dorukta.lutfen dua edin size en gec haftaya carsamba falan yazarim kizlar bu cocuklar aglio hep napcamm benn die bir sesleniste bulunurum :))) ins sizden dua bekliorum hepinizi opuyorummm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınn yenı meleklerımız gelıooooo inşlallha saglıcakla alırsın yavrularını kucagına canım hayırlı bı dogum geçırırsın sancı cekerken çok dua et canım hem bıze hem kendıne çunku kabul oluıomuş optum bebşlerınle gel facede fotolrını beklıoz optummmmm

tiinnnncimmm seni o kadar iyi anlıyorumki heyecanını telaşını ben de suyumun azalmasından dolayı 2 hafta erken doğuma alınmıştım ama bir yanım bebeğime kavuşacağım için çok sevinçli diğer yanım inşallah bir sorun olmaz diye heyecanlı ve endişeliydi umarım sen de benim gibi doğumunu rahat yaparsın benim sezeryandan sonra uyanmam ilk ayağa kalkmam Allah a şükür zor değildi sen de öyle olursun işnşallah canım bize tekrar haber ver merak ederiz seni:) öptüm canım

okurken duygulandım sonunda da yaşlar gözümden aktı...
ama mutlu sonla bittiği için ağladım sevinçten yani
rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah hayırlısı olsun hakkımızda...

canım benim inşallah sen de tüm arkadaşlarımız da çok beklemeden bebek sahibi olursunuz umudunu yitirme moral bozma yeter Allah yardımcın olsun:9:

özlem hadi bakalım heyecan dorukta geriye doğru sayıyoruz inşallah yüzün güler canım
nurnurca sen de iyisin maşallah Allah bozmasın bebişini de kalp atışlarını da görmüşsün çok sevindim senin adına inşallah böyle sağlıkla devam edersin:)
fatmacım tiincim sizler de iyisinizdir inşallah:emir_bebek: tiin mutlu sona doğru hızla yaklaşıyor:nazar: umarım kızlar annelerini üzmüyolardır bu son haftalarında:49:... fatmacım senin oğlan da yaramazlık yapmıyo dimi:49:
gulumcüm senin tüp bebek tedavisi de hayırlı olsun canım inşallah emekler boşa gitmez bir bebek de senin karnına konar:)
mahrum elegance sizler nasılsınız nasıl gidiyor tedavi süreçleri Allahım sizleri de çok beklemeden bebeişlerine kavuştursun:9:

Canım Allaha şükür iyiyim bende seni merak ediyordum. Çok şükür kalp atışını da gördük bakalım hayırlısı Allah sağlıklı bie şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.....

ayyy canım hayırlı olsun rabbım bu ay inşallah yuzunu guldurur sen merak etme hep dua edıorum sıze çok içten edıorum ramaznn sonlarında nur nurcaya ozlem cok dua ettım çok içten rabbı duamı kabul etttı nurnurca hamıle ozlemcımınde yumurtası buyudu ve guzel haberlerını beklıoruz sana ve dıger arkadaslarımada hergun dua edıorum canım rabbım kabul etsın bıde hamıle sancı çekerken kı ettıgı dua kesınlıkle kabul oluomuş şuan en yakın tiin doguma ona da solıyelım dua etsın:16::16: sen rahat ol canım hepmız aynı şeylerı yaaşdık ve sonunda sırası gelenın yuzu guluo inş sıra sızdedır opuorum cok rahat ol psıkoljın çok ii olsun tamamammı canım optum kocaman:21::21::21::21:

Canım benim Allah razı olsun sizlerin duaları sayesinde hamiş kaldım çokkkk şükür rabbime inanın kulun kula ettiği dua kendi ettiği duadan daha etkili şimdi bende herkeze dua ediyorum....

Son düzenleme:
topıgımızn baş anası:90::90::90: çok iiyim canım şukurler olsun bugun tıroıt sonuçlarımı aldım normale donmuş şukurler olsun ogluşum çok yaramaz teyzesı çok hareketlı maşallah:nazar::nazar::nazar: artık gozle gorebılıorum hareketlrını karnımda:49::49::49:kuzum benım once tiin sonra ben sonra nurnurca doguma yaklasıoruz belkıde sonra ozlem:52: ayyy inşallah allahım dıger yenı arkadslrımıza şans getırır bu topık:87::87::87:dogunkan beyı ve senı opurum canım esma kız face dekı fotolarmı gordunmu cok mu kılo almışım herkes ole dıo amaaa:59::59:

İnşallah şans getirecak buna bütün kalbimle inanıyorum ne olur arakadaşlar sizde inanın ağzınızı duasız bırakmayınnn:16::16::16::16:

inşşallah canım öyle olmuştur inanın sürekli hepiniz dualarımdasınız sen tiin nurnurca gibi bekleyenler hayılısıyla kucağınıza alın sağlıklı hayırlı uzun ömürler geçirin esmaa zaten umudum oldun senin yerin çok başka Allahım oğlunla ve eşinle güzel hayılı bir ömür geçirmek nasip etsin benim gibi ne kadar evlat isteyen varsa Rabbim mahrum bırakmasın inşallah
hernekadar birbirimizi görmemişte olsak sizleri çok seviyorum ve çok öpüyorummm :54:

Canımmmm yaaa çok sağolll Allah razı olsunn.Bende sizlere çok dua ediyorum.Şimdi açıkçası ben , o şu diye isim söylemiyorum.Rabbim tüm bebiş hasretiyle yanan başta buradaki arkadaşlarım olmak üzere ama bunu canı gönülden dualarla isteyenlere versin diyorum.Allahım inşallah sana da tattıracak bu güzel duyguyu yeterki iste yeterki inan çokkk öpüyorumm..:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Inşallah canım allahın izniyle bende burdan yazıcam müjde diyeee..kızlar çatlatma iğnesinden sonra 10-14 günsonra test yapılabiliyormuş benim cumartesi 12 gün oluyor yaptırayım diyorum:49:

Inşallah canım allahın izniyle bende burdan yazıcam müjde diyeee..kızlar çatlatma iğnesinden sonra 10-14 günsonra test yapılabiliyormuş benim cumartesi 12 gün oluyor yaptırayım diyorum:49:

canım sen bılırsın ama doktorunun dedıgı tarıhte yaptır bence nolur nolmaz ben evde yapmıştım gerçı erkendı ama sızede solemıştım negatıf cıktıgını ama meger hamıeymışım boşuna uzulmuşum:52::52:

canım sen bılırsın ama doktorunun dedıgı tarıhte yaptır bence nolur nolmaz ben evde yapmıştım gerçı erkendı ama sızede solemıştım negatıf cıktıgını ama meger hamıeymışım boşuna uzulmuşum:52::52:
doktor 10 günden sonra istersen bekle istersen 2-3 gün arayla iki defa yaptır ilk yaptırdığından sonra İKİNCİSİNDE değer artmış olması gerekir demişti :44:

Son düzenleme:
tiinnnncimmm seni o kadar iyi anlıyorumki heyecanını telaşını ben de suyumun azalmasından dolayı 2 hafta erken doğuma alınmıştım ama bir yanım bebeğime kavuşacağım için çok sevinçli diğer yanım inşallah bir sorun olmaz diye heyecanlı ve endişeliydi umarım sen de benim gibi doğumunu rahat yaparsın benim sezeryandan sonra uyanmam ilk ayağa kalkmam Allah a şükür zor değildi sen de öyle olursun işnşallah canım bize tekrar haber ver merak ederiz seni:) öptüm canım

esmacim tekrar farkli bi doktora gittik oda endiselenmeyin suyu yeter dedi 10 daha yeteceini soledi.benm icim icicmi yerken 10 gun nasil bekleyecem sagolsun esim beni hic anlamiyor.tedirginim diorum ama sakin ol bak dokror oyle dedi deyip gecistiriyor.bi tonda azarla susturuyor beni.artik bende susuyorum hersey nasip olsa gerek allah nasip etsin duadan baska bisey yapamiorum.senin ne kadar erkekn olmustu. bide hemen mi aldilar nasil oldu anlatabilirmisin cnm

esmacim tekrar farkli bi doktora gittik oda endiselenmeyin suyu yeter dedi 10 daha yeteceini soledi.benm icim icicmi yerken 10 gun nasil bekleyecem sagolsun esim beni hic anlamiyor.tedirginim diorum ama sakin ol bak dokror oyle dedi deyip gecistiriyor.bi tonda azarla susturuyor beni.artik bende susuyorum hersey nasip olsa gerek allah nasip etsin duadan baska bisey yapamiorum.senin ne kadar erkekn olmustu. Bide hemen mi aldilar nasil oldu anlatabilirmisin cnm

ayyy bu erkekler hep mi böyle benim eşimde pko yu niye bu kadar sorun yapıyosun ne var bunda diyosu tabi senin durumun şuan daha farklı belkide kendince seni rahatlatmaya çalışıyordur:61:
Inşallah bir sorun çıkmaz herşey yolunda gider sorunsuz bi şekilde gelir meleklerin....:69:

Son düzenleme:
esmacim tekrar farkli bi doktora gittik oda endiselenmeyin suyu yeter dedi 10 daha yeteceini soledi.benm icim icicmi yerken 10 gun nasil bekleyecem sagolsun esim beni hic anlamiyor.tedirginim diorum ama sakin ol bak dokror oyle dedi deyip gecistiriyor.bi tonda azarla susturuyor beni.artik bende susuyorum hersey nasip olsa gerek allah nasip etsin duadan baska bisey yapamiorum.senin ne kadar erkekn olmustu. bide hemen mi aldilar nasil oldu anlatabilirmisin cnm

üzülme canım istersen başka bir doktora daha git suyun azalmasından falan bahstme bakalım o ne diycek sonuçta bebeğinin sağlığı söz konusu... benim 35 haftalıkken suyu azalmış ama şimdilik sınırda idare edebiliriz demişti sürekli bebek hareketlerini kontrol et azalma olursa beni ara demişti doktorum.. 38 haftalık olana kadar haftada iki kere kontrole gidiyordum 38 hafta dolunca yeter artık alalım dedi doktor ve 2 gün sonrasına randevu verdi 2 gün sonra gittim ve doğum gerçekleşti seninkiler ikiz olduğu için belki daha erken doğum yaparsın kaç haftalık oldun canım tam olarak..

doktor 10 günden sonra istersen bekle istersen 2-3 gün arayla iki defa yaptır ilk yaptırdığından sonra İKİNCİSİNDE değer artmış olması gerekir demişti :44:

sabır sabır ya sabır :) hakkaten zor yaw beklemek... ama bence bekle ve adet olman gereken tarihte yaptır ben öyle yaptırmıştım daha erken belki çıkmaz boşuna üzülmüş olursun 3 gün daha bekle bakalım canım

Karnım çok ağrıyo kızlar sanırım adet olucam umudum ekim'e kaldı galiba:96::96:

canım benım umudunu yitirme bende aynen senn gıbıydım kesınlılkle umutlanmıodum belım agrıodu karnım agrıodu aynen adet olacak gibi içini ferah tut hayırlısını iste olmasa bıle sakın uzulme bı sonrakı aya canım kıb optum

Back