- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.081
evet fatmacığım gerçekten pahalıymış hem uzak hem pahalı sen yakınlarda bi doktor araştırsaol canım benım ama işte şimdide dogumu nerde yaptıralım dıe duşunmeye basladık bıraz arastırdık bızm doktorumuz koru dıe ozel bı hastande dogutturuomuş 3500 tl dıo muş bugunku gıttıgımde 2800 dıo hemde 2 sıde evıme cok uzak fıyatlarda inanlmaz pahalı napıcaz bılmıorum:26:
şöle bir bakmaya geldim bizim kızlar ne alemde diye ama özlmecim galiba sadece ikimiz varız:119:
ahanda bebişim ağlıyo ben kaçtım canım öpüyorum seniii:89:
Burdayım canım nasılsınnn birşey soracağın gebeliğin 1. ayında cinsel ilişki sakıncalımıdır.Ne olur acil yardım!!!!!kızlar nerdesinizzzzz
kaynanana noluyo canım yaa çok sinirleniyorum etraftan moral bozan sözler sarfeden kişilere... Hayır zaten stresten uzak durmaya ihtiyacınız var teselli vereceğine iğneli sözler daha çok üzüyo insanı.. Valla ben tedavi sürecimde kimseye tedavi olduğumu söylemedim arkadaşlarım hariç.. Yani akrabalara kaynananmlara falan bilmesinler istedim.. çocuk düşünmüyomusunuz yoksa olmuyormu diye ağzımı arıyorlardı ben gayet rahat yoo biz istemiyoruz falan diyodum daha iyi oldu bence yoksa sürekli soracaklardı daha yokmu bişey hala olmadımı yeter artık ne zaman olacak gibi lafları pek duymadım çok şükür... En iyisi kulaklarını tıka sen takma çok fazla gerekirse ağızlarının payını ver canım
dogru soluyosun canım bende annemden ve sızden başka kımse bılmıo bende kayınvalıdemlere falan solemedım ama artık herkes soruo rabbım tam zamannda verdı herkesın kafasında bı soru işaretı oluşuodu acaba cocukları olmuomu şimdı hala bılmeyen fıtnecı cevremızdekı ınsanlar eşime ne zaman baba oluosun dıolar oda goguusnu gere gere 5 ay sonra dıoSonrada bı yaaaaaaaaa çekıolar çok sevındık ayagına yatıolar pis yalancılar canım arkadsım hepmıızn çevresın de bole insanlar çok esmann dedıgı gıbı kulagını tıkayacaksın duymayacaksın oylelerını
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN BEBİŞİN NASIL?ozlemcım nasılsın canım nasıl yumoşların buyuolarmı
dogru soyluyorsun arkadasım dua edınde tup bebekte hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı tutsun yavrucum canım senındemı tup tu
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN BEBİŞİN NASIL?YUMOŞLARIM BÜYÜYODUR DİYE ÜMİT EDİYORUM ŞARKI FALAN BESTELEDİM ONLARA BÜYÜSÜNLER YANİ İLGİMİ EKSİK ETİYORUM ONLARDAN PAZARTESİ GİDİCEM TEKRAR DOKTORA İNŞALLAH Bİ GELİŞME OLMUŞTUR
Burdayım canım nasılsınnn birşey soracağın gebeliğin 1. ayında cinsel ilişki sakıncalımıdır.Ne olur acil yardım!!!!!:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
slm canım uzun sure gıremedım valla aynen ben bu ay tup yaptıracam ama kesınlıkle kaynanamlara ve onların tarafına soylemeyecegım ıgne tedavısı oluyorum dıye bılıyorlar allah bılıya ya zaten kaynanamı hıc sevmıyorum gorumcemın oglu var sankı onu severken bana nıspet yapıyo o cocugu herkes sevıyo hıc oyle hıssetmıyorum ama o severken tepe tuylerım ayaga kalkıyo ben elımden gelenı yapıyorum cok ta korkuyorum tup tede tutmazsa dıye ama rabbım emeklerıımızı bosa cıkarmasın canımmmmmm tup yaptırdıktan sonra yazarım sana sonucum pozıtıffffffff dıye ıns
çok şukur bebş ii canım bu aralar mıdem agrıo ekşio saçı çıkıodur dıolar :86:tekemelrını hıssedıorum çok tatlıayyyy aman ii geçın yumoşlarında benım hamıle kaldıgım aydakı yumosum cok ınatçı çıkmıştı kızıodum bazen sevıodum neysekı bebiş oldu inşş sennkıde bu ay bebiş olur canım kaç mm suan?çok içten bol bol dua etmeyı unutma optum canım
pazartesi bakıcaz canım ne kadar olduğuna aklıma getirmemeye çalışıyorum çok heyecanlanıyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?